cool_mother_fucker 25.07.08, 02:44 1. ciekawe ile trwało to "kilka minut" 2. w Stanach dostałaby pewnie paręset tysięcy dolarów, ciekawe jest, jeśli w ogóle dojdzie do sprawy, jaką kwotę zasądzi sąd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbydlew Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: 193.0.242.* 25.07.08, 08:02 to zależy od tego ile będzie żądała poszkodowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy? Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.chello.pl 25.07.08, 10:36 A co to "poszkodowanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: 77.223.242.* 25.07.08, 11:33 poszkodowana a nie poszkodowania kołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociuapci Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.08, 08:55 Jak miałaby zauważyć zmianę koloru światła, skoro w solarium zakłada się bardzo ciemne okularki, aby chronić oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: 81.219.242.* 01.03.10, 17:19 Takich kretynek,które mają zerowe pojęcie o solarium nie powinno w ogóle się wpuszczać na urządzenia. Po to zakładasz ciemne okularki,żeby chronić oczy (zauważ że lampy UV są zielone gdy zakładasz te okularki) Bądź zamykasz oczy po prostu. Zdarzają się tacy "mądrzy" , którzy nie wiedzą że trzeba mieć zamknięte oczy i gapią się przez cały seans opalania w lampy-No gratulacje wielkie takim kretynom! Po drugie-opalenizna zazwyczaj wychodzi pod wieczór bądź na drugi dzień-zależy od karnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest młoda ta panienka i poprostu głupia IP: *.coig.katowice.pl 25.07.08, 08:59 nie od dziś wiadomo, że solarium szkodzi. Stwierdzenie, że kilka razy ją karetka zabierała bo mdlała z bólu to według mnie czysta przesada aby wyłudzić odszkodowanie. Co dziewczynko mają ludzie którzy byli naprawdę poważnie poparzeni i do tego nie przez swoją głupotę. Na głupotę nie ma rady, może to poparzenie cię czegoś nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Tylko debile chodza do solarium IP: 213.184.17.* 25.07.08, 09:08 Dlaczego do solarium nie chodza Anglicy,Francuzi,Szwedzi?Bo wszyscy tam wiedza,ze sztuczne opalanie jest szkodliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobas Re: Tylko debile chodza do solarium 25.07.08, 09:26 Czy ja wiem? W Londynie co krok widze napisy "Tanning" i nie sadze aby chodzili tam czarni albo azjaci P.S. Od razu uprzedzam ewentualna odpowiedz. Polakow wciaz jest tu tylko promil niezaleznie od przejaskrawionej propagandy w Polskich mediach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tylko debile chodza do solarium IP: *.range86-155.btcentralplus.com 25.07.08, 09:48 Tak, ale wiele z nich to Spray Tanning, czyli bez lamp! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_papuga Re: Tylko debile chodza do solarium 25.07.08, 10:51 Gość portalu: Enola Gay napisał(a): > Dlaczego do solarium nie chodza Anglicy,Francuzi,Szwedzi?Bo wszyscy > tam wiedza,ze sztuczne opalanie jest szkodliwe... O kochana;) Anglicy nie chodza do solarium oni do nich biegaja, stad tak duzy u nich wskaznik zachorowalnosci na raka skory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tylko debile chodza do solarium IP: *.icpnet.pl 19.11.08, 22:33 gdyby bylo az tak szkodliwe byloby zakazane calkowicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: młoda ta panienka i poprostu głupia 25.07.08, 09:11 Moze lepiej troche przyoszczedzic i na 7 dni pojechac w cieple miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komody Re: młoda ta panienka i poprostu głupia 25.07.08, 09:43 po co gdzieś jechać na 7 dni, wystarczy na dzień pojechać nad jeziorko zwłaszcza że w czerwcu słońce dopisało. Mam nadzieje że bedzie to nauczka dla solariowych tipsiar, których skóra w wieku 30 lat wygląda jak u 60-latki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Walker Re: młoda ta panienka i poprostu głupia IP: *.serv-net.pl 25.07.08, 09:44 Ale komu by się chciało kilka godzin przy basenie leżakować. Oni chcą mieć opaleniznę za 10, 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: młoda ta panienka i poprostu głupia IP: *.icpnet.pl 19.11.08, 22:32 co za ABSURD!!! idzie sie do solarium zeby sie opalic a nie spalic@!!! bardzo dobrze ze chce odszkodowania!!! tez swoje na pewno wycierpiala i wycierpi:/ bardzo jej wspoczuje, bo sama wiem co to znaczy. A takie komentarze, prosilabym zeby zachowano dla siebie bo tj niedorzeczne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Następna tępa kwoka w tatuarzach. 25.07.08, 09:50 Opalanie jest szkodliwe, już nieraz o tym pisano, ale trzeba czytać o czymś więcej niż o Radku, dodzie i Victorii Beckham. Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Następna tępa kwoka w tatuarzach. 25.07.08, 11:27 ... czasem jeszcze warto poczytać słownik języka polskiego drogi markusie2008 co do tępactwa to kłóciłbym się kto wygrywa - "kwoka" czy Ty... (IMHO- 1:0 dla Ciebie w tej konkurencji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Następna tępa kwoka w tatuarzach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:32 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
kaworu_nagisa nie wiem co jest zabawniejsze 25.07.08, 09:51 to, ze jakas kretynka spalila sie na solarium czy to, ze istnieje w tym kraju jakis zwiazek solaryjny :| Odpowiedz Link Zgłoś
ambivalent Re: nie wiem co jest zabawniejsze 25.07.08, 10:05 Ludzie! Ile w Was zawisci?! Czasami wydaje mi sie, ze na forach udzielaja sie tylko Ci, ktorzy musza komus dowalic zeby sie lepiej poczuc. Solarium jest szkodliwe. Ale pewnie mniej niz palenie papierosow. A jakos nikt nie wyzywa palacych od kretynow. A artykul byl o poparzeniu. Do ktorego nie powinno dojsc bez wzgledu na to czy ta kobieta poszla tam pierwszy, szosty czy dziesiaty raz. Filtr do lampy byl uszkodzony. Sam wlasciciel to przyznal. Sprawa jest prosta. Kobieta zaplacila za pewna usluge. Sprzet byl zepsuty. Poparzyla sie. Zada odszkodowania. I ma pelne prawo. Tak samo jak ludzie, ktorzy poslizneli sie w sklepie na mokrej podlodze i zlamali noge. Skad tyle zawisci?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: nie wiem co jest zabawniejsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 10:24 w końcu jakiś rozsądny i normalny głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizak Re: nie wiem co jest zabawniejsze IP: *.chelmnet.pl 25.07.08, 11:48 > Solarium jest szkodliwe. Ale pewnie mniej niz palenie papierosow. A > jakos nikt nie wyzywa palacych od kretynow. > Ja wyzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yesh Re: nie wiem co jest zabawniejsze IP: *.ce.put.poznan.pl 25.07.08, 11:58 już Tuwim wyśmiewał palaczy. Sformułował definicję papierosa, która wyglądała mniej więcej tak: papieros to chwast zawinięty w bibułę, z jednej strony ogień a z drugiej głupek, Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklykoles Re: nie wiem co jest zabawniejsze 25.07.08, 10:42 mnie jakos nic nie bawi, szczegolnie twoj prostacki obrazliwy szyderczy ton. ale to powszechen wsrod ludzi o braku kultury osobistej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: nie wiem co jest zabawniejsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:21 > czy to, ze istnieje w tym kraju jakis zwiazek solaryjny :| Zwiazek solaryjny mnie urzekl. Brzmi cos jak sekta wyznawcow slonca :) Ani chybi w noc swietojanska czcza swego bozka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Poparzona w solarium chce odszkodowania 25.07.08, 09:58 "W tym stanie zdawałam egzaminy na studiach" Stawiam cały majątek że zdawała na zarządzanie i marketing na prywatnej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilbo Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.brutele.be 25.07.08, 10:10 Ale teraz przeciez nie ma egzaminow..... Wiec gdzie zdawala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.acn.waw.pl 25.07.08, 10:22 może poprawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.acn.waw.pl 25.07.08, 10:22 Że niby co? ja jestem na marketingu na prywatnej uczelni i nigdy w życiu nie byłam na solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajec Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: 212.160.172.* 25.07.08, 10:39 to idź Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa [...] 25.07.08, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bianchini raczej do wyzszej 25.07.08, 12:41 szkoly gastronomii i hotelarstwa to jest poziom adekwatny dla tepych klemp z polski c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozin Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.chello.pl 25.07.08, 10:00 Dawniej tylko plebs był opalony, bo na polu robił. Dlatego wynaleziono parsolki przeciw słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikeszpiotr Poparzona w solarium chce odszkodowania 25.07.08, 10:00 tylko baran w tym przypadku baranica chodzi prawie latem do solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Jakby się uczyła do egzaminów, a nie latała po IP: *.59.jawnet.pl 25.07.08, 10:16 solariach na dobre by jej to wyszło. Kiedy te polskie dziewczyny to zrozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.senat.gov.pl 25.07.08, 10:25 Czytaj uważnie: "W tym stanie zdawałam egzaminy na studiach." - STUDIACH, to znaczy w sesji. "Kilka razy z uczelni zabrała mnie karetka, bo zasłabłam z bólu." - nie oznacza to, że jednego dnia zabierała ją ta karetka. Może przez tydzień, codziennie? Wyluzujcie, taka ładna pogoda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylvluw Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.chello.pl 25.07.08, 10:43 Żaden sprzęt nie daje pewności, że zawsze będzie działał bezawaryjnie... Niektórzy ludzie jednak o tym zapominają, i to się tyczy nie tylko solariów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:03 coż pewnie miała sesje... a ta wiąże sie z egzaminami Odpowiedz Link Zgłoś
xelef Poparzona w solarium chce odszkodowania 25.07.08, 11:41 cyt: "Jak ZWYKLE opalałam się kilka minut"- kretynka (pewnie blondynka) opala się w solarium kilka razy w tygodniu i myśli że to dla jej zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
bianchini kolejna prostaczka 25.07.08, 11:52 ktora mysli ze tylko w kolorze zlezalej kupy jest sexy zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kolejna prostaczka IP: *.ar.wroc.pl 25.07.08, 12:03 dobrze jej taaak!! za głupotę się płaci; w Stanach przy ubezpieczaniu się podpisuje się klauzulę, że nie będzie sie korzystało z solariów - bo to zwiększanie ryzyka czerniaka; ale nasze polskie niunie nie charakteryzują się myśleniem, więc biegiem w "plastykowych" klapkach do solarium! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Do wszystkich pasjonatow z forum, IP: *.yamana.com 25.07.08, 21:22 ktorzy dopisuja sie, zeby dowalic "glupiej blondynce" ergo "kretynce" ergo "tej, ktora na pewno sie wczesnie zestarzeje" i tak dalej: Czy wy sie przy tych postach dodatkowo onanizujecie, czy po prostu pelna satysfakcje uzyskujecie juz bez dodatkowych ruchow nadgarstka? Wyjatkowa banda zlosliwych karzelkow... Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: Do wszystkich pasjonatow z forum, 28.07.08, 13:01 Zapomnieli dodać, że to na pewno pijaczka i złodziejka. To niedopatrzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do wszystkich pasjonatow z forum, IP: *.icpnet.pl 19.11.08, 22:43 popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Poparzona w solarium chce odszkodowania IP: *.sip.gsp.bellsouth.net 26.07.08, 02:24 Moim zdaniem to nie wazne czy byla to blondynka wazne jest ze sie poparzyla a wlasciciel powinien jej zaplacic solidne odszkodowanie,bo przeciez jest ubezpieczony od takich wypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Poparzona w solarium chce odszkodowania 28.07.08, 18:46 piszę późno, może ktoś jeszcze tutaj zajrzy...To jest niezła spryciara,nie żadna ofiara, nie miała czasu na naukę-chodziła do solarium,więc jest potrzebny "kwt" ,najlepiej ze szpitala, karetka na sygnale, sensacja.Dziewczyna potrzebowała zaświadczenia do przywrócenia terminu na egzamin,inaczej dwója w indeksie.Jeżeli przy tym zarobi parę groszy z odszkodowania,będzie na opaleniznę,prawdziwą,na plaży w Hiszpanii. Na uczelni czeka na nią"3" bez pytania,no przecież biedactwo chciało zdawać w czerwcu,niestety zasłabła na widok czerwonej gęgy w lustrze.Czytajcie ze zrozumieniem, pozdrawiam ... . Grzegorz, były student,które nie takie numery pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
leito170 Re: Poparzona w solarium chce odszkodowania 16.08.08, 14:55 Radze skontaktować się z Europejskim Centrum Odszkodowan. Jest to firma, która zajmuje się takimi sprawami i wydaje mi się, że uda im się wywalczyć dla Pani dobre pieniądze. Oto link www.euco.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Poparzona w solarium chce odszkodowania 28.07.08, 18:53 czerwonej gęby, przepraszam... Grzesiek,co nie takie numery pamięta Odpowiedz Link Zgłoś