Dodaj do ulubionych

Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością członk LPR

07.10.03, 18:01
Podobno 1000 osób w tym mieście nalezy do Ligii Polskich Rodzin..To jest
najlepszy wynik w kraju. Lepszy nawet od Białegostoku! Moje gratulacje!
Obserwuj wątek
    • jetbang Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 07.10.03, 18:33
      won z naszego miasta!!!!!!!

Spier... tam skąd przybywasz!!!!

Pozdrawiam!!! :)
    • mali_bu Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 07.10.03, 18:53
      Ilość nie idzie w jakość.

Grupa radnych związana z LPR z uporem maniaka forsuje sprzedaż atrakcyjnych
      gruntów dla zachodniej sieci handlowej.

Prawdziwych członków sekty radiomaryjowców w Lublinie jest kilkakrotnie mniej.
    • Gość: Me Żegnamy największego członka/fiuta z RM IP: *.lublin.mm.pl 07.10.03, 19:18
      Nie chcemy cie tu....
      • Gość: Super DidzeJ Heniu Ale tolerancja!!! IP: *.freeway.pl / *.freeway.pl 08.10.03, 07:36
        Ale tolerancja dla odmiennych poglądów. Tego Was Owsiak nauczył???
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Ale tolerancja!!! 10.10.03, 17:56
          Gość portalu: Super DidzeJ Heniu napisał(a):

> Ale tolerancja dla odmiennych poglądów. Tego Was Owsiak nauczył???

- wygląda na to że tak..zauważ w jaki sposób potraktował organizatorów
          przystanku Jezus..nie mowiąc już o burdach w którychb Jurek osobiście wziął
          udział (zdemolowanie sklepu)
        • jetbang Re: Ale tolerancja!!! 10.10.03, 18:38
          Owsiak powiem Ci szczerze (być może) uratował mi życie. historii nie będę
          cytował bo za głupi jesteś na to zeby zrozumieć!!! może będziesz miał kiedyś
          konieczność skorzystania ze sprzętu który ten człowiek zakupił. a że się
          wnerwił to cóż, duża odpowiedzialność na nim ciążyła jako autorowi tej
          imprezy, stres itp. przynajmniej Owsiak robi dużo dobrego dla dzieciaków
          zamiast je krzywdzić na zapleczu plebanii.

a klerowi na kolejny przybytek homo i pedo od blisko 5 lat nie dałem ani
          jednej złotówki i pewnie jeszcze długo nie dam. i możesz cytowac kolejne
          przykazania i mam to poprostu w dupie.

Ps. odpier... się od Owsiaka!!!
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Ale tolerancja!!! 11.10.03, 14:38
            jetbang napisał:

> Owsiak powiem Ci szczerze (być może) uratował mi życie. historii nie będę
            > cytował bo za głupi jesteś na to zeby zrozumieć!!! może będziesz miał kiedyś
            > konieczność skorzystania ze sprzętu który ten człowiek zakupił. a że się
            > wnerwił to cóż, duża odpowiedzialność na nim ciążyła jako autorowi tej
            > imprezy, stres itp. przynajmniej Owsiak robi dużo dobrego dla dzieciaków
            > zamiast je krzywdzić na zapleczu plebanii.
            >
            > a klerowi na kolejny przybytek homo i pedo od blisko 5 lat nie dałem ani
            > jednej złotówki i pewnie jeszcze długo nie dam. i możesz cytowac kolejne
            > przykazania i mam to poprostu w dupie.
            >
            > Pozdrawiam!!! :)
            >
            > Ps. odpier... się od Owsiaka!!!
            - a ty się odpier.. od księzy!
            • Gość: Touluse~Lautrec Absolutna kompromitacja Oszołoma ! IP: *.chello.pl 11.10.03, 14:49
              Oszołom z RM : Lubliniacy 0 : 15 (0 : 6).
              • oszolom.z.radia.maryja Re: 11.10.03, 14:56
                kilku lewackich frustratów zna lubelskim forum niezmieni aktualnego ukladu
                politycznego w tym mieście a wasze chamskie odzywki kierowane pod moim adresem
                mogę tylko olać co też niniejszym czynię
                • Gość: Halina Antyklerykalna Partja RACJA - uratuje od LPRu IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 11.10.03, 15:00
                  www.racja.org
                  • oszolom.z.radia.maryja Antyklerykalna Partja RACJA uratuje swoją skórę 12.10.03, 15:13
              • wieslaw.rewerski Re: Absolutna kompromitacja Oszołoma ! 17.10.03, 02:03
                Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a):

> Re: Absolutna kompromitacja Oszołoma !
                > Oszołom z RM : Lubliniacy 0 : 15 (0 : 6).

Jesteś pewien, że to kompromitacja Oszołoma?

Wiesław Rewerski
                pan_bezrobotny
    • ciupazka Re: Ale tolerancja!!! 10.10.03, 18:12
      jetbang! Tobie też odwaliło? I to ma być tolerancja, hehe...
      • jetbang Re: Ale tolerancja!!! 10.10.03, 18:31
        ja jestem tolerancyjną osobą!!! Ale do czasu!!!

uwierz mi że gdyby wszystko było ok to bym szanował nawet Radio Maryja i ks.
        Rydzyka itp. bo kazdy ma prawo być sobą ale tu miarka się przebrała. i idea
        Radia Maryja jest super, bo nie każdy ma możliwość pójścia nawet w niedzielę
        do kościoła, nauki itp. to było by ok gdyby nie faszyzm którego dopuszcza się
        w swych metodach ks. Rydzyk. zaczyna to wyglądać jak sekta i tyle a w żadnym
        razie nie jest to połączone z prawdziwą wiarą katolicką, albo lepiej sekta
        działająca pod przykrywką wiary katolickiej.

Czy wiesz, że obecnie kazda kandydatura osoby na kierownicze stanowisko w
        spółkach komunalnych musi zostać zaaprobowana w pałacu biskupim na królewskiej
        że w chwili obecnej prezydent pruszkowski (jaki jest to jest) nie ma nic do
        gadania!!! słuchaj, nóż mi się otwiera jak widze że MDK został zlikwidowany i
        powstaje w tym miejscu kościół do którego będzie należało 5000 parafian
        (głównie rencistów i emerytów). policz sobie ile kasy nowy proboszcz będzie
        musiał wyciągnąć z tych rent i emerytur żeby postawić kościół, plebanie
        kolejne ornaty złotą nicią haftowaną???? wątpię żeby ta kościelna inwestycja
        zamknęła sie kwotą mniejszą niż 3-5 mln złotych. a tak przy okazji widze jak
        dzieciaki u mnie na osiedlu szwędają sie całe popołudnia. ja sam kiedyś
        chodziłem na zajęcia do tego MDKu i poprostu mnie to wkur...!!! w roku 91
        parafia na poczekajce miała 40 tys parafian teraz ma dużo mniej a na balladyny
        dla 5000 powstaje kościół.

Policz sobie ile miasto mogło zarobić na sprzedaży działek komercyjnie +
        dodatkowo potem inwestor by zapłacił podatków!!! ile by z tego potem można
        było zrobić km ścieżek rowerowych itp????

• ciupazka Re: Ale tolerancja!!! 10.10.03, 18:46
          Ale nie przeszkadza ci to kiedy O.Rydzyk otwiera telewizję TRWAM ( Tadeusz
          Rydzyk wam), która ma być utrzymywana z datków społeczeństwa, czyli
          katoli, jak to wy nazywacie, bo kasa państwowa pustką świeci. Może jest to
          metoda, niech powstają społeczne żłobki, przedszkola, szkoły, domy kultury z
          funduszy katoli i O.Rydzyka . Co ty na to? Dać przyzwolenie , czy nie?
          Kiedy nie wiadomo o co chodzi, to chodzi niestety o pieniądze. I co ? Ano
          ludzie dają i o to chodzi! Tylko tolerancja może nas uratować, hehe...
          • jetbang Re: Ale tolerancja!!! 10.10.03, 19:02
            toleruję ale do granic wytrzymałości !!!

jeżeli RM i TRWAM zajęli by się działalnością katolicką ok. ale jeżeli jest to
            tworzone poto żeby odgrywać rolę jako jedna z partii i siła władzy to już
            przesada !!! cóż pod wpływym kleru jest ustawa antyaborcyjna (sam nigdy nie
            pozwolił bym na aborcję) i do czego to doprowadziło. powstało podziemie
            ginekologii gdzie kobiety w paskudnych warunkach i przez nie
            doświadczonych "lekarzy" są kaleczone albo cóż ... Czerniejów.

• Gość: Ciupazka Re: Ale tolerancja!!! IP: *.it-net.pl 11.10.03, 14:24
              A co ci przeszkadza jedna partia więcej, jedna mniej, mne to se ne vadi...
              Niech ich będzie jak najwięcej, niech pokażą programy, niech walczą o
              wyborców. Wolne wybory najlepiej weryfikują, kto cacy, a kto be. Może wtedy
              będzie lepiej? ( znowu naiwność przemawia przeze mnie, hehe). Tolerancja -
              TAK!
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Ale tolerancja!!! 10.10.03, 20:41
      LPR ma dwóch radnych reszta to PiS i prawcowi rozłamowcy
      • dociek Towarzycho kolesi 11.10.03, 10:29
        Jeżeli chodzi o LePRę, to rzeczywiście - same członki, a reszta gangu
        pruszkowskiego, to nawet jeszcze gorzej!
        -
    • mlody_komunista Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 11.10.03, 17:28
      A ja myslalem, ze prawdziwych katolikow w Lublinku jest znacznie wiecej. Jestem
      szczerze zawiedziony. A czy arcybaca Zycinski tez nalezy do tej bandy?
      • mloda_komunistka Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 11.10.03, 23:36
        oh, młody komunisto!!! Podziwiam głębię Twojego intelektu w każdym poście.
        Zauroczyłeś mnie. Jesteś duszą tego forumm i dajesz znakomity przykład. Ile
        bym dała aby móc znależć się blisko Ciebie i móc spojrzeć w Twoje mądre
        (jestem tego pewna)oczy z oddaniem. Jestem Twoja, możesz mnnie wziąść kiedy
        zechcesz, tak po proletariacku, tylko daj znać. Obiecuję, stworzymy na tym
        forum parę którą nic nie rozdzieli, będę zawsze przy Tobie. Cieszysz się?

młoda komunistka
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 12.10.03, 15:15
          mloda_komunistka napisała:

> oh, młody komunisto!!! Podziwiam głębię Twojego intelektu w każdym poście.
          > Zauroczyłeś mnie. Jesteś duszą tego forumm i dajesz znakomity przykład. Ile
          > bym dała aby móc znależć się blisko Ciebie i móc spojrzeć w Twoje mądre
          > (jestem tego pewna)oczy z oddaniem. Jestem Twoja, możesz mnnie wziąść kiedy
          > zechcesz, tak po proletariacku, tylko daj znać. Obiecuję, stworzymy na tym
          > forum parę którą nic nie rozdzieli, będę zawsze przy Tobie. Cieszysz się?
          >
          > młoda komunistka

- naprawdę jestem wzruszony twoim wyznaniem miłości do partyjnego
          kolegi..chyba sie zaraz popłaczę ze wzruszenia
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 12.10.03, 15:14
        mlody_komunista napisał:

> A ja myslalem, ze prawdziwych katolikow w Lublinku jest znacznie wiecej.
        Jestem
        >
        > szczerze zawiedziony. A czy arcybaca Zycinski tez nalezy do tej bandy?

-abp Zyciński nalezy do bandy katolewicy czy raczej
        katoliberałów..bezgranicznie zapatrzonych w Verheugena jak w święty obrazek
        • mlody_komunista Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 13.10.03, 19:00
          Jezeli Życinski ma cos wspolnego z lewica, to ja oglaszam sie katolickim
          funadamentalista i bezgranicznie oddanym fanem jedynie slusznej rozglosni z
          Torunia. El viva Radio Maria. Habebmus Dominae Tadeusz Rydzyk :))).
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 15.10.03, 11:55
            mlody_komunista napisał:

> Jezeli Życinski ma cos wspolnego z lewica, to ja oglaszam sie katolickim
            > funadamentalista i bezgranicznie oddanym fanem jedynie slusznej rozglosni z
            > Torunia. El viva Radio Maria. Habebmus Dominae Tadeusz Rydzyk :))).

-on jest bardziej liberał czyli siedzie w centrum okrakiem ale liberałom pod
            wielomaa względami blizej jest do lewicy niż do prawicy ot chociazby sprawy
            światopoglądowe (aborcja seksedukacja homoseksualizm feminizm) ale też niektóre
            gospodarcze PO razem z SLD odzruciły w sejmie uchwałę w/s referendtum n/t
            eurokonstytucji oraz w poprzednim parlamencie odzrucili ustawę o powszechnym
            uwłaszczeniu (PO wtedy występowała jako UW)
    • shawman Nie liczy się ilość, tylko jakość :) 12.10.03, 00:29
      Skoro, jak przypuszczam, znasz potencjał intelektualny przeciętnego członka
      Ligi, to wiesz, że te 1000 osób to naprawdę nie jest tak wiele... Swoją drogą,
      ja należę do młodzieżówki Unii Wolności, żebyś wiedział, że są i tacy w mieście
      Lublinie.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Nie liczy się ilość, tylko jakość :) 12.10.03, 15:16
        shawman napisał:

> Skoro, jak przypuszczam, znasz potencjał intelektualny przeciętnego członka
        > Ligi, to wiesz, że te 1000 osób to naprawdę nie jest tak wiele... Swoją
        drogą,
        > ja należę do młodzieżówki Unii Wolności, żebyś wiedział, że są i tacy w
        mieście
        >
        > Lublinie.

- w Lublinie mamy ok 800 a moze nawet i 1000 członków LPRu ..drugie miejsce
        dzierży pod tym wzgl Białystok 550 członków
        • dociek Re: Nie liczy się ilość, tylko jakość :) 12.10.03, 22:06
          W relacji dotyczącej LePRy słowo "członek" jest zapewne kulturalnym
          synonimem "złamasa"!
      • jetbang Re: Nie liczy się ilość, tylko jakość :) 12.10.03, 22:26
        yeah madafaka!!!

UW górą :-DDD

to jest nas dwóch (UW), komunistka i komunista (chyba SLD) a z LPR tylko
        jeden :-DDD

• redakcja_lublin Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 13.10.03, 12:03
      Przykro jest czytać te pełne nienawiści posty. A poza tym Panowie i Panie,
      przesadzacie. Więc będę wkraczał i usuwał, sorry.
      ws
      • 4gwiazdki Re: redakcja_lublin napisał 13.10.03, 12:40
        Kogo tyczy ta wypowiedź?(o jaką grupę osób chodzi?).Z wypowiedzi ws wynika,że
        wszystkich.Czy mam rację?
      • mloda_komunistka Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 13.10.03, 16:05
        tak trzymać towarzyszu redaktorze, niech nie myslą, że im wszystko wolno. Wy
        czuwacie!!!. Ach, wracają jednak dobre czasy dla naszych!
        -------------
        Lenin wiecznie żywy!
      • Gość: **** welcome back IP: *.lublin.mm.pl 14.10.03, 00:22
        redakcjo ...

tfu, pomylka

... CENZURO witaj ponownie na forum, nie bylo cie juz chyba jakos 14 lat,
        przypomnij sie nam moze tak PREWENCYJNIE
      • Gość: wisia Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon IP: 217.97.175.* 18.10.03, 11:20
        jakos szanownemu panu nie przeszkadzaja posty z watku o gminie zydowskiej...
        tam, to dopiero jest nienawisc panie redaktorze...!!! I co??? nie kasuje pan???
    • venus99 Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 13.10.03, 13:40
      z czego sie fiuciku rydzykowy cieszysz?
      ilość zawsze przechodzi w byle jakość.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 13.10.03, 15:03
        venus99 napisał:

> z czego sie fiuciku rydzykowy cieszysz?
        > ilość zawsze przechodzi w byle jakość.

- za powyższą wypowiedź jako piewrsza propunuję usunąc tekst naszej matuzalemki
        venus..taka stara (99)a taka agresywna
        • mali_bu kasa się kończy 13.10.03, 15:25
          Ojciec wzywa, oszołomie!

"Kochają, ale pieniędzy nie dają" - mówi ojciec z twierdzy toruńskiej.

Więc skocz na pocztę i wpłacaj i wpłacaj i wpłacaj, oszołomie.

info.onet.pl/812612,11,item.html
        • venus99 Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 13.10.03, 15:35
          kochany oszołku,uczyłem się od biskupa Pieronka - beton i kwas solny.
          twój ojciec malwersant też nie jest lepsze. tylko polszczyzne ma bardziej
          prymitywna.ale czego można się spodziewać po tym krętaczu?
    • Gość: Z:Đ Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon IP: *.resetnet.pl 13.10.03, 15:48
      Hmmm fajnie przeciągacie linę ... hmmm tylko nic z tego nie wynika, bo zwykły
      szary obywatel dostje klapsy w policzek równo z prawej jak i z lewej sceny
      politycznej. Zresztą wszystko potem pięknie wychodzi w wyborczej frekwencji. A
      Tobie Oszołomie życzę takiego optymizmu do grobowej deski.
    • jetbang Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 13.10.03, 17:59
      www1.gazeta.pl/torun/1,35576,1718897.html

A teraz pytanie czy jak oszołom z całym RM (jakimś cudem) przejmie władzę w
      Polsce to też będzie brakowało ????

A czy nie wypada przytoczyć tu słów nie samym chlebem człowiek żyje ??? Ojcze
      Tadeuszu trochu więcej skromności w świetle reflektorów i modlitwy na
      codzień!!!

• mlody_komunista Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 13.10.03, 19:06
        Moze ich wreszcie szlag trafi. Osobiscie wole rozglozsnie promujace cywilizacje
        smierci, liberalizm, ateizm. Zwiazana z rzadem swiatowym i zydokomuna.
        Opowiadajaca sie za poszanowaniem, tfu, bezboznych odmiennosci spolecznych.
        • mloda_komunistka Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 14.10.03, 07:14
          mlody_komunista napisał:

> Moze ich wreszcie szlag trafi. Osobiscie wole rozglozsnie promujace
          cywilizacje
          >
          > smierci, liberalizm, ateizm. Zwiazana z rzadem swiatowym i zydokomuna.
          > Opowiadajaca sie za poszanowaniem, tfu, bezboznych odmiennosci spolecznych.

Jak to ładnie ująłeś, mądrze(choć nie bardzo rozumiem). Za to Cię kocham!!!
          Pokaż im wszystkim jak myśli prawdziwy komunista!
          Twoja Musia-Komusia!
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 14.10.03, 18:51
      skąd w Lublinie wzięły się komuchy? co prawda tylko dwa ale o tych dwoje za
      dużo!
      • mloda_komunistka Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 14.10.03, 19:02
        oszolom.z.radia.maryja napisał:

> skąd w Lublinie wzięły się komuchy? co prawda tylko dwa ale o tych dwoje za
        > dużo!
        Boisz się nas?. Słusznie!!!. My się rozmnożymy, ja już młodego komunistę
        kocham!. Ciebie zaś obowiązuje celibat, to siedź cicho!!!
        papa
        • Gość: Z:Đ Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon IP: *.resetnet.pl 14.10.03, 19:14
          Hehehehe Oszołom może pobłogosławić Wasz świecki związek :D.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 15.10.03, 11:53
            Gość portalu: Z:Đ napisał(a):

> Hehehehe Oszołom może pobłogosławić Wasz świecki związek :D.

- jesli ci państwo przyjadą do Poznania czemu nie?
            • Gość: bardzo ciekawa Pytanie do oszołoma IP: *.lublin.mm.pl 15.10.03, 12:00
              Czy Ty przypadkiem nie byłeś panienką abepe Paetza?
              • Gość: bardzo ciekawa Re: Pytanie do oszołoma IP: *.lublin.mm.pl 15.10.03, 12:05
                ijeszcze jedno pytanie.Czy niejaki henio produkujący się na forum,to nie jest
                przypadkiem Twój kuzyn?Jakoś tak samo myślicie.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Pytanie do oszołoma 15.10.03, 13:23
                  Gość portalu: bardzo ciekawa napisał(a):

> ijeszcze jedno pytanie.Czy niejaki henio produkujący się na forum,to nie jest
                  > przypadkiem Twój kuzyn?Jakoś tak samo myślicie.

- nie ale miło mi że ktoś na tym forum podziela moje poglądy
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Pytanie do oszołoma 15.10.03, 13:22
                Gość portalu: bardzo ciekawa napisał(a):

> Czy Ty przypadkiem nie byłeś panienką abepe Paetza?

-nie
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 15.10.03, 11:59
          mloda_komunistka napisała:

> oszolom.z.radia.maryja napisał:
          >
          > > skąd w Lublinie wzięły się komuchy? co prawda tylko dwa ale o tych dwoje z
          > a
          > > dużo!
          > Boisz się nas?. Słusznie!!!. My się rozmnożymy, ja już młodego komunistę
          > kocham!. Ciebie zaś obowiązuje celibat, to siedź cicho!!!
          > papa
          - ja nie jestem księzdem kobietę już mam jeno ona nie ma jeszcze 18 lat (ma 17)
          ale za kilka lat się pobierzemy i będziemy mieli conajmniej trójkę a może jak
          Bóg da to piatkę albo nawet ósemkę dzieci.. ja chciałbym mieć tyel dzieci ile
          Jezus miał apostołów
          • Gość: Rodrig Falkenstein a co ona na to? IP: *.it-net.pl 15.10.03, 14:36
            > Bóg da to piatkę albo nawet ósemkę dzieci.. ja chciałbym mieć tyel dzieci ile
            > Jezus miał apostołów

taa, ale dl Ciebię zrobienie ich to będzie chwila przyjemności... oj,
            przepraszam, prawdziwie pobożni polacy-katolicy robia "to" z obrzydzeniem bo
            grzech... natomiast ona będzie musiała najpierw znosić panoszenie się płodów w
            jej brzuchu, potem te bachory urodzić, wykarmić, opiekować się itd. I to
            wszystko dwanaście razy. Wiesz jak będzie wyglądała po 4-5 dziecku? Pytałes ją,
            czy ma ochotę po katolicku zmienić się maciorę?
            • oszolom.z.radia.maryja Re: a co ona na to? 15.10.03, 20:23
              Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a):

> > Bóg da to piatkę albo nawet ósemkę dzieci.. ja chciałbym mieć tyel dzieci
              > ile
              > > Jezus miał apostołów
              >
              >
              > taa, ale dl Ciebię zrobienie ich to będzie chwila przyjemności... oj,
              > przepraszam, prawdziwie pobożni polacy-katolicy robia "to" z obrzydzeniem bo
              > grzech... natomiast ona będzie musiała najpierw znosić panoszenie się płodów
              w
              >
              > jej brzuchu, potem te bachory urodzić, wykarmić, opiekować się itd. I to
              > wszystko dwanaście razy. Wiesz jak będzie wyglądała po 4-5 dziecku? Pytałes
              ją,
              >
              > czy ma ochotę po katolicku zmienić się maciorę?

-niech cię głowa o to nie boli pomogę swojej małżonce..w procesie wychowawczym
              powinni brać udział OBYDWOJE rodzice a nie tylko jedno z nich!
              • Gość: Rodrig Falkenstein Re: a co ona na to? IP: *.it-net.pl 15.10.03, 21:37
                > -niech cię głowa o to nie boli pomogę swojej małżonce..w procesie
                wychowawczym
                > powinni brać udział OBYDWOJE rodzice a nie tylko jedno z nich!

rozumiem, że nieparzyste będzie rodziła ona, a parzyste ty. poDOBNIE Z
                KARNMIENIEM PIERSIĄ: ona nieparzyste ty parzyste.

A co do procesu wychowawczego... co przewidujesz? Zakaz oglądania brutalnych
                bajek w telewizji i telewizji wogóle bo demoralizuje?

I czy wogóle zapytałeś ją, zczy będzie chciała urodzić 12 dzieci? Czy może po
                katolicku uważasz, że żona winna być posłuszna mężaowi a dzieci to dar boży?
                • jetbang wyluzuj !!! 15.10.03, 21:46
                  Na durnia nie ma rady!!!

RM jeszcze chwila i zniknie z powierzchni ziemi.

A tak przy okazji niech zrobi te 12 dzieciaków. Bedzie miał kto pracować na
                  nasza emeryturę!!! heh

Pewnie "proces wychowczy" go wykończy i nie będzie miał czasu na udzielanie
                  się na forum.

• Gość: Z:Đ Re: wyluzuj !!! IP: *.resetnet.pl 15.10.03, 21:56
                    Najlepiej wszyscy wyluzujcie ... za bardzo nie rozumiem dlaczego tak bardzo
                    skaczecie na Oszołoma ... Chce sobie człowiek tak ułożyć zycie więc hmmm ja nie
                    widzę problemu ... jego wolny wybór.
                    Troche szacunku dla przekonań innych ludzi, negowanie to jedno a wyzywanie to
                    troche inna sprawa. Warto chyba zachować jakiś poziom wypowiedzi.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: a co ona na to? 16.10.03, 14:28

> > -niech cię głowa o to nie boli pomogę swojej małżonce..w procesie
                  > wychowawczym
                  > > powinni brać udział OBYDWOJE rodzice a nie tylko jedno z nich!
                  >
                  > rozumiem, że nieparzyste będzie rodziła ona, a parzyste ty. poDOBNIE Z
                  > KARNMIENIEM PIERSIĄ: ona nieparzyste ty parzyste.
                  > - myślałem że jesteś inteligentniejszy od reszty forumowiczów ale widać
                  niestety myliłem sie albo też szybko zbliżasz sie do tego beznadziejnego
                  poziomu który ta reszta ze sobą reprezentuje
                  > A co do procesu wychowawczego... co przewidujesz? Zakaz oglądania brutalnych
                  > bajek w telewizji i telewizji wogóle bo demoralizuje?
                  >
                  > - wystarczy ze rodzice trochę przypilnują swe dzieci porozmawiają z nimi
                  zainteresują sie tym czym one żyją i pokażą dobry przykład do nasladowania
                  > I czy wogóle zapytałeś ją, zczy będzie chciała urodzić 12 dzieci? Czy może po
                  > katolicku uważasz, że żona winna być posłuszna mężaowi a dzieci to dar boży?
            • empi Re: a co ona na to? 15.10.03, 22:13

> > Bóg da to piatkę albo nawet ósemkę dzieci.. ja chciałbym mieć tyel dzieci
              > ile
              > > Jezus miał apostołów

> czy ma ochotę po katolicku zmienić się maciorę?

fajnie pojmujesz macierzyństwo. To dlatego Twoja mama do dziś uważa za swój
              błąd posiadanie Ciebie?
              pzdr.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: a co ona na to? 16.10.03, 14:29
                empi napisał:

> Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a):
                >
                > > > Bóg da to piatkę albo nawet ósemkę dzieci.. ja chciałbym mieć tyel dz
                > ieci
                > > ile
                > > > Jezus miał apostołów
                >
                > > czy ma ochotę po katolicku zmienić się maciorę?
                >
                > fajnie pojmujesz macierzyństwo. To dlatego Twoja mama do dziś uważa za swój
                > błąd posiadanie Ciebie?
                > pzdr.
                >
                > -kto ci tych bdzur naopowiadał? mam tylko dwójkę rodzeństwa i wcale nam sie
                źle nie zyje
    • Gość: for um Re: henio i oszołom IP: *.lublin.mm.pl 15.10.03, 12:16
      Czyż nie pomyliliście obaj forum?Strony internetowe radia maryja i naszego
      dziennika znajdują się pod innym adresem www.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: henio i oszołom 16.10.03, 15:50
        Gość portalu: for um napisał(a):

> Czyż nie pomyliliście obaj forum?Strony internetowe radia maryja i naszego
        > dziennika znajdują się pod innym adresem www.

-tak wiem o tym i dlatego popularyzuję te media na niniejszym forum. Za to mi
        płacą
        • Gość: Szczery Re: henio i oszołom IP: *.chello.pl 17.10.03, 17:52

> Gość portalu: for um napisał(a):
          >
          > > Czyż nie pomyliliście obaj forum?Strony internetowe radia maryja i naszego
          >
          > > dziennika znajdują się pod innym adresem www.
          >
          > -tak wiem o tym i dlatego popularyzuję te media na niniejszym forum. Za to mi
          > płacą

A nie mogli wynająć kogoś inteligentnego zamiast takie przygłupa jak ty,
          Oszołomie ? ?!
    • oszolom.z.radia.maryja Admin! co oznacza czewrony haczyk przy moim nicku? 17.10.03, 21:13
      • jetbang Re: Admin! co oznacza czewrony haczyk przy moim n 17.10.03, 21:46
        do odstrzału !!! ;-)))
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Admin! co oznacza czewrony haczyk przy moim n 18.10.03, 11:10
          jetbang napisał:

> do odstrzału !!! ;-)))

- gdyby tak było to nie zamieściłbym tu żadnego nowego wpisu a tak nie jest
          • jetbang Re: Admin! co oznacza czewrony haczyk przy moim n 18.10.03, 17:55
            poczekaj to pierwszych śniegów. skończy się okres ochronny i wtedy mysliwy
            admin zdejmie Cię jednym strzałem
      • shawman A mi się zdaje, że Oszołom to prowokator. 18.10.03, 01:17
        I teraz śmieje się z nas wszystkich, że mu się udało taką dyskusję wywołać. :P
        • Gość: wisia Re: A mi się zdaje, że Oszołom to prowokator. IP: 217.97.175.* 18.10.03, 11:14
          za glupi...
          • mloda_komunistka Re: A mi się zdaje, że Oszołom to prowokator. 18.10.03, 12:15
            Gość portalu: wisia napisał(a):

> za glupi...

jak śmiesz tak twierdzić. To ty jesteś za głupia by dojrzeć w głębię w
            wypowiedziach oszołomka i młodego komunisty.
            pa
            • 4gwiazdki Re: A mi się zdaje, że młoda komunistka 18.10.03, 18:41
              Młoda komunistka na tym Forum pojawiła s tak nagle.I to w tym czasie,liedy
              mauzoleum Lenina jest w remoncie.I wypowiada się niczym Nadieżda Krupska.
              • mloda_komunistka Re: A mi się zdaje, że młoda komunistka 18.10.03, 19:01
                Ja już tu na tym forum powiedziałam, że w miłości jestem jak Nadieżda Krupska.
                Tak powinno być.
                a`propos- jesteś wolny?
                papapa
                • 4gwiazdki Re: A mi się zdaje, że młoda komunistka 18.10.03, 19:13
                  Tak,czasowo wolny.Ale niebawem idę na imprezkę.
          • Gość: Touluse~Lautrec Oszołom z RM to emanacja ... IP: *.chello.pl 18.10.03, 12:16
            ... wszystkiego tego co w polskim narodzie najgorsze. Zbiór naszych nawiększych
            wad.
            • Gość: Ubogacony Re: Oszołom z RM to emanacja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 07:52
              Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a):

> ... wszystkiego tego co w polskim narodzie najgorsze. Zbiór naszych
              nawiększych
              >
              > wad.
              Oszołom to bezmiar obłudy, głupoty i ciemnoty. Nie usprawiedliwia tego wałkonia
              (ma 24. lata i dalej jest na utrzymaniu rodziców) to, że ta szmata (Nasz
              Dziennik) płaci mu za każdy wpis na forum.
              • murphy.lee Re: Oszołom z RM to emanacja ... 20.10.03, 09:33
                Gość portalu: Ubogacony napisał(a):

> Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a):
                >
                > > ... wszystkiego tego co w polskim narodzie najgorsze. Zbiór naszych
                > nawiększych
                > >
                > > wad.
                > Oszołom to bezmiar obłudy, głupoty i ciemnoty. Nie usprawiedliwia tego
                wałkonia
                >
                > (ma 24. lata i dalej jest na utrzymaniu rodziców) to, że ta szmata (Nasz
                > Dziennik) płaci mu za każdy wpis na forum.

Jak to ? Płacą mu ?!!!
              • oszolom.z.radia.maryja Albo na utrzymaniu rodziców albo ND 20.10.03, 20:00
                jedno wyklucza drugie więc się na coś zdecyduj. Parcuję w ND oraz w szkole jako
                nauczyciel historii i wos na 1/2 etatu
                • Gość: Ubogacony Re: Albo na utrzymaniu rodziców albo ND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 07:31

> jedno wyklucza drugie więc się na coś zdecyduj. Parcuję w ND oraz w szkole
                  jako
                  >
                  > nauczyciel historii i wos na 1/2 etatu

Zostałeś wyrzucony ze szkoły ! Wiesz za co ?!
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Albo na utrzymaniu rodziców albo ND 21.10.03, 11:22
                    Gość portalu: Ubogacony napisał(a):

> oszolom.z.radia.maryja napisał:
                    >
                    > > jedno wyklucza drugie więc się na coś zdecyduj. Parcuję w ND oraz w szkole
                    >
                    > jako
                    > >
                    > > nauczyciel historii i wos na 1/2 etatu
                    >
                    > Zostałeś wyrzucony ze szkoły ! Wiesz za co ?!

-co ty możes o mnie głupcze lesny wiedzieć? ja nadal pracuję w szkole i nic ci
                    nie pomoże zaklinanie rzeczywistości
                • Gość: szukająca prawdy Re: Albo na utrzymaniu rodziców albo ND IP: *.lublin.mm.pl 21.10.03, 11:34
                  Nie pisz bzdur oszołomie.Jesteś prawdopodobnie katechetą w prywatnej szkółce
                  niedzielnej.
                  w małej wiosce,a na 1/2 etatu jesteś kościelnym.
                  Biedne te dzieci,które muszą z Tobą obcować i słuchać Twych bzdurnych wywodów.
    • mlody_komunista Re: Pozdrawiam Lublin miasto z najw ilością człon 18.10.03, 14:22
      Nononoon, jestem naprawde pod wrazeniem. Widze rowniez, ze przyszli wladcy
      Polski spod znaku krzyza i tronu, takze nie ciesze sie powodzeniem. Czyzby
      jakis przelom?
      -------------------------------------------
      Polska, ten kraj musi zniknac z mapy Europy, niestety:(
      mlody_komunista
      • gienia.gienia Oszołoma wyrzucono ze szkoły ! 21.10.03, 15:24
        Na wyraźne żądanie rodziców ! Nie będzie deprawował zdjęciami z Naszego
        Dziennika niewinnych dziatek !
        • etos.solidarnosci Re: Oszołoma wyrzucono ze szkoły ! 22.10.03, 11:48
          gienia.gienia napisała:

> Na wyraźne żądanie rodziców ! Nie będzie deprawował zdjęciami z Naszego
          > Dziennika niewinnych dziatek !

Nareszcie ! Zboczeńcom mówimy NIE !
          • Gość: Marysia Re: Oszołoma wyrzucono ze szkoły ! IP: *.chello.pl 22.10.03, 18:36
            etos.solidarnosci napisała:

> gienia.gienia napisała:
            >
            > > Na wyraźne żądanie rodziców ! Nie będzie deprawował zdjęciami z Naszego
            > > Dziennika niewinnych dziatek !
            >
            > Nareszcie ! Zboczeńcom mówimy NIE !
            Popieram.
    • oszolom.z.radia.maryja Nikt mnie ze żadnej szkoły nie wyrzucał 29.11.03, 22:04
      w dodatku jestem heterpseksualny więc to co napisało tu kilka osób o mnie to
      są wierutne kłamstwa ..zająłem się już ustalaniem tych osób jak je wytropię to
      sprawę o pomówienie i zniesżławienie natychmiast posyłam do sądu..a wracając do
      tematu..pod wzgl liczby należących do LPR w Lublinie jest już 1100 osób w
      Białystoku 800 w Rzeszowie 700 w Krakowie 659 około 500 osob nalezy do LPR w
      Warszawie...mamy już w sumie ponad 20 tys członków w całym kraju
      • Gość: wisia Re: Nikt mnie ze żadnej szkoły nie wyrzucał IP: 217.97.175.* 29.11.03, 23:42
        policzylam... to dopiero 3.759... a gdzie ta reszta??? nawet biorac pod uwage,
        ze okolo 500 oznacza 3/4 a nie 1/100...?????
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Nikt mnie ze żadnej szkoły nie wyrzucał 30.11.03, 17:48
          Gość portalu: wisia napisał(a):

> policzylam... to dopiero 3.759... a gdzie ta reszta??? nawet biorac pod
          uwage,
          > ze okolo 500 oznacza 3/4 a nie 1/100...?????

- reszta jest rozsiana na terenie całego kraju..myślę że najwięcej członkow w
          skali województw LPR ma: na Podkarpaciu w Małopolsce na Podlasiu na
          Lubelszczyźnie na Mazowszu i na Kujawach (zwłaszcza w Bydgoszczy..) na terenie
          dawnego województwa łomżyńskiego LPR ma członkow w każdej niemalże wsi..w
          każdej gminie na terenie powiatu łomżyńskiego LPR ma radnych podobnie rzecz ma
          się w powiecie hrubieszowskim na Lubelszczyźnie praktycznie w każdym powiecie i
          w większości gmin na kresach wschodnich LPR ma swoich radnych..w sumie mamy
          ponad 1400 radnych na wszystkich szczeblach władzy samorzadowej.. w 10 gminach
          mamy swojego wójta lub burmistrza (m.in w Przeworsku)a w kilkunastu miastach
          mamy wicebrumistrzów i wiceprezydentów (m.in w Lublinie Łodzi Grajewie
          Otwocku...) www.lpr.pl/artykul.php?id=290
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka