marczello 27.01.08, 17:55 Towarzysz Bender to jeszcze nadal działa w Lublinie? Możeby tak z wizytą do tow. Fidela po dalsze instrukcje wyjechał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macio Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.pronet.lublin.pl 27.01.08, 18:26 Bender to człowiek i "naukowiec" podobnego formatu co Girtych(y), zwolennicy teorii "młodej Ziemi" ( życie na Ziemi zostało stworzone ok. 6 tys lat temu i vyło od razu kompletne. To zadziwiające: im większa miernota tym głośniej ujada i próbuje opluwać ludzi prawdziwie wielkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 18:44 Bender nadałby doktorat T. Rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacnty Jestem przeciwko doktoratowi dla W.Bartoszewskiego IP: *.pronet.lublin.pl 27.01.08, 19:29 To wstyd przyznawać doktorat Osobie, która mawia ostatnio rózne rzeczy, często nierozsądne i ślepo popiera pewna formację, ktora coraz bardziej się kompromituje. Myślę o PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadea Re: Jestem przeciwko Benderowii jego zaślepieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 20:03 który od zawsze mawiał rózne rzeczy kompromitując nie tylko siebie ale i Polskę.Facet starannie wpisuje się w nienawiść płynącą z "prawdziwie" polskich i "prawdziwie" katolickich mediów zakonnika z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Czy KUL nie mógłby dawać h.c. naukowcom zwykłym... 27.01.08, 21:10 tzn. w zwykłym tego słowa znaczeniu, choć niewątpliwie wybitnym? Wybieranie sobie do nagród takich polityków jak pp. Kohl, Prodi czy Bartoszewski jest głównie działalnością zachwalającą Unię Europejską pod przewodem Niemiec. To, że nie wysłano wielu listów, może świadczyć o różnych rzeczach np. niechęci do jakichkolwiek związków z osobą, do której można by list wysłać lub lęku przed pamiętliwym pracodawcą, który starał się kiedyś dowiadywać o dane osobowe jednego z uczestników sieciowego forum przy miejscowym dzienniku. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Jestem przeciwko doktoratowi dla W.Bartoszews IP: *.adsl.alicedsl.de 27.01.08, 21:36 no i koleś idiota jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiw Re: Jestem przeciwko doktoratowi dla W.Bartoszews IP: *.it-net.pl 29.01.08, 09:30 Zdejm idioto berecik, będziesz choć trochę mądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego 27.01.08, 20:02 ale kto nie chce? czyżby autorzy byli anonimowi? nie odniosłem wrażenia by jednym z autorów był Bender (może niedokładnie czytam?) piszą owszem o liście bendera ale z lat 90 a mamy rok pański 2008... hmm swoją droga jeśli się nie podaje nazwisk autorów brzydko jest sugerować iż ktoś wymieniony z nazwiska jest jednym z nich... a jeśli jest wypada go wymienić wyraźnie... jeśli zas nie jest a go wpominamy należy napisać że obecnie autorem żadnego listu nie jest... tak podpowiada wymóg elegancji... zwracam na to uwagę Redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
indiced.spaces.live.com Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego 30.01.08, 10:47 Redakcja wie co robi, w końcu list wysłany przez te trzy osoby nie był listem otwartym, był listem prywatnym, do szanownego Życińskiego. Gazeta jednak przypomniała inne wystąpienia niektórych osób z KUL, jednocześnie naprowadzając na domniemanych autorów tego listu. Domniemanie jednakowoż niesprawdzalne. Osobiście umiarkowanie odnoszę się do Bartoszeskiego...cóż...ma tylko maturę, a nawet negatywnie do Bendera...cóż jest Prof. ale to nie świadczy nic o nim, zachowuje się antysemicko, proklerykalnie i protoruńsko, nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spławik Gdzie Benderowi do prof. Bartoszewskiego IP: *.in.lublin.pl 27.01.08, 20:03 Proszę nie zestawić obok siebie dwóch postaci. Pan Bender do pięt nie dorasta profesorowi Bartoszewskiemu. Zachowanie pana Bendera jest poniżej wszelkiej krytyki, zachowanie to ma tylko na celu zdobycie rozgłosu. W pełni zgadzam sie ze słowami arcybiskupa Życimskiego Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 dokładnie odwrotnie <spławiku> 27.01.08, 22:36 Gość portalu: spławik napisał(a): > Proszę nie zestawić obok siebie dwóch postaci. Pan Bender do pięt nie dorasta > profesorowi Bartoszewskiemu. Zachowanie pana Bendera jest poniżej wszelkiej > krytyki, zachowanie to ma tylko na celu zdobycie rozgłosu. W pełni zgadzam sie > ze słowami arcybiskupa Życimskiego Jest dokładnie odwrotnie <spławiku>. Nie prof.Bartoszewski i pan Bender, tylko pan Bartoszewski i prof.Bender. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman oj elanie..... IP: *.lublin.mm.pl 20.02.08, 21:51 "Jest dokładnie odwrotnie <spławiku>. Nie prof.Bartoszewski i pan > Bender, tylko pan Bartoszewski i prof.Bender." - to co napisałeś to twoje nabożne życzenia. Za to "elan = idiota" to pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Zastanówcie się IP: 217.97.168.* 27.01.08, 20:04 Nie jestem fanką żadnego z tych panów. Bartoszewskiego darzyłam zawsze dużym szacunkiem. Niestety piszę "darzyłam" w czasie przeszłym, bo niestety już nie darzę. Moim zdaniem dyplomata, który o kimś wyraża się publicznie "dyplomatołek" niestety nie jest kimś godnym szacunku, a już na pewno nie powinien być dyplomatą a chyba jedynie DYPLOMATOŁEM. W ustach pana Bartoszewskiego to się nie godzi. Wstyd mi za tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
leniak zastanowiłem się 27.01.08, 20:18 i uwazam że osoby żerujące obecnie na śmierci lotników - a wśród nich sa wyłacznie osoby z otoczenia Lecha Kaczyńskiego to istotnie nie matołki lecz parszywe wieprze! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilowyhajama Jestem gorom 27.01.08, 21:22 Szanowny Bartoszewski ani sie na WUML nie załapał, a jo był prymusem bez łapówki. To jo powinien dreptać na KUL tylko nie wiem o który wręczają to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie przesadzaj IP: *.lublin.mm.pl 27.01.08, 21:34 na tragedii żerują przede wszystkim media. Co do reszty to nie wiem ale dla mnie pis czy po to jedno dno. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak nie przesadzam 27.01.08, 22:10 w temacie tych dwu partii zaś zgadzam się z Tobą zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Zastanówcie się 27.01.08, 22:27 Gość portalu: Aga napisał(a): > Moim zdaniem dyplomata, który o kimś wyraża się publicznie "dyplomatołek" niestety nie jest kimś godnym szacunku, a już na pewno nie powinien być dyplomatą a chyba jedynie DYPLOMATOŁEM. Tak szczerze, czyż można odmówić racji <Adze>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Zastanówcie się IP: 217.97.168.* 28.01.08, 08:28 Chociaż dwie zdrowa myślące osoby na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulan Re: Zastanówcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 01:03 to nie Ty masz się wstydzić niech wstydzą sie ci którzy tego starca traktują mimo jego demencji nadal jak guru. To oni go nakręcają a starzec jak to starzec zaciera łapki i cieszy się jak dziecko ale już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.chello.pl 27.01.08, 21:47 Jako studentka KUL naprawdę cieszę się z tego, że prof. Bartoszewskie otrzyma honorowy doktorat mojej uczelni. Z drugiej strony wsytdzę się tego, że na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim wykładają osoby o tak antysemickich poglądach jak Bender...Nie rozumiem jak władzę mogą akceptować osobę o tak skrajnych poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak a może to zwykła tolerancja? 27.01.08, 22:14 dla osób o skrajnie odmiennych od naszego poglądach? akceptacja oznacza bowiem posiadanie takich samych pogladów - tolerancja zaś tego nie oznacza... i tolerancji bym tak łatwo nie potepił, raczej już nietolerancję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulan Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 13:27 Ja się nie dziwię że ty się wstydzisz bo sprali ci beret niektórzy twoi wykładowcy ale czemu się dziwić skoro życiński też z narodu wybranego a z Bartoszewskiego to taki prof jak z ciebie studentka Boże uchowaj ten naród przed takimi pewnie blond studentkami.No chyba że sama pochodzisz z tej mafii.Natomiast ubolewam że tak szacowna znana uczelnia w świecie honoruje polakożerce Bartoszewskiego wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator555 Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego 27.01.08, 22:01 Panu Profesorowi Bartoszewskemu szczerze gratuluję wyróżnienia i życzę wszystkiego najlepszego. Benderowi w sumie też źle nie życzę ale ręki bym mu nie podał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedet Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 22:19 A kto to jest Bender? Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 sami swoi 27.01.08, 22:47 Naiwność Ekscelencji Życińskiego jest zastanawiająca. Czy na pewno przy zdrowych zmysłach jest ktoś, kto z faktu otrzymania trzech listów wnioskuje, że oponenci doktoratu Bartoszewskiego są bardzo nieliczni? Czyżby Ekscelencja nie wiedział, jak jest odbierany przez znakomitą większość mieszkańców naszego regionu? Zwłaszcza po swoich licznych jednoznacznych, politycznych wystąpieniach "na ambonie" i poza nią? Przecież wysyłać listy do abp.Życińskiego z protestami przeciw uhonorowaniu pana Bartoszewskiego, to jak protestować do Urbana przeciwko Gadzinowskiemu, albo do Waltera przeciw Szczuce, czy do Michnika przeciw Blumsztajnowi. Przecież to sami swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman "znakomitą" czyli ciebie.... IP: *.lublin.mm.pl 20.02.08, 21:56 i kilkunastu podobnych ci żydożerców? Palnij sie w glacę zanim coś wybełkoczesz toruński pierniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratio. Nie chcę doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 22:49 Mialem ksiazke Bartoszewskiego pt. " Warto byc przyzwoitym; mialem ja z dedykacja osobista Bartoszewskiego; odeslalem. Stracil w moich oczach po typowych, zmichnikowszczonych napasciach na rzad PiS-u. Bylo to typowe dla wieku -takie zacietrzewienie i brak opanowania. Tacy ludzie nie moga budzic szacunku mimo poprzednich dokonan. Nie bede nigdy obecny w sali, w ktorej bedzie obecny Bartoszewski. Zrezygnuje z superwaznych posiedzen i uroczystosci, gdy tylko zauwaze obecnosc p. B. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Władysław "Piana" Bartoszewski 27.01.08, 22:56 Antypisowskie "występy" pana Bartoszewskiego były autentycznie żenujące. Powszechnie podejrzewano, że został on uraczony "szalej drinkiem" - tym samym, który swego czasu podano Gabrielowi Janowskiemu (skakał i całował mężczyzn po rękach). I "największy żyjący autorytet" zyskał sobie jakże trafny przydomek - Władysław "Piana" Bartoszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ratio i elana.... IP: *.lublin.mm.pl 20.02.08, 21:58 dwie szmaty w duecie? Zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suss Re: A co jest typowe dla Bondera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 22:56 Zacietrzewienie i zakłamanie zawsze od najmłodszych lat aż do podeszłego wieku? Widocznie WUML-owcy tak mają . Agresja i ataki mające ukryć ich prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: A co jest typowe dla Bondera ? 27.01.08, 23:02 Gość portalu: suss napisał(a): > Zacietrzewienie i zakłamanie zawsze od najmłodszych lat aż do > podeszłego wieku? > Widocznie WUML-owcy tak mają . > Agresja i ataki mające ukryć ich prawdziwe oblicze. A kto to jest Bonder? Jakiś absolwent WUML-u? Musisz go dobrze znać, skoro piszesz "od najmłodszych lat aż do podeszłego wieku"? Napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suss Re: A co jest typowe dla Bendera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 23:07 Bonder czy Bender alles egal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suss Re: "Wywiad rzeka" -Władysław Bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 23:15 Autoportrety,osobowości,ludzie nieprzeciętni. Portretują ich najlepsi polscy dziennikarze. Polecam dla tych którzy opluwają p. Wł. Bartoszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marczello Re: Nie chcę doktoratu dla Bartoszewskiego 28.01.08, 00:21 To teraz poprosimy o hymn pochwalny dla tow. Bendera Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego 27.01.08, 23:35 Bender to nie zasluguje nawet na dyplom maturalny-ten podlizus Jaruzela!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbietakowalska Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.it-net.pl 27.01.08, 23:57 Jakże się cieszę, że Pan Profesor Wł. Bartoszewski otrzyma honorowy tytuł doktora Uczelni, w której przepracowałam 17 lat!!! Gratuluję Wielkiemu Autorytetowi, a także Uczelni, wszyscy na tym zyskają. Człowiek szlachetny powinien zostać doceniony, a KUL, takich wspaniałych ludzi doceniając, sam podnosi swą wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 lizusowskie uniesienie 28.01.08, 00:33 Gość portalu: elzbietakowalska napisał(a): > Jakże się cieszę, że Pan Profesor Wł. Bartoszewski otrzyma honorowy > tytuł doktora Uczelni, w której przepracowałam 17 lat!!! Gratuluję > Wielkiemu Autorytetowi, a także Uczelni, wszyscy na tym zyskają. > Człowiek szlachetny powinien zostać doceniony, a KUL, takich > wspaniałych ludzi doceniając, sam podnosi swą wartość. To są chyba szczyty lizusostwa i bezmyślności. Czy pani Elżbieta oczekuje awansu? A może liczy na poparcie Ekscelencji? Z dużej litery "Wielki Autorytet", może jeszcze "Genialny Arcypasterz"? W tym całym lizusowskim uniesieniu, pani Kowalska nie zauważyła, że ewidentnie obraża swoją macierzystą uczelnię sugerując związek JEJ WARTOŚCI z wydarzeniem takim, jak nadanie tytułu doktora h.c. politykującemu jeszcze pomimo widocznych dolegliwości umysłowych staruszkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 08:11 Dla studentów KUL tylko Bender się liczy. Po co im inne autorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego 31.01.08, 12:46 Jest dokładnie na odwrót. Odsetek studentów, dla których Bender by coś znaczył,jest naprawdę niewielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga z Krakowa Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 08:21 To schizmatycy Rydzyka i kłamcy oświęcimscy tak protestują, im wszystko co normalne nie pasuje.Oni tylko potrafią siać jad nienawiści i zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 09:03 Ten doktorat to wstyd i hańba dla Lublina - nie tylko dla KUL. A "Filozof" w ogóle nie powinien w tej sprawie zabierać głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 10:17 Gość portalu: nik napisał(a): > Ten doktorat to wstyd i hańba dla Lublina - nie tylko dla KUL. > A "Filozof" w ogóle nie powinien w tej sprawie zabierać głosu... Hehe a ty pewnie świeżo po ewangelizacji z toruńskiego radyja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 18:43 moze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z jaki to on profesor? IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 22:17 Kto mu nadał taki tytuł? przecież on nie jest profesorem! na kwaśnego mówicie magister? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chybak Re: jaki to on profesor? IP: 212.182.26.* 29.01.08, 15:44 ano profesor, profesor. poza Polska sa jeszcze inne swiaty. w nich Bartoszewski jest pelna geba profesorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 05:43 Niestety mamy dużo benderowców w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo [...] IP: *.aster.pl 29.01.08, 20:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.ztpnet.pl 29.01.08, 21:15 Bartoszewski nazwał Polaków bydłem. Jak się czuje bydło, tak wściekle broniące tego "pianisty"? To łowca nagród i wszelkich przywilejów. Marcinkiewicz powierzył mu stanowisko prezesa LOT jako "wybitnemu" specjaliście od-lotów. No i Marcinkiewicz mógł się spodziewać, że ten się odwdzięczy i tak się stało. A Zycinski niech się zainteresuje znieważaniem KK i narodu polskiego przez amerykańskiego wampira. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 chyba żartujesz 29.01.08, 23:20 Gość portalu: gosc napisał(a): > A Zycinski niech się zainteresuje znieważaniem KK i narodu polskiego > przez amerykańskiego wampira. Chyba żartujesz, przecież Ekscelencja to Człowiek Roku Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratio Na poważnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:31 Prosze, blagam: Arcy Zycinski-daj sobie na wstrzymanie, utrzymaj swoj jezyk tam gdzie jego miejsce, nie politykuj z ambony, nie lec do GW z artykulami. To wstyd gdy ktos, kto sie nazywa intelektualista kupuje, czyta i.... pisze do GW. Czlowieku-Ty jestes zupelnie zmichnikowszczony! Czyli masz znieksztalcony umysl. Ani zlotowki na KUL, bo Zycinski tam jest, ani razu nie pojde na spotkania, seminaria, konferencje - tam gdzie bedzie Zycinski. Arcy- czy nie zauwazasz, ze dochody diecezji spadly? Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 przewrotność najwyższej próby 29.01.08, 23:47 A jak się sprytnie wstrzelił z uszczypliwością wobec prezydenta. Przewrotność najwyższej próby. Sam piętnując reakcję środowiska Kaczyńskiego na bezczelną prowokację w czasie żałoby narodowej, wykorzystuje tę żałobę narodową, żeby medialnie znowu zaistnieć wbijajac szpilę prezydentowi. I co ciekawe, w czasie żałoby narodowej w większości mediów newsem nr 1 była połajanka Ekscelencji Życińskiego. Oczywiście, że bezczelna prowokacja. Chodziło o to, żeby postawić prezydenta Kaczyńskiego w niezręcznej sytuacji, żeby poleciał do Chorwacji nie będąc świadomym rozmiaru tragedii. Nikt mnie nie przekona, że nie można było przez telefon komórkowy od razu poinformować samego prezydenta, albo kogoś z jego najbliższego otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: przewrotność najwyższej próby IP: *.chello.pl 30.01.08, 00:17 Panie elan, są procedury, których w cywilizowanym świecie się przestrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: przewrotność najwyższej próby 30.01.08, 00:31 Gość portalu: eres napisał(a): > Panie elan, są procedury, których w cywilizowanym świecie się przestrzega. Żadnymi procedurami "z cywilizowanego świata" nie da się wytłumaczyć głupoty w sytuacji zdarzenia nagłego i zaskakującego. W tym przypadku jednak ewidentnie chodziło o złą wolę i wykorzystanie tragedii dla nadszarpnięcia wizerunku prezydenta. Ale czego można się spodziewać po politykach, którzy np. urządzali konferencję prasową w hospicjum? Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: przewrotność najwyższej próby 30.01.08, 00:36 elan13 napisał: > Ale czego można się spodziewać po politykach, którzy np. urządzali > konferencję prasową w hospicjum? A może ktoś pamięta jakąś reakcję tak wrażliwego Ekscelencji Życińskiego na wykorzystywanie tragedii ludzi umierających w warszawskim hospicjum dla politycznych rozgrywek przez Hannę Gronkowiec Waltz i spółkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: przewrotność najwyższej próby IP: *.chello.pl 30.01.08, 01:01 Ty facet jednak jesteś z innej planety Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: przewrotność najwyższej próby 30.01.08, 01:05 Gość portalu: eres napisał(a): > Ty facet jednak jesteś z innej planety Siła Twoich argumentów <eres> jest porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prababka44 Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 12:30 Gadulstwo i upodobania słuchaczy ? No to pan Bender miał na mysli siebie i swoich fanów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Nie chcą doktoratu dla Bartoszewskiego IP: *.chello.pl 16.03.08, 17:40 A czy Bartoszewski chce ? Odpowiedz Link Zgłoś