vio.lka 14.03.08, 09:42 Witam wszystkich. Czy znacie moze dr. Kaminskiego,i co o nim sądzicie prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamachlopca1 Re: Dr.Kamiński 14.03.08, 09:58 a jakiej specjalizacji?bo to popularne nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
blanka321 Re: Dr.Kamiński 14.03.08, 16:32 Jeśli to ten z gabinetem na Fabrycznej. Najlepiej wejdż sobie na listę białych lekarzy jest tam o nim trochę. Ja osobiście nigdy u niego nie byłam ale mojej koleżance prowadził ciązę i z tego co mówiła to jest przede wszystkim nastawiony na branie mega kasy. Nawet za usg robione w szpitalu kazał sobie płacić. Przemyśl sprawę ale ja bym do niego nie chodziła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vio.lka Re: Dr.Kamiński 15.03.08, 19:39 Bardzo wam dzękuję za odpowiedzi ale gdzie mam szukac listy Biłych lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: Dr.Kamiński 15.03.08, 13:16 polecam dr Kamińskiego. za wizytę bierze sporo, ale np. usg robił mi w szpitalu za darmo. wg mnie jest bardzo kompetentnym i dobrym lekarzem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
raspi21 Re: Dr.Kamiński 18.04.08, 21:09 Prowadził moją ciążę i byl na prawdę super, kompetentny, nie zaniedbał jakichkolwiek badań, czulam sie bezpiecznie, kolezanki tez byly bardzo zadowolone, jednej robil cesarkę. Polecam, na 1100 procent Odpowiedz Link Zgłoś
vio.lka Re: Dr.Kamiński 24.05.08, 16:04 Czesc .przepraszam ze tak dlugo nie odpisywalam .Bardzo wam dziekuje za te odpowiedzi, zalezy mi naprawde na dobrym lekarzu poniewaz za mna juz 3 niepowodzenia wiec same rozumiecie .Jeszcze raz wielkie dzieki za wasze odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś