betti_1 24.07.03, 14:23 Szukam płyty Agaty Budzyńskiej, chodzi mi o piosenki takie jak: narysuję dla ciebie aniołka, poziomka, zaproszenie na bal. Może ktoś z Was wie, gdzie to można kupić, byłabym wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lodbrok Re: Mam do Was prośbę 24.07.03, 14:42 Betti, zobacz w Media Markcie, tam jest najwiekszy wybór. Tak się składa, że mam tę płytę ale muszę się skonsultować z małżonką gdzie ją dostała. Jutro dam odpowiedź. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Mam do Was prośbę 24.07.03, 14:46 Dzięki dobry człowieku. Sprawdzam, ale na odpowiedź czekam niecierpliwie. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Mam do Was prośbę 24.07.03, 22:09 Szanowna koleżanko, otóż płytę tą można było jeszcze w maju kupić w Ezopie.. Tak, tak to dziwne ale właśnie w tej księgarni gdzie zazwyczaj nie ma płyt tą płytę mozna było nabyć. Jest tam jeszcze książka o Agacie jeśli cię interesuje. Gdyby nie było, polecam ci skontaktować się z wydawnictwem które tą płytę wydało, a ponieważ to w Lublinie więc nie powinno być kłopotu. Podaję namiary: Wydawca MG Service Lublin ul. Nowogródzka 27, tel. 743 46 60 lub 602 265 891, 602 265 896. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś