Dodaj do ulubionych

Wątek lizusowski

12.01.08, 22:07
Myślę, że na tym forum najfajniejszy jest Empi ;-)))
Obserwuj wątek
    • empi Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:10
      Z sympatii do Ciebie nie wytnę go :). Jak lizusostwo to lizusostwo.
      pzdr.
      • wampir72 Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:12
        Dzięki ;-)))
        • wampir72 Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:18
          Chwila minęłą, więc zdrzadzę prawdziwe powody mojego wazeliniarstwa.
          Otóż sceptycznie podchodzę do odtrąbionego dziś w tv nadejścia
          wiosny i w związku z tym pragnę ogłosić, że nabędę drogą kupna lub
          zamiany parę obuwia zimowego marki Relax ;-)))
          Na Po godzinach to żadna frajda... Nie wytniesz?
          • Gość: aaa Re: Wątek lizusowski IP: *.chello.pl 12.01.08, 22:30
            czy jeśli nieświadoma informacji o nadejściu zakupiałam dziś pannie Lali wiosenną kieckę, to nadejdzie epoka lodowcowa?...że niby tak złosliwie???

wampir, one mają być do €żytku czy do sentymentu? Mam gdzieś na strychu moje Relaxy z okresu późna podstawówka, czarne ze srebrnym czyli pieruńsko w tym sezonie modne kolorki. Nr 38 średnio zużyte. Do wzdychania za PRL absolutnie dobre:)

czy teraz mam oblizać empiego?
          • empi Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:35
            Pmiętam jak za komuny do miary dawali jednego lewego buta. W modzie
            były sofixy. Kolega nie chciał dać swojemu synowi na te buty.Więc
            młody postanowił sam sobie dać radę z tym problemem. W jednym
            sklepie dostał lewego buta do miary, ścisk, tłok zamieszanie,
            ekspedientki rajcują sobie. Po co pilnować, komu tylko lewy but
            potrzebny. Wszyscy potencjalni klienci mają po dwie nogi. Chłopak w
            tym zamieszaniu umknął z jednym butem. Do innego sklepu poszedł już
            z nogą lewą w gipsie i poprosił do miary prawego. Ekspedientka
            szczerze doradziła by decydował się na buty o numer większe bo po
            takim skręceniu nogi opuchlizna będzie napewno całą zimę. Tak więc
            chłopak stał się posiadaczem butów firmy sofix. Problem rozmiaru nie
            był w tamtych czasach problemem. Ojciec synowi dał w skórę bo
            przecież to było złodziejstwo, poszedł do tych sklepów wykupił
            pozostałe dwa buty. Tym sposobem młody był szpanerem na całą szkołę
            z dwoma parami butów marki sofix.
            pzdr.
            pzdr.
            • wampir72 Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:46
              O! Miał aż dwie pary... szczerze zazdroszczę wzdychając do czasów
              słusznie minionych ;-)))

_aaa_ dzięki za propozycję, kolory faktycznie najmodniejsze onegdaj,
              niestety rozmiaru 43 potrzebuję:-((( no i nie wiem co Empi na to
              oblizywanie...

Posiadam plakat zespołu KajaGooGoo z Zielonego Sztandaru, dwie rolki
              filmów Orwo oraz pastę Kolynos - jeśli ktoś reflektuje na zamianę to
              proszę się wpisać ;-)))
            • sothink Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:51
              oooo widzę, poprzez ten wątek, empiego przyzwolenie na pisanie o wszystkim, więc
              jutro napiszę o wytartych bieżnikach co poniektórych busów.
              • wampir72 Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:53
                To jutro wpadnie Aron? Skąd o tym wiesz?
                ;-)))
              • empi Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:54
                no nie wiem czy przystniesz na warunki publikacji w tym wątku.
                pzdr.
                • wampir72 Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 22:58
                  Przystanie, przystanie... pokocha admina swego jak siebie samego ;-))
                  • empi Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 23:05
                    No tak, watek ładnie się zapowiadał. Niestety aron i sothink w
                    jednym wątu oznaczać może jego katastrofę.Trudno, będziemy cięli :),
                    świecowali itp. Dla dobra forum ogólu i treści sympatycznej, miłej
                    bo o niczym ważnym
                    pzdr.
                    • sothink Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 23:11
                      taka już nasza tu rola:) jutro przygotować się proszę na aktywną moderację!
                      Hmmm a może by tak zautomatyzować postowanie, co Ty empi na to? Skasowany post
                      by się np. automatycznie repostował.
                      • wampir72 Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 23:20
                        A tak się nie dzieje? Mnie się zdaje, że one się repostują... na
                        Oślej ;-)))
                      • empi Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 23:23
                        Forum od czasu do czasu przeżywa falę maniaków pragnących je
                        zdemolować. Swego czasu posłużono się nawet, właśnie programem do
                        automatycznego generowania postów działającego na zasadzie bomby
                        mailowej. Forumowicze widzieli tylko szczątkowy efekt tej bomby w
                        niewielkiej ilości. Tak więc sothink jesteśmy już zaprawieni, po
                        treningach wszelakich. Pamiętaj, w tym wątku należy tylko lizać,
                        podlizywać się, przylizywać się, wylizywać wszystkim wobec
                        wszystkich, także Wam wobec siebie. Jeżeli z aronem podołacie to ok.
                        Inaczej to...
                        pzdr.
                        • sothink Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 23:35
                          empi jakiej bomby??? tobie się myli floodowanie z repostowaniem. Jest ustawiony
                          pewien interwał czasowy po którym można postować z danego konta - 3 minuty. Mi
                          nie chodzi o zalewanie spamem forum, bo to wysoko nieetyczne i chamskie po
                          prostu. Ja mówię tylko sprawdzaniu istnienia posta raz np. na 10m i w razie jego
                          braku, automatyczny repost.
                          Skoro można pisać o kaloszach to można i o bieżnikach, także wydaje mi się że
                          wszystko ok.
                          Poza tym empi jeżeli jesteś przeciwko ciemnogrodztwu, zacofaniu religijnemu oraz
                          utrzymywaniu tabunów rolników to nie będziesz mieć niż przeciwko:)
                          Pozdro.
                          • empi Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 23:50
                            nic mi się nie myli, zabezpieczenia przed floodowaniem są rzeczą
                            normalną. Zabezpieczenie działa w stosunku do jednego nadawcy
                            chroniąc forum przed nadmiarem. Bomba to nadesłanie z netu, postów,
                            z różnych wirtualnych adresów w ilościach powodujących nawet jego
                            unieruchomienie. My tu piszemy o kaloszach bo nikogo tak naprawdę
                            ten temat nie denerwuje, bedziemy pisać tu nic nie znaczące bzdury
                            by tak sobie odpocząć minn. od Ciebie i arona. Ty tu chcesz pisać o
                            bieżnikach w określonym celu, prowokowania arona. Nie możesz znaleźć
                            sobie godniejszego przeciwnika? Tylko na tyle Was stać? Jesteście
                            już do siebie nawet podobni w odzywkach, argumentach i tematach.
                            Podejrzewam, że gdyby aron zakończył swoją aktywność forumową to i
                            Ty straciłbyś swój sens istnienia jako sothink.Nic bez niego nie
                            znaczysz. Nie psuj wspaniałej idei tego wątku :). Działaj z aronem w
                            innych a tam ja będę wiedział co robić :).
                            pzdr.
                            • sothink Re: Wątek lizusowski 13.01.08, 01:39
                              dokładnie, ten nick powstał na arona i tylko do tego celu jest używany, do
                              innych dyskusji mam swojego starego nicka.
                        • sothink Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 23:38
                          zresztą empi trzeba uświadamiać ludzi na temat busiarstwa, dzięki temu uratujesz
                          parę ludzkich żyć i zapobiegniesz dramatom całych rodzin, wykaż trochę altruizmu
                          • wampir72 Re: Wątek lizusowski 12.01.08, 23:56
                            Sothink, to nie jest wątek o busach, krusach i takich tam. Chcesz
                            się okładać z Aronem - załóż własny. Bardzo proszę :-)))
                            • sothink Re: Wątek lizusowski 13.01.08, 01:36
                              Założę. Nie będę także śmiecić w tym wątku i zgodnie z zasadą wzajemności empi
                              nie będzie kasować moich wątków.
                              • wampir72 Re: Wątek lizusowski 13.01.08, 03:37
                                Może nie będzie, jeśli się do proponowanych reguł czyli podlizywania
                                dostosujesz i wysmażysz coś na wazelinie ;-))) A tu zawsze możesz
                                wrzucić coś o napitkach preferowanych przez niegdysiejszych bywalców
                                Wzgórza Partyzantów... będzie nam miło :-)))
                                • wampir72 Re: Wątek lizusowski 13.01.08, 15:44
                                  Co jest z Wami, nie lubicie Empiego???

;-)))
                                  • empi Re: Wątek lizusowski 13.01.08, 15:47
                                    nie wywołuj wilka z lasu:).
                                    pzdr.
                                  • ejno Re: Wątek lizusowski 13.01.08, 15:51
                                    To ja się też podliżę a co:P Empi jest the best:) Pozdrówka Empi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka