zesty 25.04.08, 07:07 Jak wyzej. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zesty No i co, nikt sie ze mna nie przywita... 25.04.08, 07:35 ...przeciez "dobre zachowanie wymaga..."...eeeee;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: No i co, nikt sie ze mna nie przywita... 25.04.08, 07:48 Nocy finał- to dnia zaranie! Kończy się- przyjemne spanie! Sny chowamy- do komody i ruszamy - w wir przygody!! Niech wesoły i na luzie- miły dzień- w błękitnej bluzie... Uśmiech swój rozwiewa wszędzie!- Dniem radości- niechaj będzie!!!!! autor anonimowy, znalezione w necie. Jak by z ust mi wyjął :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Dzien Dobry Panie Empi;-) 25.04.08, 07:57 Bardzo ladny wierszyk... tak trzymac;-). Pozdrawiam, milego dnia. Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly wierszyk niezły ;) IP: 89.204.195.* 25.04.08, 09:20 Ładne to: " miły dzień- > w błękitnej bluzie... > > Uśmiech swój > rozwiewa wszędzie!- " Chyba chodzi o błękitne niebo i dzień słoneczny. Wtedy jest to bez wątpienia dzień radości nawet dla malkontentów ;). U mnie na razie deszczowo. Ale też pięknie ;). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mwt Re: Dzien Dobry!;-) 25.04.08, 08:18 Dzien dobry wieczor powinno byc :-). Trudno o to powitanie, bo albo(smy to jacy tacy) jeszcze betowi (empi dopiero wychynal z lozia), albo robotowi - jak ja. Jak dobrze wstac skoro swit..??? Nie eeee!! klaniam;-) wisia i zmykam do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Witamy Szanowna Wisie!!!;-)n/t 25.04.08, 09:23 Dzień dobry, Paul :-))) Dzień dziś piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Witamy Szanowna Wisie!!!;-)n/t 25.04.08, 09:29 Wampir, zachowuj się. W towarzystwie jesteś! Nawet dam nie witasz. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: Witamy Szanowna Wisie!!!;-)n/t IP: 89.204.195.* 25.04.08, 09:42 Hmmmmmmm Empi rozumiem, że skarcenie Wampira, to pokazanie, że zauważyłeś towarzystwo i damy ;). Jedną na pewno ;). No ale sam się nie przywitałeś ;). Chociaż jak się tak zastanowić...To chyba takie nieco pokrętne powitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Witamy Szanowna Wisie!!!;-)n/t 25.04.08, 09:45 Oczywiście, że witam Wisię bardzo serdecznie - nie zmieniałem nagłówka wszakże, ale i tak biję się w piersi i resztkę włosów rwę... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Witamy Szanowna Wisie!!!;-)n/t 25.04.08, 09:58 Mój wierszyk był przywitaniem z życzeniami dla wszystkich przybywających! Ostatecznie wtedy w wątku był tylko Paul i ja. Ty zaś napewno nikogo nie przywitałaś, czepialska jesteś ! :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Dzień dobry:) 25.04.08, 10:06 No to jak tak Paul pięknie zaczął to jak tu nie odpisać:) Witam w ten piękny słoneczny dzionek z dziupli zwanej pracą:) Stęskniliście się za mną od wczoraj? (Ejno niedowartościowana, proszę dowartościować):):):):) Ps. Empi ty szubrawco co to znaczył na dobranoc "daj spać innym", e? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Empi, bo Cię przestanę lubić ;) IP: 89.204.195.* 25.04.08, 10:07 Przywitałam przede wszystkim Ciebie odnosząc sie do Twojego wierszyka i komentując go. A słowo " pozdrawiam " było do wszystkich ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Pochwalony! 25.04.08, 10:12 Tajnos rozpoczął dzień wymieniając miejsca intymne Lony:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Empi!!! 25.04.08, 10:26 Wczoraj okazałeś się bystry jak woda w klozecie i szybki, jak nie przymierzając pantera, jak bullterier, jak ORP Błyskawica... Stań na wysokości zadania, bo znów świńtuszą!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Empi!!! 25.04.08, 10:29 Kto świntuszy? Tajnos już ty winy nie zwalaj, na piszącego obok:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Empi!!! 25.04.08, 10:45 Głodnemu, to tylko chleb na myśli. Ech...:-P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Empi!!! 25.04.08, 10:58 Tajnosie, najpierw automat wykropkował Twoje świntuszenie niejako zobowiązując mnie do reakcji. Paul zaś w sposób twórczy, ale za to pobudzający wyobraźnię, modyfikował Twoją publikację. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Empi!!! 25.04.08, 14:45 Aha. No dobra, jesteś usprawiedliwiony.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Ech Ludziska....;-) 25.04.08, 16:29 Ja sie budze i oczom nie wierze.... witajom sie i tak milo i przyjemnie jest, tak forumowo jak dawniej, to znaczy... jak to powinno byc. Bardzo mnie to wszystko cieszy, jestem ogolnie w pokojowym i niezwykle "ukladnym" nastroju, ktory wszyscy tylko poprawiliscie mi;-) Dziekuje!;-}. Pozdrowionka weekend'owe. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ech Ludziska....;-) 25.04.08, 17:02 O matko, Paul jak miło jest widzieć ciebie w takiem iście wiosennym nsatroju:) Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Ech Ludziska....;-) 25.04.08, 17:05 Bo jade na weekend do connecticut "zobaczyc sie z moim samochodem";-)) Pozdrawiam, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ech Ludziska....;-) 25.04.08, 19:01 Wybrałeś jeden z tych co ci linka podrzuciłam?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Ech Ludziska....;-) IP: *.nwrknj.east.verizon.net 25.04.08, 19:59 ejno napisała: > Wybrałeś jeden z tych co ci linka podrzuciłam?:P Nie do konca, ale podobny znalazlem w connecticut i tam jade...;-). Pozdrawaim, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ech Ludziska....;-) 26.04.08, 13:33 A dlaczego właśnie Astra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Ech Ludziska....;-) IP: *.nwrknj.east.verizon.net 26.04.08, 16:14 ajnos.agentos napisał: > A dlaczego właśnie Astra? Drogi Tajnos, a dlaczego nie;-)? Jezdzilem Astra i dobrze mi bylo. Poza tym to taki klasyczny, europejski samochodzik i w oczy sie nie rzuca, tyle. Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ech Ludziska....;-) 26.04.08, 21:05 Zapytałem, bo sam takim jeżdżę (10-letnia Astra II). Rzeczywiście, Lancia to nie jest ale poza tym zupełnie przyzwoicie, nie ma się czego czepić. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ech Ludziska....;-) 27.04.08, 04:02 A ja mam 16-letniego forda i tez nie jęczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Dzien Dobry!;-) 25.04.08, 17:18 A na imie jemu czterdzisci i cztery...;-))). Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Dzien Dobry!;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 07:38 tu jest miejsce folkatko na dzien dobry;) Dzien dobry:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Dzien Dobry!;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 07:42 Dzień dobry po raz wtóry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Dzien Dobry!;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 08:37 Dobry dzionek folkatko ;-). Co dzisiaj w planach? Slodkie leniuchowanie, czy cos bardziej konstruktywnego ;-)? Ja calkiem nieochoczo zbieram sie do pracy... Milego dnia, wisia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien Dobry!;-) 26.04.08, 09:38 Halo wszystkim:) Jak dobrze wstać rano, więcej można zdziałać, zabieram się zaraz za sprzątanie:):) Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Dzien Dobry!;-) 26.04.08, 09:45 Śliczny dzionek się zapowiada!!!! Czym zasłużyliśmy sobie na niego? Wszystkim niech będzie wesoło, przynajmniej! Ejno nic nie wspominasz o dzisiejszym siusiu :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien Dobry!;-) 26.04.08, 09:53 Empi no przesz nie będę pisała w każdym wątku, że siku robie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Dzien Dobry!;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 09:53 Co dzisiaj w planach? Slodkie > leniuchowanie, czy cos bardziej konstruktywnego ;-)? ================= Same konstruktywne rzeczy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien Dobry!;-) 26.04.08, 10:03 Sprzątanie a potem plener:) Słodkie leniuchowanie na słoneczku:) Teraz kawa na dobry początek:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dzien Dobry!;-) 26.04.08, 10:04 A mnie uczono, że należy brać wzorce ze starszych i znamienitych. I nie będę tu pisał "dzień dobry"! Profesor uczelniany, mój ostatni przełożony (z lewej do prawej nogawki) i prawy dziekan praktycznie nigdy się nie odkłania na powitanie. Tak widać jest naukowo i kulturalnie. Nie dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Dzien Dobry!;-) 26.04.08, 10:47 A ja napiszę nienaukowo: dzień dobry wszystkim forumowiczom :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno A ja dodatkowo.... 26.04.08, 10:51 ...życzę udanego, miłego dnia:) Spływam na spotkanie z rodzinką, forumujcie grzecznie i nie grzecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Dzień dobry.... 27.04.08, 18:32 ...o tej porze to raczej głupio się witać w ten sposób, ale dzień się jeszcze nie skończył a noc była dla mnie wyjątkowo bezsenna :) Witam forumowicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzień dobry.... 28.04.08, 10:47 Nooooo kochani jak mi dzisiaj nikt nie odpowie, to normalnie pomyślę sobie, że nikt tu kawałka kultury nie posiada:) Dzień dobry for everyone:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Dzień dobry.... 28.04.08, 11:19 Dzień dobry w 250 językach dla wszystkich! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzień dobry.... 28.04.08, 11:22 Jak miło widzieć objawy powitania na forum:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mwt Mwadzuka bwanji :-) 28.04.08, 12:11 A co? Skoro empi popularyzuje... Milego popoludnia, klaniam ;-) wisia Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Mwadzuka bwanji :-) 29.04.08, 11:46 Witam, choć nie wiem czy ten dzień to dziś takie dobry:( Obudził mnie telefon z pracy a mam dziś wolne wrrr:( Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Dzien Dobry!;-) 29.04.08, 15:27 Diendoberek wszystkim;-)! Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Niech bedzie pochwalony...witajcie wszyscy.;- 30.04.08, 07:44 Amen... Kiedy ranne wstają zorze... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Niech bedzie pochwalony...witajcie wszyscy.;- 30.04.08, 08:26 A mój świętej pamięci dziadek jak podnosił kielicha, zawsze mówił "sursum corda", bo on "wódki i pacierza nigdy nie odmawiał" - taki był...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Niestety dziś z lekka spóźniona... 30.04.08, 19:41 ...ale dobry wieczór chociaż powiem:) Byłam dziś w pracy więc i pisania nie było o dupie maryni:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Na dzień dobry.... 06.05.08, 22:59 ...to już chyba za późno a więc dobry wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Dziendoberek;-). IP: *.nwrknj.east.verizon.net 07.05.08, 06:07 Witam wszystkich. Nasza jedyna nadzieja w ludziach mlodych i preznych, ewentualnie mlodszych i prezniejszych niz my sami. Juz jakis czas temu dowiedzialem sie od swojej o 8 lat mlodszej siostry, zem wariat i alkoholik, czlek warty potempienia, typ spod ciemnej gwiazdy. Zupelnie nie dawno dowiedizalem sie od mojej kochanej siostry, ze ma w tyle (d.pie) swego wuja, ciotke i jak by tego bylo malo s.p. dziadka zmarlego ok rok temu. Ciesze sie ze znalazlem sie w tak wybornym towarzystwie w co prawda dosc ciasnej i zgrabnej czesci ciala mojej kochanej siostry;-). Zeby bylo wszystko jasne, stwierdzila z godna pozalowania pewnoscia siebie ze ich "pie.doli". Niby tylko 8 lat roznicy, a jaki rozmach, coz za slownictwo (to pewnie u nas genetyczne) i oczywiscie pewnosc siebie. Jak wyzej - my to juz dinozaury i gora mlodzi;-)! Tym optymistycznym akcentem milego i owocnego dnia wszystkim forumowiczom zycze ja;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Ponownie.... 12.05.08, 23:09 ...dobry wieczorek:) ....chciałam się tylko powitać, bowiem ostatnie dni były owocne we wrażenia i muszę to odespać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Ponownie....;- } IP: *.nwrknj.east.verizon.net 13.05.08, 04:59 ejno napisała: > ...dobry wieczorek:) ....chciałam się tylko powitać, bowiem ostatnie dni były > owocne we wrażenia i muszę to odespać:) No shit my dear;-))). Gratuluje, zycze szczescia. Pozdrawiam cieplo. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Podciągam bo... 15.05.08, 17:10 ....lubię się witać, dzień dobry Lubelaki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Dzien dobry i dobranoc;-). n/t IP: *.nwrknj.east.verizon.net 16.05.08, 06:30 Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Dzien dobry i dobranoc;-). n/t 16.05.08, 08:05 Witam. Czy ktoś wie cóś na temat bosmana i wampira?. Wyemigrowali czy cóś?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: hej 16.05.08, 08:34 Bardzo Cię proszę Leniaku, szczególnie martwię się o bosmana :). Czy przypadkiem się nie obraził za cenzurowanie jego słownych wyskoków?. Chyba jednak nie jest taki małostkowy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Dziń dybry:) 17.05.08, 15:53 Ponownie witam moi drodzy:) Właśnie sama się zastanawiałam co z Bosmanem, wena go opuściła czy co? Boooooooooooooooosmanie przybywaj:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Good morning:) 19.05.08, 13:22 Ello Kochani, jak dziś mija dzionek? Ja zasuwam właśnie po składniki na bigos, tak bym zjadła :):) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Good Bigos to ya;-) 19.05.08, 15:43 A co z odchudzaniem...oops i bigos sie wylal;-))). Pozdrawiam cieplo. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Good Bigos to ya;-) 19.05.08, 15:57 Kapucha najlepsza na dietę, że ty takich rzeczy nie wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Good Bigos to ya;-) 19.05.08, 16:00 ejno napisała: > Kapucha najlepsza na dietę, że ty takich rzeczy nie wiesz:) Przeciez wiesz jak daleko mi do idealu, a o wiedzy lepiej nie wspominac;-). Pozdrawiam cieplo;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Good Bigos to ya;-) 19.05.08, 16:17 To się mnie zapytaj co na dietę jest najlepsze a ci powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Good Bigos to ya;-) 20.05.08, 17:54 ejno napisała: > To się mnie zapytaj co na dietę jest najlepsze a ci powiem:) Z cala pewnoscia sie z Toba nie zgodze i do tego dodam "wiem o tym z bogatego doswiadczenia"...;-))). Uszanowanie, Paul PS no gdzie ty jestes... ja czekam zwarty i gotowy, postaram sie tez byc silny... a ty sie gdzies "obijasz"....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Bigos light :)) 19.05.08, 17:33 Alez bigos mozna zrobic tez w wersji dietetycznej , bez dodatku tluszczu , bez kielbasy , choc nie recze ,ze bedzie taka samo smakowal. Ja od pamietnego wesela przytylam znow pewnie z kilogram ,ale od poniedzialku znow zaczynam dbac i linie . Pa! :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bigos light :)) 19.05.08, 17:37 Ten jest z kiełbasą i wędlina a i tak uważam, że jest bardzo dietetyczny:) No już ty nie gadaj, że przytyłaś, pewnie teraz ważysz jak zdrowy kurczak:P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bigos light :)) 19.05.08, 17:39 ejno napisała: > już ty nie gadaj, że przytyłaś, pewnie teraz ważysz jak zdrowy kurczak:P Chyba strus :)) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bigos light :)) 19.05.08, 17:56 A no zapomniałam, że urosłaś ostatnio, to może i struś hehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Dzień dobry moi mili forumowicze:) 20.05.08, 14:53 Podobno jak się jest dla kogoś dobrym to wpływa automatycznie na dobroć tego kogoś:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Dzień dobry moi mili forumowicze:) 20.05.08, 17:59 ejno napisała: > Podobno jak się jest dla kogoś dobrym to wpływa automatycznie na dobroć tego ko > goś:) Ok, juz wplynelo, a teraz zabieraj swoja "pupke w kupke" i gon na swoja poczte mailowa;-))). Pozdrawiam serdecznie. Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Dobraha ranku 02.06.08, 07:55 Dobraha ranku dla wybierających się na Białoruś :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzien Dobry!;-) IP: *.symboliczna.net 02.06.08, 09:43 hej, czy ktoś sie orientuje kiedy są dni Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien Dobry!;-) 02.06.08, 16:55 Nie orientuję się ale zawsze mogę odpowiedzieć dzień dobry:P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Witam w ten cudowny.... 04.06.08, 19:02 Witaj, czy ten urodzinowy wieczorek to Twoje urodziny czy też świętujesz urodziny demokracji? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Biorąc pod uwagę... 04.06.08, 19:23 ...mój czysty w postaci egoizm oczywiście moje urodzinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Biorąc pod uwagę... 04.06.08, 19:25 HM, zanim Ci złożę życzenia o które się upominasz :), to powiedz, że to było w 1989 roku. Tak? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Niestety nie heheheh:) 04.06.08, 20:04 Ale życzenia możesz mi złożyć:) Jednakże jakby się tak dłużej zastanowić to ja myślę, że rok 1990 byłby lepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Niestety nie heheheh:) 04.06.08, 20:06 Chcesz to masz! Wszystkiego Najlepszego itd... W rewanżu możesz i mnie złożyć, już dziś. Będziesz miała z głowy problem. :). Data urodzin nie jest tak ważna. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Ale ja bym Empi... 04.06.08, 20:25 ....nie chciała mieć niczego z głowy:) Więc proszę o poinformowanie o własnej czyli twojej dacie urodzin jak ten czas już nadejdzie:) A zaz życzenia dziękuję bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Och zapomniałam ... 16.06.08, 12:21 ...się przywitać. Witam drodzy forumowicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Dzien Dobry!;-) 17.06.08, 00:11 Na zegarze po 12, wiec "na zapas" juz pisze dobrego dnia wszystkim. Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul PS "mamo, mamo daj cukierka z szafki.... sam sobie wes synku... mamo, mamo, ale nie mam raczek... - Nie ma raczek, nie ma cukierka!" Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Dzien Dobry!;-) 17.06.08, 09:01 Dzieńdobry! z netu: - Tata jak przyszedłem na świat? - No dobrze mój synu, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę: tata poznał mamę na chatroomie. - Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory stick'a. - Jak tata był gotowy z uploadem zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla. - Niestety było już za późno, żeby nacisnąć "cancel" albo "escape", a i meldunek "Chcesz na pewno ściągnąć plik?" już na początku skasowaliśmy w opcjach w "ustawienia". - Mamy antywirus już od dłuższego nie był uaktualniany i nie poradził sobie z taty robakiem. - Więc nacisnęliśmy klawisz "Enter" i mama otrzymała komunikat "Przypuszczalny czas kopiowania 9 miesięcy". pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien Dobry!;-) 17.06.08, 12:27 Witam moi drodzy, dawno się tak nie wyspałam, po ostatnich dniach chyba mój organizm potrzebował totalnej regeneracji:) Miłego dnia, biegnę do pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Dzin Dubry! IP: *.vlan328.dengo.lubman.net.pl 20.06.08, 08:22 Dubry, sonechny dzin jest. Niek i dubry dla wasz bundzie;-)! Uszanowanie, Paul PS Rarunku....!!! Ejno ma mnie "na oku", toz to gorzej niz bielmo;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Dzin Dubry! 20.06.08, 08:37 Hehe - doigrałeś się... Szanowancyk!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzin Dubry! 20.06.08, 08:59 A wy co jakimś językiem dziwnym gadacie? e? Niewyspani? Witam dziewczynki i chłopców w ten piękny dzień, który ma być pogodny do wieczora a potem ma padać:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Hej, hej.... "Ej, no...";-)! 20.06.08, 09:05 Padac ma pod wieczor dzisiaj?! Powiedz moze jeszcze jaka pogoda ma byc jutro, huh.... ? Pozdrawiam twoje ladne oko. Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Dzin Dubry! 20.06.08, 09:02 tajnos.agentos napisał: > Hehe - doigrałeś się... Szanowancyk!:) ...nosil zesty razy kilka...;-))). Serio, zobacz - z Ejno zrobilo sie samo oko, tyz ladne to oko, ale oko zamiast Ejno na zdjeciu gdzie Ejno byc powinno!!! Strach rany boskie... strach, panie kochany;-)! Uszczanowanko;-), Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Na jutro... 20.06.08, 09:11 ...przewiduję jedynie słońce, inaczej być nie może, bo moknąć drugi raz nie mam ochoty...Co do oka to zastanawiałam się nad zmianą barwy zdjęcia na czarno-białe, takie romantyczne by było, nostalgiczne a nawet i depresyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Na jutro... 20.06.08, 09:15 "sepia" jest calkiem interesujaca. Czarno-biale oko bedzie wygladalo jak wyciete z jakiejs reklamy sezomowych perfum... czujesz o co mi biega...;-). Czesio. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno No to... 20.06.08, 09:22 ...może i sepia, nie zdecydowałam jeszcze, może pierdyknę negatyw i też będzie cacy hehehhee:) Pozdrowienia Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: No to... 20.06.08, 09:28 ... moze "wystawisz" na pokaz zadek, do tago taki mrugajacy we wscieklych kolorach a'la Worhol;-))). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Zadek? 20.06.08, 09:36 No zdecydowanie uważam, że oko jest ładniejszą składową naszego ciała, ale nie krępuj się jeżeli ty chcesz zadek pokazać to ja chętnie obejżę:) Pozdrowienia Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Zadek? 20.06.08, 09:39 > jeżeli ty chcesz zadek pokazać to ja chętnie obejżę:) sodomia i gomoria!!! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zesty ;-)))))))))))) 20.06.08, 09:44 Nasz "cenzor" jeno wznosi swe oczy do niebios.... "biedny" Empi, ale na posterunku i czujny;-))). Pozdrawiam;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Zadek nie zadek, potargowac mozna ;-) 20.06.08, 09:42 Ja dla "odczarowania" pragne pocalowac.... a ze swojego nie dam rady, zeby nie wiem jak sie staral to oferuje swe "uslugi" tobie;- ))). Wisz ty co, my tu panie ten tego... gadamy, a ja musze podniesc sie z wyra i sobie gdzies podreptac, bo umowiony jezdem... jak mi sie nie chce, ale musze ta sprawe zalatwic... potem ide na kawusie i juz same przyjemnosci. Ale kto mnie z lozka zrzuci i pod prysznic wstawi...;-)? Pozdrawiam. Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Nie nooooooooooooooo... 20.06.08, 13:35 ...jedną sprawę ma załatwić a rozprawia o tym jakby ocean miał przepłynąć o własnych siłach....Tak się nie godzi czcigodny Paul, opieprza się cały dzień i jeszcze mu się nic nie chce, co za cholera jedna. Koniec, buziaka nie będzie za takie jęczenie! Ot jak powiedziała, tak i uczyniła ( a w zasadzie nie uczyniła ) ! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos To nie jest takie proste! 20.06.08, 16:03 Trzeba: 1/ unieść głowę; 2/ oprzeć się na łokciu; 3/ usiąść, stopy opierając na podłodze przy łóżku (najpierw prawą); 4/ wstać; 5/ postawić lewą nogę przed prawą; 6/ stopniowo przenosząc ciężar ciała, oderwać od podłoża nogę prawą i postawić ją przed lewą; 7/ operację powtarzać do skutku, kierując kroki w stronę łazkienki; 8/ zatrzymać się, stawiając obie stopy na podłożu przed drzwiami łazienki; 9/ unieść rękę (lewą lub prawą - do wyboru); 10/ wybraną rękę położyć na klamce; 11/ nacisnąć w kierunku dolnym (chyba że gałka, wtedy przekręcić ćwierć obrotu w prawo); 12/ wejść do łazienki itd... Zdecydowanie, to nie jest takie proste.:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Aha, zapomniałem 21.06.08, 08:16 Jak dobrze wstać Skoro świt Jutrzenki blask Duszkiem pić Nim w górze tam Skowronek zacznie tryl Jak dobrze wcześnie wstać Dla tych chwil Gdy nie ma wad Wspaniały, piękny świat Jak dobrze wcześnie rano wstać Wiosną lat he,he, Ejno niech sobie resztę dośpiewa:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Nie zaśpiewa... 23.06.08, 13:25 Ejno sobie już na razie nic nie zaśpiewa a co ciekawe też i nic nie powie, bo ma zapalenie krtani, zatok, węzłów chłonnych i jakieś cholerstwo w nosie, dobrze, że Ejno może jeszcze pisać:) Ejno jest jednak bardzo zadowolona z pobytu na mazurach i pięknie dyga na dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Niech bedzie pochwalony i jak tam kto sobie zyczy. 24.06.08, 10:33 Czyli dzien dobry moi drodzy;-)! Milego dnia zycze. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Niech bedzie pochwalony i jak tam kto sobie z 24.06.08, 12:33 Dzień dobry, a nawet lepszy, trochę mi się poprawiło, choć głosu nadal nie ma hmmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Niech bedzie pochwalony i jak tam kto sobie z 25.06.08, 20:38 ejno napisała: > Dzień dobry, a nawet lepszy, trochę mi się poprawiło, choć głosu nadal nie ma h > mmm:) Ale chyba rence nie odpadli co? To do kompa sio...;-) Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Dzien Dobry!;-) 26.06.08, 11:07 Wszystkim barankom bozym tego forum. Zachowujcie sie na tym forum, byle jak, ale zachowujcie sie... ja nie mam czasu zeby w taki ladny dzien siedziec nad wami z pala i pilnowac waszych wybrykow;-). Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Witam... 28.06.08, 12:02 .... i o zdrowie pytam? :) Miłego dnia życzę:) Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Powitać... 28.06.08, 12:27 ...A tak w ogóle, to Ty w Ameryce mieszkasz, czy zawsze wstajesz wedle połednia? Wstydź się, u somsiadów już dawno wydojone.:-P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Powitać... 28.06.08, 12:41 Dowód na to, że agentos mówi prawdę!. To w Ameryce czy Polsce takie obyczaje? pzdr. --- Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Powitać... 30.06.08, 11:58 Ello słonecznie, prawie zdrowo, głos mi zostanie lekko zachrypnięty, tak orzekł lekarz, znaczy się śpiewać mogę jedynie rock!!:) A ja wstaję jak muszę to rano a jak nie muszę to nie, nie ma jak powałkonić się w wyrku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Pani kochana... 01.07.08, 08:16 Dzindobry i tak dalej;-}.... Dalem sobie w "palnik" jak za dawnych czasow nie przymierzajac. Spostrzezenia - obcy ludzie biora mnie za policjanta po cywilnemu. Zero wyjasnien, kicha, zero przyjazni "po kielichu", "masakra" typu podchodzisz do grupy na osiedlu i rozmowy milkna po malu mimo ze staram sie dzielic swoim Jack Daniels'em... Skad u mnie taki "policyjny" wyglad...? Nawet nikt w morde mi nie da bo kazdy mysli zem kawal psa i tajniaka na bance... Jestem mily, nie klne, dziele sie czym tam mam, staram sie "zgadac" a typy albo milkna albo ida do domu... W tgen sposob nie pogadam sobie... "ch..owizna" straszna, kac... nie taki zly, mam nadzieje, ze nikomu nic nie zrobilem, ale nie jestem pewien. Pierwszy i mam nadzieje ostatni raz po 2 latach. Jest mi wstyd. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Panie kochany... 01.07.08, 14:09 ....to zwykły moralniak a nie kac:) Nie ma się czego wstydzić:) Powitanko:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Pani kochana, chwilowo mi zagubiona...;-) 01.07.08, 21:38 "Moralniak"... nie staraj sie mnie usprawiedliwiac przed samym soba;-). Ale dzieki za dobe slowo. Widzisz... kwestia zasad, jestem wsciekly na siebie, bo nie mam w zwyczaju swych zasad lamac, tyle. Mam nadzieje, ze twoje "problemiki" rozwiaza sie rychlo. Jak by cos, to daj znac, moze bede w stanie w czyms pomoc. Pozdrawiam serdecznie. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Dzien dobry... i upalny ;-) 02.07.08, 09:04 Zem sie obudzil i zem balkon otworzyl i zar do pokoju wtargnal byl. Moze by tak nad zalew do "brodzika";-)? Eeee... jak zwykle na kawe ... a potem sie zobaczy;-}. Pozdrawiam serdecznie. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Dzien dobry... i upalny ;-) 02.07.08, 09:33 Warszawskie dzień dobry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien dobry... i upalny ;-) 02.07.08, 14:09 Po ciężkiej przeprawie z łaskawie mi panującym, dzień dobry robocze:) No muszę któregoś dnia siąść i głupot napłodzić:) Może ktoś się mnie czepi i będzie wesoło:) Natchnał mnie post o tym co się stało z forum:) Buzka Kochani:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien dobry... i upalny ;-) 03.07.08, 14:03 Ello wszystkim zbłąkanym duszyczkom na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien dobry... i nie upalny ;-) 04.07.08, 08:47 Good morning:) Pozdrawiam everyone:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Dzien dobry... i nie upalny ;-) 04.07.08, 08:55 Bonjour à tous. Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Dzien dobry... lekko zachmurzony nawet...;-) 04.07.08, 08:55 ...w swym powitaniu chcesz dac mi do zrozumienia, ze nie potrzebujesz zadnych konwersacji, czy na odwrot, bo w koncu nie wiem....;-). Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien dobry... lekko zachmurzony nawet...;-) 04.07.08, 08:59 W swoim powitaniu (mam nadzieję, że to było do mnie a nie do Tajnosa hehehe) chciałam powitać wszystkich a co do konwersacji to marne szanse bo zaraz pracować zaczynam:) Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Dzien dobry... lekko zachmurzony nawet...;-) 04.07.08, 09:03 ejno napisała: > W swoim powitaniu (mam nadzieję, że to było do mnie a nie do Tajnosa > hehehe) chciałam powitać wszystkich a co do konwersacji to marne > szanse bo zaraz pracować zaczynam:) > Pozdrawiam > Ejno Pisalem ci ze to "strata czasu", to pracowanie, ma sie rozumiec... ;-). A ty swoje, no jak ktos juz taki pracus sie urodzil jak ty to rady nima, panie kochany;-). W "mietle" glaskam i do roboty mnie tam, zeby nie bylo, ze... sam nie wiem co;-). Kawa zawsze czeka na ciebie;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Mężczyźni... 04.07.08, 09:33 .... są podobno polującymi, to ty sobie coś upoluj a ja na to muszę zapracować....taki lajf:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Kobiety... 04.07.08, 09:37 ... sa strazniczkami domowego ogniska. Sprawdzilas rano czy "twoj" ogien sie chociaz zarzy;-)? Ktus polui, ktus podklada do ognia... taki "lajf";-). Pozdrawiam, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Jakichś głupot się naczytałeś:) 04.07.08, 09:39 To mit hehehehe:) Ale jeżeli już masz takie zdanie to czy mycie garów można zaliczyć do podkładania do ognia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NETYKIETA Re: Jakichś głupot się naczytałeś:)NET. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 09:40 Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Jakichś głupot się naczytałeś:)NET. 04.07.08, 09:50 Gość portalu: NETYKIETA napisał(a): > Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza > forum. Tak wyglada rzeczowa dyskusja, prosze sie nie mieszac w sprawy o ktorych szanowny Pan "nie ma zielonego pojecia", jak ja o poligonach i bombach nie przymierzajac. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Jakichś głupot się naczytałeś:)NET. 04.07.08, 10:22 NETYKIETA czy zorientowałeś się, że naruszasz netykietę nie pisząc posta zgodnego z tematem wątka. Temat jest niezmiernie ważny i wpływa pozytywnie na stan zdrowia psychicznego forumowej społeczności. Ten wątek i jeszcze kilka innych jest próbą ratowania forum przed zalewem pseudo-politycznej i wszelakiej pseudo dyskusji wszelkiej maści ideologicznej pseudo specjalistów, wyznawców i ideologów. :))). Swoją postawą staramy się wywrzeć pozytywny wpływ na społeczeństwo. Liczymy tym samym na branie z nas przykładu. Tylko takie tematy mogą nas uratować przed, ech.... Hawk!!! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Jakichś głupot się naczytałeś:)NET. 04.07.08, 11:20 Empi kwiatuszku, nie obcieraj sobie palców, bo do tego kogoś nie dotrze a przeszłość nie wróci, cieszę się jednak niezmiernie z tego, że w tym temacie mamy takie samo zdanie:) Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Jakichś głupot się naczytałeś:)NET. 04.07.08, 11:23 > Empi kwiatuszku wzruszyłaś mnie :)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Jakichś głupot się naczytałeś:)NET. 04.07.08, 11:25 Och jakże mi miło cię było wzruszyć:) Empi może przewidujesz zablokowanie IP tego żałosnego czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Jakichś głupot się naczytałeś:) 04.07.08, 09:47 ejno napisała: > To mit hehehehe:) Ale jeżeli już masz takie zdanie to czy mycie > garów można zaliczyć do podkładania do ognia? Mieszkam sam, zara ide pod przysznic... czy to tez zalicze jako "podkladanie do ognia";-)))? Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Jakichś głupot się naczytałeś:) 04.07.08, 09:51 NETYKIETA dołącz się do dyskusji a nie tu umoralniasz, nie będzie ona wtedy prywatna a publiczna....i nie wiem, miałam się przestraszyć czy co? A to niech mnie wycinają...co mi tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Jakichś głupot się naczytałeś:) 04.07.08, 09:54 To ten sam typ od roznych nick'ow. "Indyk myslal o niedzieli a w sobote lep ucieli...." Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Jakichś głupot się naczytałeś:) 04.07.08, 10:13 Achh to ten co mnie wcześniej burak obraził :) A to nie ma się co przejmować:) Na czym to żeśmy skończyli? Achhh prysznic nie zalicza się do podpałki:) Za to mycie garów jak najbardziej:) Mycie siebie to jest robienie czegoś dla siebie a nie dla domu, tak jak np mycie garów:) Tyś tak wogóle to zaszedł byś pod tego prysznica? Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Jakichś głupot się naczytałeś:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:19 ejno podziwiam twoja kulture ten zesty to chyba ten co prokuratura skierowała prowadzenie śledztwa policji, jest tego, eeech, Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Ty idioto.... 04.07.08, 10:21 ... ja ci posledze, to na dupie przez miesiac nie usiadziesz. Uszanowanie, Paul PS Happy 4th of July. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Zmień IP czy coś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:28 na przesłuchaniu na Komendzie Policji nie bedzie miał nudno, IP juz maja, zmiana nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Zmień IP czy coś... 04.07.08, 11:11 Nie wiem co podpowiedziała ci twoja inteligencja ale pisałam do ciebie a nie do Paula...ponieważ nie chce mi się z toba klikać pozwolę sobie ostatni raz odpisać na twoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:58 Ty się zastanów, bo raz podziwiasz moją kulturę a raz nie, jakieś rozdwojenie jaźni czy co? Nikt ci nie każe człowiecze marny brać ze mnie przykładu, choć sama skromnie stwierdzam, że może byłoby to wskazane, wtedy byś się zarejestrował a nie zmieniał niki jak rękawiczki np, oraz nabrałbyś trochę ogłady bo przepraszam za wyrażenie ale zjeby ci się należą od dłuższego czasu a mnie dopiero teraz język zaczął swędzieć, nie wspominając przekręcenie mojego nika na "łajno" o ile dobrze pamiętam:) Czy chcesz dalej o kulturze podebatować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do trollicy Re: do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:12 dowiedz sie co to jest kultura bo nie masz minimum pojecia i przyjdź Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:16 Aleś mi pojechał...wow...no to tyle w temacie bo widzę, że nie nadajemy na tej samej częstotliwości, obiecuję ignorować twoje wpisy, może ci się znudzi trollowanie mojej skromnej osoby... Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Dzien Dobry!;-) 05.07.08, 11:38 ... w samej rzeczy jakis "ziewajacy", ale juz nie goracy. Zdrowko. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien Dobry!;-) 05.07.08, 19:43 Witam i żegnam za razem, Paul, jeżeli chodzi o kontakt to poczta została, ja dziękuje za uczestnictwo na tym forum, nie chce mi sie juz pisać, bo najwyraźniej nie ma tu osób, które podzielają mój entuzjazm, wcinają się kretyni, sorry Empi ale wycinanie nic tu nie pomoże, mało reakcji ze strony innych. Chciałabym napisać, że miło mi było pisać tu ponowanie ale wcale tak nie było, no może poza niektórymi wpisami:) Serdecznie was pozdrawiam, mając cały czas w pamięci dawne forum, bez debili, kretynów i trolli. Paul odbierz poczte. Dociek do kontaktu na gg lub osobiście. Empi walcz dalej. Nelly i Wisiu, nie dajcie się chłopakom:) Tajnos, twoje riposty są trafne i ciekawe. Bosman ty wiesz kiedy się odezwać:) Mam nadzieję, że nie dacie się takim trollom jak to coś co ostatnio tu wlazło. Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Dzien Dobry!;-) 05.07.08, 19:58 I tak się właśnie kończy fajna i ciekawa ochota rozbudzenia forum. Wcale się nie dziwię. Poczekamy jeszce trochę i może będzie fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Dzien Dobry!;-) 05.07.08, 19:59 Daj spokój i nie unoś się, szkoda nerwów. Siedzę na różnych forach w tym portalu już parę lat (pod różnymi nickami na różnych podforach, zmieniając jedne i drugie jak mi się znudzą) i od początku wszędzie widzę to samo. Ten portal po prostu stał się niezłym poligonem dla różnej menażerii (od handlarzy i "szpeców" od PR, przez niemogących inaczej do świrów i politycznych narwańców). "Twardym trza być, nie miętkim", zachować dystans i nie przejmować się - przecież to tylko zabawa! Olej oszołomów, przecież im chodzi właśnie o to, by normalnym ludziom obrzydzić to miejsce. Gdyby w realu wszystko wyglądało tak, jak tu - pozostało by chyba tylko się powiesić...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien Dobry!;-) 05.07.08, 20:19 Tajnos nie sprawia mi przyjemności czytanie docinków i jakichś inwektywów, nie sprawia mi wówczas i pisanie. Jeżeli nie admini forum nie są w stanie sobie z nimi poradzić, może należy zostawić to forum dla trolli, na ich miejsce zlotów itp. Mi sie juz nie chce prawie samotnie odpierać ataków....Na szczęście real to nie net...nie zamierzam się wieszać...Pozdro Ejno. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Dzien Dobry!;-) 05.07.08, 20:26 Chyba masz zły dzień... Walnij sobie setę i do wyra, jutro będzie lepiej. Gdyby wszyscy tak łatwo rezygnowali, Twoja przepowiednia spełniła by się już dawno. Co do ataków natomiast, przecież zawsze możesz przerwać dyskusję, nie widząc partnera do niej - przecież wszyscy (oprócz etatowych prowokatorów) tak robią, poza tym, możliwość czytania totalnie odmiennych opinii jednak wzbogaca. Zasada: mam coś szczególnego do napisania - piszę; nie mam - nie piszę, albo robię sobie jaja - i jest "git".:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dzien Dobry!;-) 05.07.08, 20:21 Zostawcie to forum dla trolli, szkoda zachodu na pisanie, szkoda entuzjazmu i w ogóle szkoda ruszać mózgownicą w obojętnie która stronę...Na szczęście net to nie real...więc się nie powieszę:) Pozdro Ejno Odpowiedz Link Zgłoś