nameja 22.11.07, 06:18 W Białej ciągle piją lub przychodzą wypici do pracy i nic. A samochodami jeżdżą spokojnie. To u nas normalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrew Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: 84.201.210.* 22.11.07, 08:13 a gdzie nie piją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 16:52 A niech piją , ale za swoje!A komu szkoda to niech sie sam napije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.it-net.pl 22.11.07, 08:32 sklep spożywczy na ul. Prusa nie prowadzi sprzedaży alkoholu. Ot ciekawe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micky Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.enterpol.pl 22.11.07, 09:14 Niech się lubelska polcja wstydzi bo sensacja goni sensację . A ty co ? Następny szczekający zamast szlifować chodniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 09:37 Jeszcze wczoraj był post o tym, że redaktor Brzuszkiewicz nie przeprosił jeszcze policjantów za nie zgodne z prawdą przedstawienie sytuacji za Szwedem. Tym samym, moim zdaniem, nie ma on moralnego prawa wypowiadać sie w sprawach tego środowiska. Dziś postu nie ma. Nie ma nawet informacji, ze post wykasowano ze względu na naruszenie regulaminu lub innych powodów. Rozumiem, ze posty zgodne z poglądami autora tekstu są puszczane, natomiast te "nie po linii" są usuwane. Oj, źle się dzieje w lubelskiej GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FERDEK Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 09:32 Taka jest demokracja w GW, moja opinia na temat Pana B była tylko kilka minut, gdyż napisałem prawdę o tym Panu.Pewnie to przeczytał i kazał zdjąc. Wstyd dla GW a śiadczy to o wartości przedstawianych materiałów. Pewnie to też nie będzie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.chello.pl 22.11.07, 16:19 A Lubelska policja jest cacy??? śmiech ogarnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gmail Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: 195.205.49.* 22.11.07, 09:47 Brzuszkiewicz to dno żerujący na lubelskiej policji jego metody "zdobywania" informacji są żałosne tak jak i same informacje często nie prawdziwe nie potwierdzone 1 na 10 ma jakąś wartość pozostałe napędzają tylko nie potrzeną pracę policjantom w celu wyjaśniania jego insynuacji. Czę sto zastanawia mnie jego obsesyjna nienawiść do policji czyżby maly kompleks nie przyjetogo do sluzby? A moze nie udalo mu sie wcisnac lapowki za przekroczenie predkosci tak czy inaczej Brzuszek i jego artykuly to dno zupelnie marginalene pisane na sile nic nie wnoszace gratki dla GW za wyrzucone pieniadze w bloto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO_YO Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 10:50 Pozdrowienia dla red.Brzuszkiewicza Tak trzymać!!!! Dzięki Pana tekstom ciągle chodzę nawalony jak stodoła. Na trzeźwo nie mogę Pana czytać........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dukla Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.chello.pl 22.11.07, 16:24 Widzę, i nie mogę ,dlaczego nienawidzisz gosciu ludzi za to że piszą prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.resetnet.pl 22.11.07, 11:28 A teraz ocierając artykuł ze śliny i żółci: postępowanie sądowe nie potwierdziło, że opisani policjanci pili w miejscu pracy; rzekomo znieważona funkcjonariuszka nie złożyła w tej sprawie doniesienia; nie ma żadnych dowodów na przedstawioną przez "Gazetę" libację. I co z tego wynika - czy dziennikarz przeprosił zniesławionych? Nie, pisze (z jakąś drugą sierotką dla asekuracji) kolejny tekst, że "to skandal, że fakty, które opisałem nie miały miejsca!" Ile jeszcze takich blamaży trzeba, żeby redakcja zorientowała się, że ma do czynienia z hucpiarzem, a nie z "dziennikarzem śledczym"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bos Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 12:05 mr Brzusio nie jest dziennikarzem. To lekko trącony zabiegany facecik, rzucający ochłapy w papier, żeby zarobić na życie. Szmatławi dobre imie dziennikarzy jak dziwka udająca kreatorke mody. Do dyrekcji GW .. wasza poczytalność spadła o dobre kilkanaście procent od momentu jak me B. wypisuje te swoje wypociny. Nie macie wewnetrznej komórki nadzoru ? Zróbcie mu choć test na inteligencję. Żydowska gazeta, rozumiem. Ale anarchia i razizm ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSSS Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.chello.pl 22.11.07, 16:29 Gdyby nie żydzi nie było by cię na Swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.it-net.pl 22.11.07, 16:34 a dlaczego baranie nie potwierdiła bo też jeżdziła po garzałe jak by powiedziała ti jeszcze kilka osób by powiozła młocie jeden jak nie wiesz to nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.chello.pl 22.11.07, 16:26 Panie Redaktorze !wielki szacunek dla PANA!Brawo i jeszcze raz brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzy Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.it-net.pl 22.11.07, 16:39 panie jacku niech się pan nieboi i pisze prawdę o policji lubelskiej,to co pan w większości pisze to niestety jest prawdą, w wiem tym, czasami jest pan trochę nie doinformowany. ale o wiielu brudach to pan nie wie a SZKODA, a ci co pana atakują szczególnie wypisujć o jakmś urwanym lusteru to wyglądają na zorganizowaną akcje chyba rzecznika prasowego albo jego kolesi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 17:53 biedni, chorzy z nienawiści brzuszkiewicz i jemu podobni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internaUta Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.chello.pl 22.11.07, 17:55 to, że zdejmują krytyczne posty o Brzuszkiewiczu to rzeczywiście chore, ale pamiętajcie, każda nieprzychylna opinia o nim - nawet na forum - to argument dla sądu, który jeszcze raz będzie rozpoznawał jego sprawę o zniesławienie sędziego.Poza tym ten artykuł jest w istocie zadnym niusem, ot odgrzewany kotlet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan Re: Policjanci wypili i wrócą do pracy? IP: *.gprs.plus.pl 22.11.07, 18:50 jestem pod wrażeniem. świetny sposób opijania zakupu nowego samochodu, z gwinta na policyjnym parkingu. To taka policyjna świecka tradycja panowie mundurowi. Dla mnie zajefajne. tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 gwiazdki za 1450 złotych nie stać policjanta na picie.... IP: *.gprs.plus.pl 29.11.07, 21:45 po knajpach.Przed wojną mógł wypić w restauracji jak pan. Teraz niestety jest cham. Przez to, że kiedyś godziwie zarabiał był inaczej postrzegany przez społeczeństwo. Teraz z Policjanta zrobili szmaciarza i żebraka. Jak się ledwo wiąże koniec z końcem to trzeba sobie jakoś radzić. Nie każdy zarabia krocie zajmująć się wypisywaniem bzdur wyssanych z palca. A integracja w takiej robocie gdzie trzeba liczyć na kumpla (w trudnych, podbramkowych sytuacjach) jak najbardziej wskazana.Pozdrawiam Referat Wywiadowczy KMP Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Panie Jacku! IP: *.lublin.mm.pl 22.11.07, 19:45 Panie Jacku, jestem z Panem. Proszę się nie przejmować niepochlebnymi a czasami chamskimi głosami. Cieszę się, że Pan te brudy wyciąga. Niech policjanci wiedzą, że nie stoją ponad prawem, ale ono ich też do czegoś zobowiązuje. Może w końcu ktoś zrobi tam porządek. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 87o Re: Panie Jacku! IP: 212.182.124.* 22.11.07, 20:02 taaa, szczególnie ta rzewna historia o biednym, poszkodowanym Szwedzie była bardzo wiarygodna..... Odpowiedz Link Zgłoś