karoolaaa 29.11.07, 18:24 hej :) robil tam moze ktos kurs??Ma ktos z Was do nich numer ?? Z gory dziekuje za odp.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olkad Re: Nauka jazdy Luz IP: 212.182.82.* 06.02.08, 12:47 Bardzo dobry osrodek i goraco polecam.instruktorzy mili i potrafia nauczyc.ja dzieki nim kocham jezdzic samochodem:) nr 603051181 ul.szkolna 7 lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły_kierowca Re: Nauka jazdy Luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 14:13 Lublin ul. Szkolna 7 tel. 603 051 181 Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Nauka jazdy Luz 16.02.08, 15:33 Ta szkoła to syf: drogo, niekompetentni instruktorzy i w ogóle. Nie polecam.:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.chello.pl 01.07.08, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Nauka jazdy Luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 20:56 zgadzam sie. dno i juz. przyjeli jakiegos łukasza ktory mysli ze jest pepkiem swiata. polecam waldka i piotrek tez jest ok. nie jezdzijcie z lukaszem strata czasu i pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Nauka jazdy Luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 08:51 zgadzam sie z ta opinia. jezdzilem z łukaszem i nie polecam tego instruktora. pajacuje w samochodzie i mysli ze jest najlepszy na swiecie, ma jakies fantazje.(uwazajcie na niego). Potem byl wlodarczyk.(chyba nie musze nikomu wtajemniczonemu pisac co to za ciota) zdawalem juz 2 razy i egzaminatorzy polecili mi zmienic osrodek jak powiedzialem ze w Luzie robilem. nie idzcie do luzu na kurs, słaba szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania [...] IP: *.chello.pl 12.03.08, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A [...] IP: *.chello.pl 13.03.08, 08:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Na jakich samochodach? IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.03.08, 07:51 Szkola na samochodach osobowych, jesli chodzi o prawo jazdy na samochody ciezarowe, to musza na ciezarowych, etc. Pomoglem? Lepiej? Uszanowanie, Paul PS Czy maja wzniesienie?.... aaa Pani "wywazyc" samochodu na sprzegle nawet nie umi i mysli sobie, ze jakis typ samochochodu moze posiada takie magiczne samowysprzeglajace sie i sprzegajaco- wywazajace sie sprzeglo manualne. Takich jeszcze nie robia. Tak wiec ma Pani do obslugi pedal "gazu", pedal hamulca, pedal sprzegla, dzwignie sprzegla z 5 biegami do przodu i jednym do tylu, do tego kierownice i jeszcze hamulec reczny. Czarno widze Pani kariere kierowcy, niestety... to Pani tak dopytywala sie tez o jakies Toyoty...;-]? Prosze Pani, a myslala Pani o zakupie roweru bez przerzutek, takiego najprostrzego? Pani bedzie latwiej, a innym bezpieczniej. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Nauka jazdy Luz IP: *.chello.pl 20.03.08, 15:58 no to jest Pan w bledzie...swietnie daje sobie rade! Chodzilo mi tylko o jazdy dodatkowe przed egzaminem.Jest tyle szkol ze warto sietroche rozeznac przed podjeciem ostatecznej decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Nauka jazdy Luz IP: *.nwrknj.east.verizon.net 20.03.08, 17:45 Ciesze sie niezmiernie ze jestem w bledzie;-). Szerokosci, pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peres Re: Nauka jazdy Luz IP: *.chello.pl 14.05.08, 17:16 a ja musze pochwalic tę szkołę jazdy,bo bez dokupowania jakichkoliwek godzin po bardzo miło wyjeżdżonych 31 godzinach zdałem bez stresu egzamin za pierwszym razem.Samochody to Aveo i Yaris:) osobiście polecam tę szkołe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.chello.pl 01.07.08, 14:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla Re: Nauka jazdy Luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 21:46 swietna szkola jazdy-zdalam za pierwszym razem bez problemu;)goraco polecam!!!wielu moich znajomych zapisalo sie tam po mnie i tak samo rekomenduja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia [...] IP: *.chello.pl 02.07.08, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka, była :( Re: Nauka jazdy Luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 15:32 potwierdzam cudotwórcy!!! też zdałam za 1 razem chodź nigdy wcześniej nie jeździłam, jest 4 instruktorów ale sa tak cierpliwi 10000000 razy to samo mogą wytłumaczyc jak ktoś czegoś nie rozumie, atmosfera jest świetna polecam Pana Marka i Radka ;) to dzięki nim zdałam! POLECAM LUZ!!! ps. cena kursu niska i nawet nie potrzeba brać dodatkowych godzin. sulces gwarantowany!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
empi spam 23.07.08, 15:38 Nie pisz w tym samym wątku pod róznymi nickami. Tym sposobem wywołujesz tylko podejrzenia wobec firmy o ukrytą reklamę na forum. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera01 [...] 23.07.08, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi spam 23.07.08, 22:42 >Żeby było obiektywnie to i ja się wypowiem pozwalam sobie zacytować z treści ocenzurowanego postu z powodu spamowania w tym i innym wątku :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera01 Re: spam 13.08.08, 15:01 proszę nie usuwać moich wątków,a wogóle to chciałam potwierdzić swoją opinię,że LUZ to naprawdę bardzo dobra szkoła dzisiaj o 07.15 miałam czwarty egzamin i po dodatkowych 5 godzinach w LUZie wreszcie zdałam jestem rozczarowana tutaj zarządzającym to forum jest niewiarygodne bo usuwane są posty bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: spam 13.08.08, 22:21 Odpowiedzi udzieliłaś do postu spamera który pod wieloma nickami z jednego adresu prowadził tu swoją akcję promocyjną. Tak więc Twoja pozostawiona odpowiedź straciłaby sens. Moim obowiązkiem jest uprzedzać pozostałych forumowiczach o podobnych praktykach. Nikt Ci nie zabrania ich chwalić :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbycho98 Re: Nauka jazdy Luz IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.17, 17:04 Gorąco polecam! Bardzo dobry Pan wykładowca. Tłumaczył tak, że nie musiałem korzystać nawet z książki, którą dostałem na kursie. Najlepsi instruktorzy na świecie! Mają niesamowitą cierpliwość. Polecam jeździć ze wszystkimi. Miałem problem z kilkoma rzeczami,a każdy z instruktorów doszlifował mnie w danym zakresie jazdy. Prawo jazdy zdane za 1 razem. Jeszcze raz polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś