nomeans 01.08.08, 11:20 Witam Prosze o namiary na przyzwoity nocleg w lublinie do 200 pln za 2 osoby z 2 dziecmi z gory dziekuje A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena2lbn Re: Nocleg w Lublinie 03.08.08, 19:34 Przejrzyj sobie oferty,na pewno cos wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Nocleg w Lublinie 03.08.08, 19:35 www.google.pl/search?hl=pl&q=Lublin+noclegi&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
nomeans Re: Nocleg w Lublinie 06.08.08, 11:11 porady typu poszukaj w google sa bez sensu, jadac co nieznanego miasta chcesz bazowac na opiniach jego mieszkancow a nie na opiniach google sorry ale po co taka odpowiedz A Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Nocleg w Lublinie 06.08.08, 11:28 Niestety nie potrafię ci pomóc ale zdecydowanie się z tobą zgadzam, po to jest forum, żeby pytać a nie ma głupich pytańjak widać są głupie odpowiedzi:) Życzę owocnego pobytu w lubelskich stronach:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Nocleg w Lublinie 06.08.08, 11:55 Zachodzi pewien paradoks :). Po co pytać lublinian o noclegi na mieście gdy każdy z nich nocuje we własnym domu! Przynajmniej 99.9%. Stąd też znikomy odzew wynikający z braku rozeznania. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Nocleg w Lublinie 06.08.08, 12:23 Oj Empi, ale może ktoś słyszał o czymś wygodnym w takiej cenie, może słyszał opinie o tym miejscu....albo inaczej, niech idzie pisać gdzie indziej bo tu nawet gdyby ktoś coś wiedział to zachowa dla siebie bo po co ma się dzielić ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Nocleg w Lublinie 06.08.08, 15:23 Oczywiście. Chciałem tylko usprawiedliwić lublinian.... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Nocleg w Lublinie 07.08.08, 17:23 nomeans napisał: > porady typu poszukaj w google sa bez sensu, jadac co nieznanego > miasta chcesz bazowac na opiniach jego mieszkancow a nie na opiniach > google > > sorry ale po co taka odpowiedz Pierwszy raz spotkalam sie na forum z bezposrednio do mnie skierowanym chamstwem. Mam nauczke - wlasnie dzieki nomeans. dziekuje. > A Odpowiedz Link Zgłoś
nomeans Re: Nocleg w Lublinie 08.08.08, 09:10 odpowiedz nie byla chamska tylko szczera, przykro mi jesli urazilem nie bylo to moim zamierzeniem, po prostu uwazam ze kazda porada typu poszukaj w googlach jest zbedna, kazdy wie co to google i ich linki sponsorowane, jesli zaplace, moja strona jako podpowiedź bedzie wyrzucana jako pierwsza co nie znaczy najlepsza, jeszcze raz przepraszam milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Nocleg w Lublinie 08.08.08, 16:02 Brakuje Ci zdziebko wyobrazni. Nie wszyscy na forum siedza od urodzenia i naprawde zdarzaja sie ludzie,dla ktorych haslo google jest tylko obcojezycznym slowem.Tak bylo ze mna kilka lat temu,stad moja podpowiedz.Powinienes zauwazyc,ze nie bylo w mojej odpowiedzi zlosliwosci,tylko chec pomocy po 2 dniach braku reakcji na Twoje pytanie.Ja na Twoim miejscu podziekowalabym,zaznaczajac,ze nie na taka informacje czekam,a Ty piszesz,zebym sobie wsadzila .......do kieszeni to co napisalam. Wyszczegolniasz wlasne potrzeby - ma byc przyzwoicie,tanio i dobre warunki dla dzieci.Takie dokladne wymagania powinienes sobie juz sam wyszperac z listy oferowanych noclegow w Lublinie. Ja moge Ci polecic takie noclegi w Krakowie,Zakopanem czy Gizycku,w Lublinie nocuje "za darmo" jak chyba wiekszosc lublinian,sadzac po zainteresowaniu Twoim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
nomeans Re: Nocleg w Lublinie 08.08.08, 16:18 tak Prosze Pani, milego weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Nocleg w Lublinie 08.08.08, 16:50 Dziekuje bardzo i wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek77 Re: Nocleg w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 03:36 Spróbuj tutaj: www.umcs.lublin.pl/jednostki.php?id=501 Z tego co wiem ceny są następujące: pokój 1 os. - 70 zł 2 os. - 80 zł 3 os. - 90 zł Pokoi 4 osobowych nie ma, ale recepcjonistka nie wnika ile osób zamierza tam spać, więc jeśli się zmieścicie to możecie brać 3 osobowy. Wyposażenie jest raczej standardowe, łazienka jest do dyspozycji, ale na korytarzu lub do spółki z drugim pokojem. Zaletą jest fakt, że przez większość wakacji prawie wszystkie pokoje są wolne oraz niewielka odległość do centrum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś