Dodaj do ulubionych

Rabin Homolka w Lublinie

05.03.08, 00:09
Może dostanie doktorat h.c. w KUL, skoro:
Homolka popiera także koncepcję budowy w Berlinie Centrum przeciwko Wypędzeniom.

Pozdr.

Obserwuj wątek
    • robertw18 Może p. Bielesz poda więcej szczegółów... 05.03.08, 00:17
      "Dziennikarka pytała arcybiskupa o opinię na temat ostatnich wystąpień Jerzego Roberta Nowaka (publicysta związany z radiem Maryja w kościołach w Krakowie i we Wrocławiu głosił z ambony treści antysemickie)."
      Może by p. Bielesz podał, jakie to treści "antysemickie" wygłosił p. Nowak. Wiadomo, że ostatnio stara się dokładnie wskazać, które zdania w zachwalanej np. w GW książce p. Grossa są zdaniami nieprawdziwymi. Nawet napisał bogatą w szczegóły książkową odpowiedź pt. "Nowe kłamstwa Grossa".
      Zapewne tam może p. Bielesz znaleźć dodatkowe oparcie dla swoich twierdzeń o "antysemityzmie", nawet jeśli do tej pory powtarza po prostu za innymi oceny.
      Tylko szczegółowo - które to zdania są "antysemickie", please.

Pozdr.

• Gość: Miras Patrzę i oczom nie wierzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 12:07
      Patrzę i oczom nie wierzę co wyczynia ten nawiedzony pseudobiskup.
      Ten człowiek robi więcej złego dla kościoła polskiego niż to się
      komuś wydaje. Wyrażam głęboki żal i ubolewanie że taki
      niezrównoważony emocjonalnie i plujący na Polskę człowiek prowadzi
      naszą archidiecezję. To dla mnie niepojęte jak można dłużej
      tolerować takiego szkodnika w polskim kościele. Czy naprawdę Rada
      Episkopatu Polski nie może nic z nim zrobić? Jego "dokonania" na
      polu ewangelizacji i zarządzania archidiecezją są nikłe, ale za to
      ilość wywiadów i godzin przed kamerą i mikrofonem przebijają
      wszystkich biskupów razem wziętych. Co do profesora J.R. Nowaka to
      muszę przyznać, że słuchałem jego wypowiedzi i nie znalazłem tam
      niczego, co mogłoby kogoś obrazić. Usłyszałem tam tylko prawdę.
      Prawdę niestety niewygodną dla żydków i ich popleczników takich jak
      Zyciński.
      • Gość: ulan Re: Patrzę i oczom nie wierzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 14:05
        Ten pseudo biskup to przecież żyd z pochodzenia więc czego można się po nim
        spodziewać tylko że będzie bronił swoich ,i opluwał gojów.Episkopat nie wiele
        może zrobić z prostego powodu tam również jest ich b/dużo. A każdy chce zarobić
        a się nie narobić no i zarobić więc mają swoje ciepłe posadki siedzą cicho i żrą
        ochłapy z rąk takich jak w/w.A ciemnota i tak da kasę aby oni mogli utrzymywać
        kochanki swoje dzieci ,by mogli grać w kasynach itd. jeżdzić mercedesami czy
        ferrari , e szkoda pisać bo obrońcy nawiedzeni się zbuldoczą a i tak nie uwierzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka