Dodaj do ulubionych

Brakuje zeba

07.01.02, 09:37
Nie znaczy to naturalnie, ze wybilem sobie jedynke, albo, ze wyrwali mi zeba
madrosci (sic!).... Brakuje nam zaciecia. Brakuje nam werwy. Brakuje motywacji
i zlosci zwanej sportowa. Wszystkim, nie tylko tu na forum. Jak nam sie rok
zaczal? Nijak. Jakos tak. A tu energii wiecej, szalu i polotu trzeba. W surmy
dac, w werble bic.... Z zyciem!!!!!!!

Wszystkim szczesliwego 2002 i samych usmiechow zycze jednoczesnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy_z Re: Brakuje zeba IP: 192.168.0.* 07.01.02, 09:51
      eor napisał(a):

> Nie znaczy to naturalnie, ze wybilem sobie jedynke, albo, ze wyrwali mi zeba
      > madrosci (sic!).... Brakuje nam zaciecia. Brakuje nam werwy. Brakuje motywacji
      > i zlosci zwanej sportowa. Wszystkim, nie tylko tu na forum. Jak nam sie rok
      > zaczal? Nijak. Jakos tak. A tu energii wiecej, szalu i polotu trzeba. W surmy
      > dac, w werble bic.... Z zyciem!!!!!!!
      >
      > Wszystkim szczesliwego 2002 i samych usmiechow zycze jednoczesnie.

Witaj Eor!!!!!!
      Cieszę się,że Cię widzę:)))))
      Dlaczego taki nastrój minorowy???? ;(((((
      Przez tego zęba?????
      Wszystko przejdzie i zły nastrój i ból......
      Naprawdę miło Cię widzieć :))))))
      • eor Re: Brakuje zeba 07.01.02, 10:06
        U mnie minorowy nastroj??? Alez, Luciu. Niemozliwe. Zdalo mi sie jedynie, ze
        oklaplosc wkradla sie w narod i ducha uspila.

SZARZOWAC, EVERYBODY. Szable w dlon, czolgi na nas jada.....:)
        • Gość: lucy_z Re: Brakuje zeba IP: 192.168.0.* 07.01.02, 10:12
          eor napisał(a):

> U mnie minorowy nastroj??? Alez, Luciu. Niemozliwe. Zdalo mi sie jedynie, ze
          > oklaplosc wkradla sie w narod i ducha uspila.
          >
          > SZARZOWAC, EVERYBODY. Szable w dlon, czolgi na nas jada.....:)

Myślałam, że Tobie brakuje żęba hm do pracy, że to z tęsknoty itp.....
          Pisałam, że wrócisz do nas jak zatęsknisz za forum, czy się myliłam?????
          • eor Re: Brakuje zeba 07.01.02, 10:30
            Nawet do pracy mi zeba nie brakuje. U nas w pracy to zreszta modne nie miec
            kilku przednich zebow. Ze przewiewem w paczczy razniej sie wegiel przerzuca:))

Za forum sie stesknilem, powiadasz? Nie. Za ludzmi - tak.
            • lucy_z Re: Brakuje zeba 07.01.02, 10:32
              eor napisał(a):

> Nawet do pracy mi zeba nie brakuje. U nas w pracy to zreszta modne nie miec
              > kilku przednich zebow. Ze przewiewem w paczczy razniej sie wegiel przerzuca:))
              >
              > Za forum sie stesknilem, powiadasz? Nie. Za ludzmi - tak.

Jak mam to rozumieć Eorku????? Pisząc o forum, miałam na myśli ludzi :)))
              • eor Re: Brakuje zeba 07.01.02, 11:00
                Przepraszam. Myslalem, ze mowiac o tesknocie za forum mialas na mysli te forme
                komunikowania sie, a nie uczestnikow, za ktorymi oczywiscie tesknilem bardzo:)

I dalej w tonie hejnalowym:

Za kapcie lapcie,
                Chwytajcie bambosze,
                Ciapami walcie,
                Do boju! Prosze.
                • lucy_z Re: Brakuje zeba 07.01.02, 11:07
                  eor napisał(a):

> Przepraszam. Myslalem, ze mowiac o tesknocie za forum mialas na mysli te forme
                  > komunikowania sie, a nie uczestnikow, za ktorymi oczywiscie tesknilem bardzo:)
                  >
                  > I dalej w tonie hejnalowym:
                  >
                  > Za kapcie lapcie,
                  > Chwytajcie bambosze,
                  > Ciapami walcie,
                  > Do boju! Prosze.

Myśmy też za Tobą tęsknili :)))))))
                  Poczytaj wątek - jestem z powrotem, tam wyjaśniałam, dlaczego milczysz.Ale to
                  była moja interpretacja;)Eorku:) Myślałam o Tobie jak wracałeś. Czy nie miałeś
                  problemów????
                  W tym okresie coś samoloty nie latały!!!
                  • eor Oblalem sie 07.01.02, 11:18
                    rumiencem i przy okazji kawa. Rumiencem dlatego, ze nie spodziewalem sie, iz
                    ktos pamietac bedzie i wspominac... Ach, jak mi anielsko. Kawa dlatego, ze
                    kiedy sie wzruszylem, trzymalem kubek, ktory poruszony mym spazmatycznym
                    szlochem, rowniez uronil kilka lez.

Przerzuce jeszcze ze dwie tony i obiecuje wzniesc w Wasza strone kieliszek
                    szampana.

Buziaki,
                    Eor
                  • eor Re: Brakuje zeba 07.01.02, 11:51
                    Ach, zapomnialem odpowiedziec Ci Luciu....

Powrot bez wiekszych zaklocen (biedulka, Pola...). Pociag ciagnal sie
                    straszliwie, ale dojechal, samolot odlecial z opoznieniem wielkim, ale odlecial
                    i co najwazniejsze dolecial. Jak mawiaja niektorzy niepoprawni komplemenciarze
                    - nie moge zlego slowa powiedziec:))))
                    • ronja Re: Brakuje zeba 07.01.02, 12:18
                      Eorku, w Vikingu w Wwie, podczas forumowych spotkań zawsze piliśmy zdrowie
                      wielkich nieobecnych!
                      Cieszę się, że widze Twojego nicka!!!!!:)))))
                      jak tam Lublin zimowy i świąteczny Ci się podobał?
                      • eor Re: Brakuje zeba 07.01.02, 12:40
                        Ronju droga. Z wrazenia zaniemowilem i rece mi zdretwialy:) Dziekuje za toasty.
                        Rozumiem, ze tych spotkan w Vikingu bylo wiecej.... A przy okazji - W Vikingu
                        przy Mazowieckiej???? Myslalem, ze go zlikwidowali. Kiedys lubilem tam jazzu
                        posluchac. A moze to jakis nowy Viking.
                        • ronja Re: Brakuje zeba 07.01.02, 12:46
                          Jest to Viking na Rynku Starego Miasta!
                          Ja byłam na 2 spotkaniach, a było ich na pewno wiecej w czasie przerwy
                          swiątecznej!:)
                          • eor Re: Brakuje zeba 07.01.02, 13:01
                            To takiego Vikinga nie znam. Kiedys byl na Mazowieckiej, naprzeciw sklepu z
                            art. dla artystow plastykow.

A co to sa te wsciekle psy, o ktorych tak glosno.
                            • ronja Re: Brakuje zeba 07.01.02, 13:26
                              Sok malinowy + wódka + tabasco.
                              Podobno ostre, ale na mnie aż takiego wrażenia nie zrobiło, ale jako punkt
                              jednoczący forumowiczów - fajny pomysł!
                              • lucy_z Re: Brakuje zeba 07.01.02, 13:31
                                ronja napisał(a):

> Sok malinowy + wódka + tabasco.
                                > Podobno ostre, ale na mnie aż takiego wrażenia nie zrobiło, ale jako punkt
                                > jednoczący forumowiczów - fajny pomysł!

Hmm;)) Wszystko mam, no to do dzieła! Mówisz, że ostre????? No to chyba jednak
                                odpuszczę, wolę łagodniejszą formę trunków ;))))
                              • eor Re: Brakuje zeba 07.01.02, 13:33
                                Sprobuje dzisiaj, choc nie przepadam za dwoma ze skladnikow - za sokiem
                                malinowym i za wodka. Lykne sobie wiec tabasco. Dam znac jak bylo...:)
    • Gość: Wulff Re: Brakuje zeba IP: *.warszawa.scansped.pl 07.01.02, 13:57
      No pewnie, że wam brakuje. Nie tylko zęba ...
      Chodzę sobie dziś po waszym forum - od tak dla zabawy codziennie po innym - i co widzę
      Dyskutuje u Was co najwyżej 6-7 osób :lucy_z, Pola,ronja (trzy panie załatwiają 75% korespondencji-
      bezrobotne,albo obijają się w robocie) nick2, soel i ktoś tam jeszcze. Towarzystwo wzajemnej wymiany
      przyjemnych tekścików. Od czasu do czasu trafi się jakiś dziwak o arabskim pseudo (karimm czy "cóś" takiego)
      który wam jeszcze naleje wazeliny i tyle.
      Macie takie forum jak miasto : nudno, szaro i nawet zanjomych więcej nie można mieć niż paluszków u jednej ręki

Przyjemnego dyskutowania !
      • Gość: Pola Re: Brakuje zeba IP: *.extern.kun.nl 07.01.02, 14:07
        Gość portalu: Wulff napisał(a):

> No pewnie, że wam brakuje. Nie tylko zęba ...
        > Chodzę sobie dziś po waszym forum - od tak dla zabawy
        codziennie po innym - i c
        > o widzę
        > Dyskutuje u Was co najwyżej 6-7 osób :lucy_z,
        Pola,ronja (trzy panie załatwiają
        > 75% korespondencji-
        > bezrobotne,albo obijają się w robocie) nick2, soel i
        ktoś tam jeszcze. Towarzys
        > two wzajemnej wymiany
        > przyjemnych tekścików. Od czasu do czasu trafi się
        jakiś dziwak o arabskim pseu
        > do (karimm czy "cóś" takiego)
        > który wam jeszcze naleje wazeliny i tyle.
        > Macie takie forum jak miasto : nudno, szaro i nawet
        zanjomych więcej nie można
        > mieć niż paluszków u jednej ręki
        >
        > Przyjemnego dyskutowania !

Wulff, a Ty co masz, za prace, ze codziennie inne forum
        zwiedzasz i nasze nudne posty czytasz, co?
        I jeszcze dla zabawy to robi, biedactwo! Ciekawe masz
        rozrywki, nie ma co!
        Nie dosc ze palant, prowokator, to jeszcze w dodatku
        rasista :(
        • Gość: zbycho Re: Brakuje zeba IP: 195.117.192.* 07.01.02, 14:09
          Jak się spojrzy na posty pod względem liczby wypowiedzi, to wnioski nasuwaja
          się same...
          • Gość: Pola Re: Brakuje zeba IP: *.extern.kun.nl 07.01.02, 14:11
            Gość portalu: zbycho napisał(a):

> Jak się spojrzy na posty pod względem liczby
            wypowiedzi, to wnioski nasuwaja się same...
            zdradz jakie wnioski Ci sie nasunely?
            • Gość: zbycho Re: Brakuje zeba IP: 195.117.192.* 07.01.02, 14:15
              ...że lubelskie forum ożywia się na sygnał kawałów o blondynkach...
              Sorry, ale Wullff ma trochę racji, to forum jest mdłe i pełne ochów i achów.
              • Gość: Pola Re: Brakuje zeba IP: *.extern.kun.nl 07.01.02, 14:19
                > ...że lubelskie forum ożywia się na sygnał kawałów o
                blondynkach...
                > Sorry, ale Wullff ma trochę racji, to forum jest mdłe i
                pełne ochów i achów.

hmmm, no i? jak Ci sie nie podoba, to idz na Towarzyskie,
                tam miesem rzucaja, moze Ci sie spodoba...
      • kharim Re: Brakuje zeba 07.01.02, 14:23
        Tylko spokojnie koleżanki i koledzy, tylko spokojnie bo jeszcze niejakiemu WUlffowi uda się osiągnąc
        to co założył : wszcząć polemikę na pozimie : "kto jest głupi" - jeśli nie zareagujemy gwałtownie
        nie będzie dalej jątrzył
        • Gość: zbycho Re: Brakuje zeba IP: 195.117.192.* 07.01.02, 14:29
          O jejku, jak sie nagle wszyscy uaktywnili!!! Już nawet jest troszeczkę agresji
          w postach!!!! Jak Wulff namieszał! Może tego na tym forum brakuje?
          • ronja Re: Brakuje zeba 07.01.02, 14:34
            Ale się uśmiałam na tę liczbę przyjaciół z Lublina nie większą niż ilość palców
            u ręki!!!
            Nie naliczyłabym się swoich!
            Tych lubelskich!
            Nie mam ich kiedy odwiedzać nie mieszkając już w Lublinie!
            A towarzystwoo się rozmnaża, śluby, chrzciny, imprezy wspomnieniowe!
            Tyle co palców u ręki!!!

Mnie i lubeslkie i towarzyskie odpowiada. A jak kogo lubię, to dlaczego mam
            k...ami zaraz rzucać po forum?
            Żeby komuś kogo ani lubię ani znam, czytanie uprzyjemnić?
        • eor Re: Brakuje zeba 07.01.02, 14:50
          Alez im wszystkim przeszkadza spokoj na forum......:)))))) Nie ma co czytac,
          moze i tak (zalezy jakiego rodzaju literatury oczekujemy), ale z pewnoscia jest
          o czym porozmawiac. I jest z kim porozmawiac...:))))

A mowiac o zebie nie mialem na mysli wrzaskow i klotni, bo w nich traci sie
          energie. O eksplozje radosci i optymizmu apelowalem. O Hopsasnosc i Hurralnosc
          (za nowotwory przepraszam) w mowie i pismie.:)))))
          • lucy_z Re: Brakuje zeba 07.01.02, 15:46
            eor napisał(a):

> Alez im wszystkim przeszkadza spokoj na forum......:)))))) Nie ma co czytac,
            > moze i tak (zalezy jakiego rodzaju literatury oczekujemy), ale z pewnoscia jest
            >
            > o czym porozmawiac. I jest z kim porozmawiac...:))))
            >
            > A mowiac o zebie nie mialem na mysli wrzaskow i klotni, bo w nich traci sie
            > energie. O eksplozje radosci i optymizmu apelowalem. O Hopsasnosc i Hurralnosc
            > (za nowotwory przepraszam) w mowie i pismie.:)))))

Komuś przeszkadza kultura???????
            Proszę, niech poczyta sobie wątek - "nudne forum" Tu można nie zaglądać albo
            tworzyć, tworzyć coś nowego np zabawne wiersze :))))))
          • Gość: Wulf Re: Brakuje zeba IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 21:49
            Ależ szanowny kolego, nie o burzenie spokoju mi w gruncie rzeczy szło
            (choć sam go zburzyłem - jeśli zbyt ostro i na pozór agresywnie - przepraszam)
            i nie o wyzwiska ani o agresję. Chodzi mi tylko o trochę więcej energii i w
            stylu komentarzy ale i w treści.
            Spójrzmy bowiem na Wasze tematy obiektywnie : "nastrój" (dyskutują najpierw
            dwie potem czztery osoby ale zawsze te same), "już jestem z powrotem"
            - nawias jak przy nastroju, "trajlusie" - klimat i nawias jak poprzednio
            i tak w koło Macieju. Dwa tematy które okazały się żywsze to zwolnienia w DAEWOO
            oraz prezenterzy TVL. Cała reszta to albo życzenia, albo wzruszenia.
            OK ! To też jest element życia ale chyba nie jedyny. Inna rzecz że dyskutują
            ciągle te same osoby, więc może jest to dla nich klimat styl optymalny. Jeśli
            tak to przepraszam - pomyliłem adres. Ale też trudno mi było go nie pomylić :
            po prostu miałem niewielki wybór tematów i adresatów.
            Ale nie wiem dalczego mam wrażenie, że te kilka osób gotując się wciąż w tym
            samym sosie jednak się męczy, jednak chciałoby inaczej, ale ... brak im zęba

• lucy_z Re: Brakuje zeba 08.01.02, 10:15
              Gość portalu: Wulf napisał(a):

> Ależ szanowny kolego, nie o burzenie spokoju mi w gruncie rzeczy szło
              > (choć sam go zburzyłem - jeśli zbyt ostro i na pozór agresywnie - przepraszam)
              > i nie o wyzwiska ani o agresję. Chodzi mi tylko o trochę więcej energii i w
              > stylu komentarzy ale i w treści.
              > Spójrzmy bowiem na Wasze tematy obiektywnie : "nastrój" (dyskutują najpierw
              > dwie potem czztery osoby ale zawsze te same), "już jestem z powrotem"
              > - nawias jak przy nastroju, "trajlusie" - klimat i nawias jak poprzednio
              > i tak w koło Macieju. Dwa tematy które okazały się żywsze to zwolnienia w DAEWO
              > O
              > oraz prezenterzy TVL. Cała reszta to albo życzenia, albo wzruszenia.
              > OK ! To też jest element życia ale chyba nie jedyny. Inna rzecz że dyskutują
              > ciągle te same osoby, więc może jest to dla nich klimat styl optymalny. Jeśli
              > tak to przepraszam - pomyliłem adres. Ale też trudno mi było go nie pomylić :
              > po prostu miałem niewielki wybór tematów i adresatów.
              > Ale nie wiem dalczego mam wrażenie, że te kilka osób gotując się wciąż w tym
              > samym sosie jednak się męczy, jednak chciałoby inaczej, ale ... brak im zęba
              >
              Ad vocem
              ------------
              Po pierwsze, nie używasz swojego nicka, taki w Krakowie nie występuje. Co
              chcesz ukryć???? Byłam w Krakowie na forum, chciałam zobaczyć tę wyższość
              dyskusji, tego zęba jak napisałeś!!!! Znalazłam takie same problemy jak u nas,
              wcale nie więcej zaciętości, wcale nie więcej wątków, jest normalnie jak w każdym
              forum miejskim. Też te same osoby występują itd. Co chciałeś tym swoim
              wystąpieniem tu udowodnić nie wiem. Gdybym ja poszła do Krakowa na forum i
              zaczęła bym się szarogęsić tam, prędko by mnie delikatnie mówiąć przepędzili;)
              Biorąc pod uwagę to, że większość forumowiczów na forum lubelskim nie mieszka w
              Lublinie a przychodzi tu z sympatii, tęsknoty do tego Miasta to i tak te
              forum "dobrze stoi". Widać było jak jest jak był okres świąteczny, jak tu było!!!!
              Proszę miejscowych forumowiczów, piszcie o problemach tego miasta, o kłopotach,
              my jesteśmy bardzo ciekawi tego wszystkiego.......i dlatego też tu jesteśmy :)))))
              • Gość: Wulf Re: Brakuje zeba IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 19:39
                Z Krakowa ?????
                • freon Re: Brakuje zeba 09.01.02, 02:48
                  Ciekawie sie czytalo i ciekawa bylam co tez nam Wulff jeszcze powie, a on tak
                  mnie rozczarowal!!!! Drogi W., w adresie IP masz napisane - Krakow. Dlatego
                  nasza Lucy z Krakowie Cie szukala. Chyba, ze mieszkasz w Szczecinie i laczysz
                  sie przez Krakow. To dosyc czeste:))))))))
                  • Gość: Wulf Re: Brakuje zeba IP: *.warszawa.scansped.pl 09.01.02, 09:09
                    No tak, jaka ta technika zdradziecka !!!
                    Ale faktycznie siedzę gdzie indziej i w róznych miejscach - taki los, że często zmieniam miejsce - może
                    stąd moja nerwowowość w wypowiadaniu się a i uprzejmość jakaś taka nie lubelska. Ot trafiłem do
                    Lublina i coś mnie ugryzło. Przepraszam za zamieszanie - już się wynoszę (ale od czasu do czasu
                    zerknę po cichu ) taka jest zresztą "taktyka Wulfa" - kłapnąć zębem (bywa że bez powodu i na oślep) i
                    odskoczyć chyba że ktoś strzeli w pysk (patrz wypowiedź Lucy) to zawyć i odskoczyć.

Pozdrawiam

• lucy_z Re: Brakuje zeba 09.01.02, 09:18
                      Gość portalu: Wulf napisał(a):

> No tak, jaka ta technika zdradziecka !!!
                      > Ale faktycznie siedzę gdzie indziej i w róznych miejscach - taki los, że często
                      > zmieniam miejsce - może
                      > stąd moja nerwowowość w wypowiadaniu się a i uprzejmość jakaś taka nie lubelska
                      > . Ot trafiłem do
                      > Lublina i coś mnie ugryzło. Przepraszam za zamieszanie - już się wynoszę (ale o
                      > d czasu do czasu
                      > zerknę po cichu ) taka jest zresztą "taktyka Wulfa" - kłapnąć zębem (bywa że be
                      > z powodu i na oślep) i
                      > odskoczyć chyba że ktoś strzeli w pysk (patrz wypowiedź Lucy) to zawyć i odskoc
                      > zyć.
                      >
                      > Pozdrawiam
                      >
                      > No nie;)) Już aż taka ostra nie jestem;))))))
                      >
                      Jestem człowiek niezwykle łagodny ..........Pozdrawiam:)))))
                      > Freonko:))) A gdzie Ty się zapodziałaś????? Cieszę się, że Cię widzę:))))))

• eor Re: Brakuje zeba 09.01.02, 10:23
                      No faktycznie, Wulf, przemieszczasz sie niezwykle szybko i sprawnie. Tyle, ze
                      nie musisz od razu uciekac. Nikt Cie nie wygania. U nas drzwi otworem przed
                      kazdym stworem ;))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka