zesty 30.10.07, 09:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krt_czart Wg Regulaminu Forum 30.10.07, 09:51 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Ok, sorry... juz nie "bendem", pozdro;-} 30.10.07, 09:56 Ale czy ja cos reklamowalem? Dalem odpowiedz typu na pytanie typu "gdzie mozna zobaczyc film pod tytulem...". A poza tym kazdy moze sobie myslec co chce... o jakie "dziewczyny chodzi", za co sie placi, etc. Nie pisalem nic wprost. Ale rozumiem i przepraszam.... jak w tytule;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Forum ogłoszeniowe 30.10.07, 09:58 podaję link www.dwukropek.pl/0,0,,0,Lublin,1.html?f=920 Odpowiedz Link Zgłoś
zesty No nieee, czart, moja droga...;-} 30.10.07, 10:04 Zostawila bys moj post o samochodach... Czy ja sie reklamuje? Czy tniesz rowniez posty gdzie ludzie pytaja sie o salony kosmetyczne i inne uslugi? Ja szukam kontaktu i tyle. Czy to spam jakis straszliwy? Spojrz na te rozmowki pseudopolityczne na forum to dopuiero worek spamu. Od lat kiedy jestem na forum nigdy nie uzwywalem go dla celow biznesowych, dala bys troche luzu, co? Posty typu jaki jest najleprzy czajnik, czy fotelik dla dziecka, jakiej firmy i gdzie go kupic nie sa wycinane. Pani kochana, no, to ja ... Paul;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Czarciku...pomocy!;-) 30.10.07, 10:40 Troche "techniki" i sie czlek gubi. Do rzeczy - czy moje ogloszenia powinny sie pojawic zaraz po ich zamieszczeniu? Zalogowalem sie, wypelnilem pola, w polu cena dalem same zera... bo "cena jest do uzgodnienia i czekam... i czekam... To jak to jest z tymi ogloszeniami? Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś