bu2m 22.08.08, 22:24 Prywaciarze aby pokazać że też wymieniają tabor sprowadzą z Niemiec 20 letniego MANa albo 15 letnią Karosę ze Słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzia Re: Trolejbusy z Lublina IP: *.gprs.plus.pl 22.08.08, 23:12 jak to 20 ?? Przeciez pare epitetow wyżej piszecie ostatnai partia 20 autobusów... więc ile było tych partii i po ile ?? Odpowiedz Link Zgłoś
cool_mother_fucker Trolejbusy z Lublina 23.08.08, 07:33 Ciekawa sprawa. Niech MPK robi co może aby zatrzymać pasażera (szczególnie studentów w roku akademickim) i nie wpaść w jeszcze większe problemy finansowe. Montowanie Trollino w Lublinie to bardzo dobry pomysł! Niech tylko MPK niczego nie popsuje a Solaris nie wycofa się ze swoich planów i wszystko będzie cacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Debilizm IP: 83.238.201.* 23.08.08, 07:50 Debilizm - ropa tanieje, prąd drożeje a ci inwestują w troljebusy. Żeby potem nie było że nie ostrzegałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Debilizm 23.08.08, 09:27 Ropa tanieje? A to ci dopiero ciekawe spojrzenie na rynek ropy. W ostatnim roku ropa wg arona potaniała z 70 dolarów do 120:) Czyli jakieś 60 procent. stooq.pl/q/?s=cl.f&c=1y&t=l&a=lg&b=1 Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Debilizm 23.08.08, 09:32 ale było już prawie 150 dolarów a teraz jest 120. Jak będzie utrzymywać się recesja w wielu krajach to oczywiste że ropa stanieje. Zresztą w USA już Hank z Minnesoty kupuje pikapa 4- litrowego zamiast 5-litrowego. Natomiast od Nowego Roku prąd ma zdrożeć o 20%. No nie powiem, jest klimat do inwestowania w troljebusy. Buhahaahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Debilizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 16:42 ropa bedzie drozala bo to nieodnawialny surowiec ktorego nie przybywa znafco buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Debilizm 23.08.08, 17:51 głupota arona jest porażająca, ciekawe czy potafi komputer obsługiwać czy ktoś mu pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekjot Re: Debilizm IP: *.gprs.plus.pl 23.08.08, 19:23 zapewne ma asystenta, Ale glupoty sam wymysla. Choćby taka, że Zamojska starówka powstała pod koniec XIX w. ( juz po podciągnięciu kolei do zamościa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister MR Aronek IP: *.chello.pl 23.08.08, 21:46 Oj biedny człowiek z niego, aż mi go szkoda że jest tak odbierany...ale tak to jest jak się brnie w ślepą uliczkę i nie wyciąga wniosków z tego że na każdym forum gdzie pisze jest masa ludzi śmiejących się z jego tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Trolejbusy z Lublina IP: *.icpnet.pl 23.08.08, 09:57 Dobry pomysl moze Solaris bedzie wspolpracowal z MPK Lublin . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Trolejbusy z Lublina IP: *.41.134.34.sub.mbb.three.co.uk 23.08.08, 10:45 artykul o trajkach a pokazali nowe autobusy solarisa o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Trolejbusy z Lublina 23.08.08, 13:27 Chodzi o całość współpracy z Solarisem. Jestem za, jak się tak uda. Wspomoże to finansowo MPK, da być może szansę na kolejne nowe trolejbusy i nie tylko. A przede wszystkim chodzi o pracę, nowe miejsca zatrudnienia i inwestycje w lubelską produkcję. Gdzie nie ma produkcji - nie ma kasy. Gdzie nie ma kasy... - Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baartezz Re: Trolejbusy z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 23.08.08, 16:03 Dla mnie komunikację miejską powinni zlikwidować bo to jest nie potrzebne w naszym mieście prywatni przewoźnicy robią co chcą poważnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Trolejbusy z Lublina 23.08.08, 17:52 jeżeli busiarz spowoduje wypadek, to powinien za karę przez miesiąc czyścic przewody lini wysokiego napięcia, to by nauczylo łachmaniarza pokory Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski Prywaciarze powoli się likwidują 24.08.08, 11:57 Nie widzisz symptomów? Właśnie zlikwidowali linię 44 bo się nie opłacała. Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski A kiedy przebudują rondo Lubelskiego Lipca? 24.08.08, 11:59 Myślę, że powinno zostać tak przebudowane, aby trolejbusy z Zamojskiej mogły skręcać w Al. Zygmuntowskie. Odpowiedz Link Zgłoś