blood_free 06.08.08, 15:09 Rzeczypospolita jest matką nas wszystkich, którzy wierzymy w tego samego Boga - stwierdził Kamiński na zakończenie uroczystości w cerkwi przy ul. Ruskiej. Popadniesz ty bratku kiedyś przed Trybunał Stanu za te słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Jak zostałem sierotą kaczystowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 15:12 już jątrzysz i grozisz Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Re: Jak zostałem sierotą kaczystowską 06.08.08, 15:15 Jestem Europejczykiem i nikt mi nie bedzie nakazywal wiary w jakiegos tam boga, ktory nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Jak zostałem sierotą kaczystowską IP: *.lublin.enterpol.pl 09.08.08, 21:39 a czy ktoś ci nakazuje wiarę w Boga? Nikt cię w katolickiej Polsce na siłę nie trzyma. Rydzyk paszportu ci nie zabrał. Jak ci przeszkadzają ludzie którzy wierzą w Boga to zawsze możesz wyjechać do kraju gdzie religia jest zabroniona - np. do KRLD. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Aronku... 09.08.08, 21:56 Coś dla Ciebie! www.kurierlubelski.pl/module-forum-viewtopic-topic-7040.html Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Aronku... 11.08.08, 15:56 tajnos.agentos napisał: > Coś dla Ciebie! > www.kurierlubelski.pl/module-forum-viewtopic-topic-7040.html aron nie ma prawa jazdy. Wnuk mu nie pozwolił ... . Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Jak zostałem sierotą kaczystowską 06.08.08, 17:55 Gość portalu: ala napisał(a): > już jątrzysz i grozisz wisi i grozi...żarówka firmy Osram:) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jak zostałem sierotą kaczystowską 09.08.08, 15:05 Czy ten Kamiński mógłby tyle nie żreć ? Wziąłby przykład ze swojego szefa. Bo ten to: - Piękna wysportowana sylwetka, zdrowy chuch, bystre spojrzenia rzucne na boki i do tyłu ! Niech tak trzyma !!! Odpowiedz Link Zgłoś