Dodaj do ulubionych

Ortodonta - Radosław Zadora

IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 13:44
Czy ktoś może wie, czy pan Zadora wrócił z zagranicznych wojaży i gdzieś
przyjmuje ? Do listopada 2007 przyjmował na ul. Kaprysowej 7, miał wrócić w
kwietniu, ale słuch o nim zginął i telefony nie działają. Bardzo proszę o
informację, bo to świetny fachowiec.
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 14:15
      Jestem w podobnej sytuacji. Z dr Zadorą nie ma kontaktu. Dawny
      gabinet na Kaprysowej jest juz zajety przez tamtejszych stomatologów
      i na pytanie gdzie podziały się rzeczy dostałem odpowiedź, że doktor
      wszystko zabrał przed wyjazdem. Tak wiec nie mam niczego -odlewów,
      pantomogramu i całej reszty ale za to mam aparat na zębach, którym
      nikt się nie przejmuje bo ortodonci w Lublinie nie chcą
      prowadzić "cudzych" pacjentów a dr Zadora sobie po prostu "olał".
      Czekam na info. Może ktoś coś wie?
    • Gość: Kaśka Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.08, 11:28
      Też jestem zainteresowana informacją o doktorze Zadorze.
      • jani-olek Re: Ortodonta - Radosław Zadora 20.04.08, 10:35
        Sluchajcie, nie liczylabym na to, ze Zadora wroci...Mi powiedzial, ze bedzie na
        poczatku marca, nie zostawil mi zadnych moich zdjec zebow, historii leczenia,
        wyciskow. Nie odpisuje na maile, smsy, telefon milczy...W koncu znalazlam
        Ortodontke, ktora mnie przyjela i bedzie kontynuowala prostowanie moich zabkow,
        radze Wam zrobic to samo. A swoja droga zastanawiam sie, czy nie zaskarzyc
        gdzies dr Zadory, bo to, co zrobil to zwykla nieuczciwosc jesli nie powiedziec
        chamstwo.
        • Gość: ala Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: *.chello.pl 23.04.08, 11:05
          A macie umowy o świadczenie usług? Bo to teraz podstawa i bez tego trudno będzie
          wam cokolwiek osiągnąć.
          Rzecznik konsumenta i rzecznik praw pacjenta - to na początek.
          • Gość: Marian Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 13:40
            Witam, jestem w podobnej sytuacji, nie wiem czy jest możliwość od strony prawnej
            na zaskarżenie pana Zadory. Wolałbym jednak aby go odnaleźć i inaczej tą sprawę
            załatwić bo zdrowie ważniejsze niż spory w sądzie.
            • jani-olek Re: Ortodonta - Radosław Zadora 01.05.08, 19:48
              Marianie, ja probowalam wielokrotnie skontaktowac sie z doktorem. Na prozno,
              gdyz nie odpisal ani na maile ani na smsy. Jesli chodzi o strone prawna to
              zastanawialam sie nad tym i doszlam do smutnego wniosku: nie mam nawet jednego
              dowodu, ze leczyl mnie dr Zadora (rachunki, historia choroby itp). Co prawda
              znalazlam juz ortodonte na miejsce doktora ale nie odpuszcze i jak tylko pojawi
              sie w Lublinie zazadam wyjasnien.
              Pozdrawiam.
    • Gość: Kamil Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 19:06
      Szkoda, że nikt nic nie wie o doktorze. Zakładając wątek liczyłem jednak na
      jakiś sygnał. Nie bardzo spodobali mi się ortodonci, których mi polecił na czas
      swojego wyjazdu /błyskawiczne załatwianie sprawy, dosłownie kilka minut i za
      każdym razem wszystko jest super, a ja czuję co innego/.
      Szkoda...
      • Gość: Marian Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 22:12
        Dowiadywałem się dalej od strony prawnej, w NFZ gdzie doktor Zadora miał umowę.
        Oni niestety nie maja żadnych świeżych informacji o nim i doktorowi umowa z nimi
        wygasła. Nie wiem jak go znaleźć i fakt ortodonci których on polecił są do
        niczego. Powodzenia wszystkim.
        • Gość: al Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 22:54
          zupełnie przypadkowo podczas przeglądania forum wpadło mi w oko nazwisko
          Zadora.przeczytałem i mogę powiedzieć co następuje:
          pan Zadora z całą pewnością jest teraz na wyspach.jego syn,Miron chodził do
          klasy z moim i mój syn nawet ostatnio mówił mi,że pisali w klasie list do Mirona
          za granicę.czy zamierza wrócić i kiedy-nie wiem,ale mogę podpytać
          chłopaka,chociaż wątpię,żeby coś wiedział.
          nie wiem jakim jest lekarzem,ale kiedy spotykałem go w szkole robił wrażenie
          mało sympatycznego.
          • jani-olek Re: Ortodonta - Radosław Zadora 16.05.08, 20:39
            To ciekawe, co piszesz, gdyz doktor twierdzil, ze jedzie tam bez rodziny, na
            szkolenie. Ciekawe, ile z tego, co ogolnie mowil i opowiadal jest prawda...?
            • Gość: al Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 22:36
              popytałem dziś swojego syna i dowiedziałem się że Miron pojechał z całą rodziną
              do Szkocji,mówił,że wraca za kilka lat.informacje są na tyle wiarygodne,na ile
              mogą być od dziewięciolatka.
              Na sto procent pewne jest,że doktor wyjechał z rodziną ok.lutego.
              • zbigs1 Re: Ortodonta - Radosław Zadora 31.07.08, 17:49
                Może jakieś nowinki na temat doktora, bo jestem zainteresowany. Bardzo dobry z
                niego specjalista i trudno mi kogoś znaleźć na jego miejsce.
                • Gość: AggieT Re: Ortodonta - Radosław Zadora IP: 95.147.51.* 07.01.17, 01:35
                  Z Waszych opisów pasuje mi to do Pana doktora, który aktualnie przyjmuje pacjentów w Edynburgu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka