ejno Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 17.06.08, 23:55 O matko co za pytanie:) Na swoim skromnym przykładzie mogę rzec, że są naj pod każdym względem, skromność też zalicza się do tych cech:) Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 17.06.08, 23:57 to znaczy w szpilkach chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 17.06.08, 23:56 szczerze? sztuka w sztukę takie jak ejno :) Zapędziłem się, a pod jakim względem ? oco chodzi? do czego Ci to potrzebne? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 17.06.08, 23:57 zapoznac sie chce i zaprosic na wycieczke do Meksyku Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 18.06.08, 00:00 aaaaaaaaa i tylko nie pisz czasem, ze lubia jezdzic busami a Holandia - Rumunia 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 18.06.08, 00:01 Złóż na forum zapotrzebowanie formalne, opisz swoje wymagania, napisz co oferujesz a ja Ci wtedy w ciemno kogoś zarekomenduję stosownie do tego. Nie licz na Ejno. Chyba, że Ejno +1 i prawdopodobnie jeszcze +1. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ zapotrzebowanie... 18.06.08, 00:10 empi, ja kiedyś też wyszłam naprzeciw takiemu problemowi. Kolega był sam, koleżanaka tez bezprzydziałowa, więc siedzę z kolegą i reklamę kolezance robię: - Blondynka, ładna, inteligentna, wykształcona, obyta w świecie, może nie najmłodsza ale jak sie angazuje to bardzo się stara... Kolega kiwa sie na krzesełku z mina lakoniczną, więc pytam lekko zirytowana: - No? Jak to brzmi? - Wieeeesz, jak czyn karalny tak własciwie. Zważywszy również na otoczenie... No tak, reklame robiłam dosyć szeroką...przynajmniej na szerokość lokalu w którym siedzieliśmy. Osobniki płci meskiej siedzące przy kilku stolikach obok wygladały na zainteresowane "ładną, inteligentną, chetną ale po przejsciach..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: zapotrzebowanie... 18.06.08, 00:22 no tak, chciałem, dokuczyć małpiarni za balejaż który mi oferowała, no i te pompi. W jednym z wątków. Trzy godziny czytałem na różnych babskich forach o balejażu i prawdy nie poznałem. One same chyba tego nie wiedżą! Kłócą się przy tym jakby o jakąś politykę chodziło. Jakieś kolory, jakś folia kolorowa, a to jakieś pasemka itd. Poszedłem do lustra i popatrzyłem na mój balejaż. Piękny, każdy włosek na przemian czarny lub siwy, a wszystkie dęba stoją, jeszcze gęsto. Po dziadku tak podobno. W kwestii formalnej, czy u mnie to napewno to jest balejaż, może cóś innego? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: zapotrzebowanie... 18.06.08, 00:49 czy jak Ci napiszę, że masz na głowie ślady po pocałunkach Czasu, to poczujesz sie nieswojo? Czas jak kosmita, chlorem napełniony, co ciapnie to odbarwi...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: zapotrzebowanie... 18.06.08, 08:00 Ja, jak pierwszy raz zobaczyłem na zakładzie fryzjerskim szyldzik z napisem "balejaż", to sobie pomyślałem, że potrzebują sprzątacza/sprzątaczki.:D Odpowiedz Link Zgłoś
szpilowyhajama Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 18.06.08, 08:09 Lubelskie Aniołki som szwarniejsze jak Ślonskie becołki, ino po pieronie je tak cągnie do bakanio cygaryt. A tak wszystko na miejscu, uszy, oczy,nos no i dwa kopce,szkoda ze taki małe pyrki. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno a co mają do tego wszystkiego szpilki? 18.06.08, 09:19 To wg ciebie zaleta czy wada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 09:20 to ja powiem prawde zapytalem ,bo sie poklocilem z facetem, ktory twierdzil, ze kobiety w Lublinie maja dlugie nosy swinia Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 18.06.08, 09:22 Cha cha cha umarłam ze śmichu...... Ps. Empi co oznacza drugie +1? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 18.06.08, 09:32 Potrafią być wredne jędze, obłudne, fałszywe, złośliwe, okrutne, bezlitosne i głupsze niż przysłowiowe blondynki. Są najpiękniejsze na świecie ciałem, duszą i myślami, są naukochańsze ze wszystkich, wywołują bezgraniczną tęsknotę za pięknem, ciepłem i dobrem - bo mają to wszystko w sobie. Sa przewrotne i nieobliczalne - są kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 18.06.08, 13:53 Doc ty piszesz o lubelskich czy wogóle? Hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 18.06.08, 14:02 Te tutejsze, lubelskie najbliższe memu sercu są ale także i bolesnym łzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelski_aniołek Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit IP: 212.182.30.* 18.06.08, 14:05 myślisz o lubelskich kobietach generalnie czy o jednej kobitce ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilowyhajama Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 14:16 Jak mom trocha czasu to wdycki kukna do Kapucynow , i zyrkom, ja Lubelskie aniołki sie spowiadajom,niy jedna po spowiedzi maści do swojege nałoznika,, choćby wygrała 1.000.000 w TOTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelski_aniołek Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit IP: 212.182.30.* 18.06.08, 14:20 ja pochodzę z tych trochę innych aniołków tych, co już są na wymarciu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 18.06.08, 14:15 Empi bluźnisz! "Sztuka w sztukę jak Ejno", Ejno jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju !!! ... Jak i każda inna... ;p :))) W fizyce występują zjawiska całkowitej i odmiennej "przypadkowości", a jednak ich masowe występowanie dają się ująć w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: powiedzcie szczerze, jakie sa lubelskie kobit 19.06.08, 08:40 Doćku, miał być to komplement dla innych kobietek :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Bez bajerowania... 18.06.08, 20:58 ... to twoja podroz widze nastepujaco - twoja glowa na kijku, Ejno, jej maz i ja. Pozdrawiam serdecznie. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bez bajerowania... 18.06.08, 22:40 ...to ja Doc jestem w końcu powtarzalna czy niepowtarzalna, bo się pogubiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Ejno.... 19.06.08, 08:35 ...jestes absolutnie niepowtarzalna. Nawet genetycy mieli by problemy...;-))). Pozdrawiam i zaraz jade... jak pisalem, bede wieczorem, paaa... Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bez bajerowania... 19.06.08, 10:37 Jedyna w swoim rodzaju, jak każda z kobiet. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bez bajerowania... 19.06.08, 10:39 W tym własnie tkwi ta tajemnica kobiecej atrakcyjności. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bez bajerowania... 19.06.08, 12:48 No bo już myślałam, że ja z jakiegoś taśmociągu albo co:P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Bez bajerowania... 19.06.08, 12:54 No i zaczynamy się podlizywać Tobie!. Chodziłoo to, że jesteś wzorcem dla innych kobiet, opieram się na sugestiach Doćka w jednej z Jego sygnaturek Kto to? Czy mogę Mu wierzyć? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bez bajerowania... 19.06.08, 13:04 Nie możesz mu w nic wierzyć, bo w zimie będziesz w klapkach ganiał :) Odpowiedz Link Zgłoś