zesty 15.06.08, 11:24 ...sprawdz laskawie poczte. Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Paul, ejno! 15.06.08, 11:37 Co się z Wami dzieje, dlaczego się nie "udzielacie"? Gardzicie towarzystwem, czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Agentos;-}! 15.06.08, 13:00 Dobrym towarzystwem nigdy nie gardze. Miedzy innymi dlatego pisze te slowa teraz samotnie siedzac w pewnej "klitce" na Slawinku szumnie zwanej "mieszkaniem";-). Co do drogiej Ejno... jako mi zaginela byla chwilowo... hmm...;-}. Pozdrawiam. Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Agentos;-}! 15.06.08, 14:10 Hey Paul, znowu w Polsce? Na stałe? Znowu zakochałeś się? :). Jeśli tak to szczęścia życzę. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Agentos, Empi...;-}! 15.06.08, 15:46 W Lublinie jestem. Nie, nie zakochalem sie;-}. Mam nadzieje ze jeszcze sie kiedys moze i zakocham, ale to inny temat;-). A coz w dzisiejszych czasach znaczy "na stale"? Z drugiej strony, to bardziej "na stale" niz "przejazdem";-). Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Drogi Paul.... 16.06.08, 10:11 ...nie mogłam się udzielać nigdzie, ponieważ moja "ukochana" firma, wysłała mnie na trzydniowe szkolenie, daleko od cywilizacji:) Jestem teraz mądra nie do opisania:)a będę jeszcze bardziej, ponieważ na przyszły weekend znów jadę się szkolić:) Pozdrowienia mądra Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Droga, do nieprzyzwoitosci madra Ejno...;-) 17.06.08, 00:07 ... wspolczucie i rozgoryczenie na temat cyrkowych popisow "grupowo- szkoleniowych" juz wyrazilem w korespondencji do ciebie. Dzieki za podniesienie watku "dzien dobry", zawsze to tak jakos milej i familiarniej na naszym forum;-). Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Droga, do nieprzyzwoitosci madra Ejno...;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 01:17 a będę jeszcze bardziej, ponieważ na przyszły weekend znów jadę się szkolić:) ============== A zatem droga Ejno, nie będzie Ciebie na Nocy Świętojańskiej na Placu po Farze...Dobrze ze ja nie mam szkoleń weekendowych, Wole być głupsza:) www.lublin2016.pl/wydarzenia,0,4046.html Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Drogi Paul...i Folkatko... 17.06.08, 19:54 Paul, noszzz gdzies ty polazl? Maila sobie przeczytaj:):):) Normalnie pojawia się i znika, człowiek widmo czy co? Pozdrowienia Ejno Folkatka, ty to już taka pewnikiem mądra jesteś, że na szkolenia jeździć nie musisz, więc spokojnie i bez nerwów możesz uczestniczyć w Nocy Świętojańskiej:) Baw się dobrze o przemądra kobieto:) Pozdrowienia Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Drogi Paul...i Folkatko... 18.06.08, 07:55 Ty na szkolenia jeździsz żeby się czegoś dowiedzieć??? No proszę,a ja żeby się najeść, napić i takie tam inne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Drogi Tajnos... 18.06.08, 13:51 Bo ja bardzo młoda jestem i spragniona wiedzy:) Alkohol i zabawę zostawiam sobie na potem:) Hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Droga Ejno 18.06.08, 14:26 "Pracuj, a garb sam Ci wyrośnie" - o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Nie chce mi sie... 18.06.08, 20:35 ... tak zwyczajnie, nie chce mi sie nic, jeszcze mniej niz przed przyjazdem. To chyba taki jakis polski klimat, sam nie wiem postradalem bowiem juz miare niechcenia - nie mylic ze zniecheceniem. W Polsce generalnie nie chce sie. Nie chce sie otworzyc rano oka, potem wylezc z wyra, potem pod prysznic wchodzic, ubierac sie, no nawet herbaty/kawy samemu nie chce sie zrobic. Serio. Takiego stanu niechcenia nie zaznalem jeszcze w zyciu. Raz nawet nie jadlem dzien caly... bo nie chcialo mi sie wyjsc z lozka. Kwadratura kola, abstrakcja kolowata do kwadratu... Mam ochote na sex... ale zupelnie jak z tym jedzeniem... "nie chcenie" jest slilniejsze - garnia mozg i cialo, krepuje ducha. Jak wspaniale ze ja nic nie musze tutaj robic, bo zebym sie zobowiazal i podpisal i zaprzysiegl... to pewnie nawet z wyra bym nie wylazl. Zrobilem pranie, ale z czystej ciekawosci, jak dziala nowa pralka. Strach myslec co bedzie dalej. Powinienem odpisac na maile, powinienem gdzies zadzwonic, gdzies pojsc, czegos sie dowiedziec i... nic. Bezwlad zupelny. Powinienem, powinienem... Czas plynie wolno, nic nie goni - tak sobie mowie w czasie wzmozonych "agonii niemocy", a jednak czuje niepokuj. Dlaczego? Bo moze cos jednak powinienem? Na przyklad dzisiaj, przechodzac przez ulice na pasach (a jak ze...) powinienem zwinnie i bystro sie rozejrzec i przejsc zgrabnie na druga strone ulicy. Tymczasem przystanalem na krawezniku na chwile zdajac sobie sprawe z istnienia pasow i zaczalem lezc przez ulice jak krowa. Ktos trombna - moze nie powinien, ale mial racje. Malo co odruchowo nie wybilem facetowi szyby w samochodzie, ale nawet bez jakiejs zlosci... to byl dalszy ciag "niemocy polskiej", ktora mnie dopoadla. Niemoc rodzi przemoc? Na to wyglada. Ale nawet nie chce mi sie o tym wszystkim myslec, pisac mi sie juz tez odechcialo....eeee tam... Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Paul... 18.06.08, 22:10 ...dupsko do góry i niech ci się coś zachce! Dłużej tak być nie może! A tak w ogóle może byś się ruszył do kompa:) czy też ci się nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Ejno, ja spadam... z lozka...;-))) 19.06.08, 08:54 ejno napisała: > ...dupsko do góry i niech ci się coś zachce! Dłużej tak być nie może! A tak w > ogóle może byś się ruszył do kompa:) czy też ci się nie chce? Latwo ci pisac....;-). "Taki jeden" ma po mnie przyjechac za przyslowiowe 10 minut, a ja sie tu dalej "niechcesie" w najlepsze...;-). To jak mowisz z tym "dupskiem"... do gory, "w gore serca".... o kurcze zaraz sturlam sie z lozka....chyba dziala;-). Milego dzionka zycze. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Tajnos, jest lepsza - "Ejno wujek dobra rada" 19.06.08, 14:18 Ale to nie było do niej...:-P Odpowiedz Link Zgłoś