ejno 06.10.03, 18:22 Czarna ja to ci zycze powrotu do zdrowia, zrob sobie mleczka z miodkiem i smierdzacym czosnkiem!!!Masz byc zdrowa!!!Buziaki!!!Skarpetki cieple na nogi wloz:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża malpa Re: Czarna chora:( IP: *.lublin.mm.pl 06.10.03, 18:29 Zdrowiej, polecam miksturę ziedrzca: trzeba zrobic tak: do herbaty dolac prądu a do tego jeszcze soku malinowego . Jak to cie nie postawi na nogi to juz ci bliżej niż dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Czarna chora:( IP: 217.97.175.* 06.10.03, 18:35 czarnulko... nie wierz im, choruje juz od czterech dni i teraz zaczyna byc fajnie... goraczka spadla, gardlo nie boli i mozna lezec, lezec i lezec... i czytac... Zdrowka...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna chora:( 06.10.03, 19:34 Życzę zdrowia Wam obu! A może ta choroba to od komputera? Mojej nowej koleżance w pracy od komputera podobno ma przerastać macica, albo tarczyca... Dokładnie już nie wiem co, bo mnie zatkało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Czarna chora:( IP: *.resetnet.pl 06.10.03, 20:38 dociek napisał: > Życzę zdrowia Wam obu! A może ta choroba to od komputera? Mojej nowej > koleżance w pracy od komputera podobno ma przerastać macica, albo tarczyca... > Dokładnie już nie wiem co, bo mnie zatkało! A przypadkiem to się jej nie przerasta od siedzącego trybu pracy zakrapianego ciastkami oraz innymi słodyczami? Ps. A swoją drogą to niech nam zdrowieje nasza afroamerykanka ;) - znaczy się Czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Czarna chora:( IP: 217.97.175.* 06.10.03, 21:01 hmmm... to znaczy, ze ja mam dalej chorowac??? czyli pora umierac??? no trudno... na zlosc przezyje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Czarna chora:( 06.10.03, 23:04 Ojojoj pochorowały siem dziewczyny. :( Nie jest dobrze. Może Wam jakich piguł dostarczyc albo co. Zdrowiejcie tu szybko bo może czas jakoweś piwko wypic w znakomitym forumowym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Czarna chora:( 07.10.03, 07:37 Zdrówka Czarna i Wisiu! Jak ja bym chciał sobie pochorować... Czarna widziałem cię na spektaklu w Teatrze Muzycznym. Paliłaś papierochy na przerwie w przeciągu no i przewiało...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Czarna chora:( IP: *.resetnet.pl 07.10.03, 10:34 Oj nie nie ... Wisia Ty oczywiście też nam zdrowiej ... cholera ale ze mnie gapa że nie wpisałem tego poprzednio. Przepraszam za taki nietakt z mojej strony :(. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Czarna chora:( 07.10.03, 10:34 Dzieki ludki za dobre slowo:)Do calej reszty dolegliwosci doszedl jeszcze odorek...czosnku:))Wisiu Ty juz masz z gorki ...:) Lodbrok faktycznie przeciag tam byl okropny.Ciebie nie przewialo bo byles w garniturze...Tez Cie widzielam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Czarna chora:( IP: *.resetnet.pl 07.10.03, 10:38 Hehehe ta choroba to kara za to że się nie przywitałaś czule z Lodbrokiem :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Czarna chora:( IP: 217.97.175.* 07.10.03, 12:28 mimo tylu dobrych zyczen wcale nie mam z gorki... dalej szczekam jak brytan basem... pachne czosnkiem jak dobrze wedzona zwyczajna... i jestem marudna, ze az zgroza bierze... ale to akurat nikomu nie szkodzi :))) Zdrowka czarnulko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Czarna chora:( IP: *.resetnet.pl 07.10.03, 12:50 Widać swoje musisz wyleżeć i nie ma na to rady ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodbrok Re: Czarna chora:( IP: *.poczta.lublin.pl / *.poczta.lublin.pl 07.10.03, 15:11 No przywitałbym się ale byłaś w jakimś licznym towarzystwie i wrodzona nieśmiałość wzięła górę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re:Ejno chore:((( 07.10.03, 20:13 Nie gadam z nikim na GG,bo to cholerstwo przenosi chyba zarazki.Zarazilam Ejno: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Czarna chora:( 07.10.03, 21:03 Umieram:(Ide do wyra bo padam jak flak:(Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: Czarna chora:( 08.10.03, 14:22 CHOROBSKA! LAPY PRECZ OD DZIEWCZYN!!! ;o))) Zycze wszystkim cierpiacym szybkiego powrotu do zdrowia! Wisiu! Jeslis to ta poetyczna Wisia z "nocnego" watka - prosze napisz na prv. NM ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Trzeba wynając czarownika 08.10.03, 15:00 ..bo nam sie cholerstwo rozlezie po całym forum:( Lokalnym kacykiem na własne życzenie został Rodrig, który za pomoca raczek dzieci niechrzczonych i innych makabresek robił w lecie burzę. Proponuję zatrudnic go na zasadzie wolontariatu do odczyniania uroków i uzdrawiania. Przestrzegam tylko , że sposób z wkładaniem chorego na trzy zdrowaśki do gorącego pieca nie działa, na co mozna znaleźc przykład w literaturze ( tragiczna w wymowie nowela " Antek" ). Także , Rodrig, żadnych pieców!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Czarna chora:( IP: *.resetnet.pl 10.10.03, 17:00 Ech ... Czarna coś dalej daleka od idealnego zdrowia, więc wątek dalej jak najbardziej aktualny. Ciekawe jak pozostałe rekonwalescentki a może pojawiły się jakieś kolejne ofiary pogody? Nie pozostaje nic innego jak życzyć zdrowia obecnym i przyszłym chorym. Odpowiedz Link Zgłoś