bodzioradomski 16.09.03, 10:06 Pragnę tą drogą podziękować TV Dami za zastąpienie programów Discovery (poza podstawowym kanałem) i bodajże Animals Planet niemieckim chłamem. Ja, ja naturlich zmieniam pakiet na najtańszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greengo Re: żegnaj Discovery IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 10:27 To po prostu jest skandal i robienie w ch.. abonentów. Strasznie się wczoraj wkurzyłem widząc Das Millionar w RTL zamiast ulubionego Discovery Civilisation. Dami sucks!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwl Re: żegnaj Discovery IP: 158.66.132.* 16.09.03, 13:05 czy to prawda ?!? jeśli tak, to żegnaj Dami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: human Re: Biorą tyle kasy i jeszcze zabierają Discovery! IP: *.radom.pilickanet.pl 19.09.03, 20:28 To co robi TVdami to już przesada. Co kwartał podnoszą ceny za abonament, tłumacząc się błahostkami i jeszcze zabierają fajne programy. Jak zabiorą TVN24, CNN jeszcze to stracili jednego abonenta. Tak a propos, mogliby przywrocić CNBS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: żegnaj Discovery IP: 217.96.6.* 16.09.03, 13:38 bodzioradomski napisał: > Pragnę tą drogą podziękować TV Dami za zastąpienie programów Discovery (poza > podstawowym kanałem) i bodajże Animals Planet niemieckim chłamem. Ja, ja > naturlich zmieniam pakiet na najtańszy. Pani w biurze mi powiedziała "Ale przecież daliśmy inne kanały!" :) Super. A kiedy zorientowała się że mi to się nie za bardzo podoba zakomunikowała, że na razie trwają "negocjacje" z Discovery. Więc może jednak... pamietam że kiedyś też czasowo przerwali emisję tych kanałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: żegnaj Discovery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 15:32 w cyfrze+ też trzeba 8 zł dopłacać za samo discovery x 3 więc coś tam się dzieje niedobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJK Re: żegnaj Discovery IP: *.radom.pl 17.09.03, 21:16 czyli widac tutaj dokładnie jakie to piekne umowy mamy z telewizja DAMI, w zasadzie to jutro mozemy miec same programy chińskie i koreańskie o japońskich nie wspomnę a cena sie nie zmienia. Bo cos tak mi sie przpomina, że kiedyś była jakaś podwyżka za wprowadzenie do programu tzw. kanałów niskopłatnych. A co teraz, obniżaja abonament, macie jakieś wiadomości. Jak dla mnie to żenada i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
northside Re: żegnaj Discovery 17.09.03, 22:46 Gość portalu: JJK napisał(a): > A co teraz, obniżaja abonament, macie jakieś wiadomości. nie sądze aby mieli zamiar coś obniżyć. w końcu nie tak dawno dołożyli 4 nowe programy (Club, Extreme, polski Travel i Nationale Geographic- czy lepsze, to już kwestia gustu). I wtedy jakos nikt nie pytał czy cena wzrośnie. A z tymi czterema niemieckimi kanałami to oferta DAMI jest bogatsza niz przed wakacjami. A poza tym juz kiedyś przeżywaliśmy czasowe braki różnych programów. I te dobre zawsze wracały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: żegnaj Discovery IP: *.internet.radom.pl 18.09.03, 10:49 Rok temu zmieniłem DAMI na Cyfre+ i żałuję.....że nie zrobiłem tego wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VAR - Marzyciel Re: żegnaj Discovery IP: *.radom.pl 18.09.03, 14:54 Coś strraaaasznego to co się dzieje w DAMI... Czekam na konkurencję - może kiedyś ktoś wejdzie na radomski rynek i zrobi tu porządek. Ktoś kto szanuje klienta i dba o jakość swojej oferty. Pozdrawiam i idę zmienić pakiet na niższy :( Odpowiedz Link Zgłoś
apolonia17 żegnaj DAMI 18.09.03, 21:22 eeej! TEMAT powinien byc zapodany: "Żegnaj DAMI" Juz od dawna namawiam rodziców żby zmienić kablówke DAMI na satelie.... Mam w dupie niemieckie programy a ma "Discoverach" były rzeczy naprawde ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: żegnaj Discovery - IP: *.radom.pilickanet.pl 19.09.03, 10:42 Ja również piętnuję DAMI - za całokształt. Nic mnie tak nie denerwuje jak notoryczne zmiany umiejscowienia programów na poszczególnych kanałach - włączam TV na kanale, na którym dotychczas był Cartoon/TCM i znajduję tam Hallmark, na miejscu Hallmarku jest Discovery, zamiast Discovery jest VIVA, zamiast VIVY jest znowu coś innego, itd. Napisałem kiedyś e-maila do BOK TV DAMI z zapytaniem dlaczego wszystkie programy nie są retransmitowane w wersji stereofonicznej - na odpowiedź czekałem 2 tyg. i dowiedziałem się, że na to pytanie wkrótce udzieli mi odpowiedzi dział techniczny. "Wkrótce" trwa już dwa miesiące. Przestałem więc czekać na odpowiedź. A propos Discovery to również słyszałem, że trwają negocjacje - tylko czy nie można było ich rozpocząć nieco wcześniej, zanim skończyła się poprzednia umowa o reemisję. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzioradomski Re: żegnaj Discovery - 19.09.03, 14:45 wracają stare dobre czasy: pan Pawłowski(?) z Dami mówi, że teraz programy są lepsze i tyle. On wie lepiej. Vielen dank. Odpowiedz Link Zgłoś