sylwektom 27.12.07, 02:53 cześć, ciekaw jestem waszego zdania na temat nowego projektu rozbudowy MOSIRU, w ostatnio organizowanym przez miasto konkursie wygrał projekt za 70mln - kryta pływalnia olimpijska, jakieś uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motor lublin Re: nowy MOSIR IP: *.range86-143.btcentralplus.com 27.12.07, 11:19 jak dla mnie projekt wyglada zbyt malomiasteczkowo to jedyna uwaga za te pieniadze mozna bylo sie spodziewac znacznie bardziej spektakularnego projektu a mamy cos w stylu nowego stadionu Mosiru zuzlowo-pilkarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwektom Re: nowy MOSIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 01:05 coś w tym jest co piszesz - piękne obrazki, ale , jakby z innej epoki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Bardzo przyzwoity projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 19:12 Bardzo dobrze pasujący do "starego" MOSiR-u - klasyka architektury! www.kurierlubelski.pl/mediashare/ve/ar55ul9rtoww7c9mb8ynmqmd2sx36d-org.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Bardzo przyzwoity projekt IP: *.lublin.mm.pl 30.12.07, 14:30 też mi się podoba. Jedyny problem w tym, że ogłoszono konkurs i wygrał projekt nie spełniający warunków konkursu: cena. Czy tu się nie da normalnie czegoś zrobić? Tego Misiu trzeba zrobić drogo. Wiesz co robi ten miś ? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym misiem ? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest miś społeczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije, do jesieni na świeżym powietrzu i co się wtedy zrobi ? Hochwander: Protokół zniszczenia… ? Miś: Prawdziwe pieniądze zarabia się tylko na drogich, słomianych inwestycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwektom Re: Bardzo przyzwoity projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 01:03 gdybyś mógł sprecyzować _"klasyka architektury" byłbym wdzięczny, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Bardzo przyzwoity projekt IP: *.gprs.plus.pl 31.12.07, 02:05 mały, jaka "klasyka architektury"? Ty masz pojęcie o architekturze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filon Re: nowy MOSIR IP: *.crowley.pl 06.02.08, 12:15 Tak, nie działa strona Mosiru. Odpowiedz Link Zgłoś