Forum   nokia 1600

nokia 1600

(8 wyników)
  • CZy ktos moze mi doradzic czy w ogole jest mozliwe ściągnięcie dzwonków polifonicznych na nokie 1600? Bo niby ma dzwonki polifoniczne, ale na żadnej stronie nie mogę znaleźć na nią dzwonków. Proszę o radę bo właśnie kupiłam ten telefon i jestem załamana, oprócz tego że wyświetlacz malutki to nie ma ŻADNEGO normalnego dzwonka!!
  • KTO zadowolony....? PRZecież nie mozna nawet sciagnąć dzwonków czy tapet...
  • TO miał być typowy telefon do domu zamiast stacjonarnego. kupiony w erze. no i w grudniu ub. r. wysłał sobie sam na simextra mnóstwo smsów na kwote ok. pln 130,-. rekord padł pierwszego grudnia rano, kiedy to podczas, gdy nikogo nie było w domu komórka wysłała przez 2 godziny ok.100 smsów. pytanie do was, kochani, czy komuś się już coś takiego przydarzyło i co z tym zrobić, bo dziś otrzymaliśmy pismo z ery dot. naszej reklamacji i oczywiście konsultant nie dopatrzył sie żadnych niepra...
  • Kupiłam Nokię 1600 prosty telefonik do rozmów i smsów. Problem polega na tym, że bateria tzryma mi tylko 3 dni, a nie jak w danych technicznych około 18 dni. W praktyce u innych jest to przeciętnie 8-10 dni. Telefon jest na gwarancji. Zareklamuję go, ale napiszcie prosze co później, gdyby problem się powtórzył.Na jakich warunkach i po ilu reklamacjach mogę go zwrócić lub otrzymać nowy telefon. Po raz pierwszy znalazłam się w takiej sytuacji i nie bardzo wiem jak z niej wybrnąć. Dz...
  • zastanawiam sie nad wyborem telefonu. Mój wybór padł narazie na model Nokia 1600. Telefon ma mi slużyc wyłącznie do dzwonienia i ewentualnie wysyłania SMS. Zadnych aparatów, radia itp niepotrzebnych mi zupełnie bajerów. Nie mam zamiaru ściagac nowych dzwonków czy tapet etc. Chciałbym prosic uzytkownków tego telefonu o opinie lub ludzi którzy sie na telefonach znają. Jak nie ten telefon to jaki?
  • zastanawiam sie z czego wziasc sobie telefon, w erze interesuje mnie tylko nokia 1600, zas w plusie sagem my x52, siemens cx65 , sony ericsson T 610, konia2600 i sony ericsson T290i, ktory z tych telefonow wydaje wam sie najlepszy?
  • Pytanie do mądrzejszych ode mnie - Czy w jakikolwiek sposób mozna wgrać na nokię 1600 zdjęcie (format obojetny) aby mozna je było wrzucic na wyswietlacz?
  • mam w orange (wcześniej w idei) abonament od 4 lat za 50zł a oni śmią mi proponować w propozycji utrzymaniowej nokię 1600 za 1zł w abonamencie za ponad 30zł i simensa c75 w abonamencie za 66zł też za 1zł, w każdym razie mnie napewno nie utrzymają ;). To ja już nie wspomnę o ich systemie Profit ................................................ Walcie pieprzone Orange, ja sie udaję do ich konkurencji
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się