ejno 28.04.08, 23:03 ...coś bym zjadła, nie mam tylko koncepcji co, czekoladki odpadają bo wrąbałam już pół pudełka, paluszki słone też bo jak zacznę jeść to mi się piwa zachce a nie wiem czy mam ochotę na piwo, ale mi się na jęczenie zebrało:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zesty Re: Głód........ 28.04.08, 23:06 ejno napisała: > ...coś bym zjadła, nie mam tylko koncepcji co, czekoladki odpadają bo wrąbałam > już pół pudełka, paluszki słone też bo jak zacznę jeść to mi się piwa zachce a > nie wiem czy mam ochotę na piwo, ale mi się na jęczenie zebrało:) Tylko prosze cie bardzo - zadnego alkoholu...;-). Pozdrawiam, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Głód........ 28.04.08, 23:09 No przesz dlatego nie żrę tych cholernych paluszków! Ale bym chipsy jakieś wciągnęła ale to niestety też się z piwem wiąże, to może pójdę po kanapkę, to się z niczym nie wiąże z wyjątkiem wielkiego dupska :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Pojadłam :) 28.04.08, 23:53 I musiałam oczywiście wszystkich o tym poinformować:) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Pojadłam :) 28.04.08, 23:58 Jedż do Sudanu. Tam pojesz, co tylko chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Śniadanko:) 29.04.08, 12:32 Idę coś skonsumować bo mi żaby w brzuchu rechocą :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Śniadanko:) 29.04.08, 12:37 A a znów o narządach i okolicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Głód........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:00 Nocne jedzenie jest bardzo niedrdrowe :/ JA właśnie wszamałam w "kafejce paryskiej " kanapkę ze smażonym boczkim i majoznem! Witaj, tłuszczu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno :) 29.04.08, 13:12 No ja miałam wszamać kanapkę ale...zdjadłam wczorajszy ryż z warzywami, a teraz kawusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: :) 29.04.08, 13:31 Jedz ryż, jedz. Póki jest. W Azji i Afryce mają z powodu jego nieurodzaju tragedię. A nędza wsparta głodem jest najsilniejszą motywacją do konfliktu. To walka o przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: :) 29.04.08, 13:36 Mam nadzieję, że nigdzie kawy nie brakuje....to by dopiero była tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Jedzcie ryż 29.04.08, 13:46 "...a będziecie mieli skośne oczy! Bo to się może przydać, Bo to się jeszcze może przydać! Więc teraz lepiej wydać - By w przyszłości uniknąć przykrości. Pingpong - manna..." Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Jedzcie ryż 29.04.08, 13:48 Właśnie sprawdziłam w lusterku jakbym wyglądała ze skośnymi oczami i przestaję jeść ryż jak to się ma tak skończyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Paszteciki... 30.04.08, 19:47 ....z kapustą i grzybkami a no i zapite barszczykiem:) Zaraz się rzucę jak na ofiarę dziki zwierz:) Alem głodna...... Odpowiedz Link Zgłoś