Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.08, 14:29 Czy zna ktoś rozkład jazdy do Gdyni? Chciałabym być 7 września o 11 w Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron2004 Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia 30.08.08, 17:35 o 20.30 bus z Lublina do Gdańska ( z ul. Ruskiej obok Skarpy) - rano w Gdańsku skąd dużo połączeń do Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: 83.16.171.* 30.08.08, 21:03 marna prowokacja...wiadomo że nikt normalny nie będzie tłukł się busem do Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: *.gprs.plus.pl 31.08.08, 09:06 To co proponuje nijaki a, ma tylko dwie wady. Tłuczesz sie z głową w kolanach przez całą noc oraz to iż w gdańsku jestes o 3-4 rano o ile bus nie rozwali sie gdzieś po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: 83.238.201.* 31.08.08, 11:07 to zaproponuj lepsze połączenie pociągiem buhahahaha bezpośredni do Gdyni jest o 15.25 - dojazd około północy i trzeba dodatkowo wydać kasę na hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: 83.16.171.* 31.08.08, 11:42 Każdy pociąg będzie 100 razy lepszy niż bus Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia 31.08.08, 13:41 wiadoma sprawa, a do Gdyni to jest oczywiste że się pociągiem jedzie. Z busa to pewnie jeszcze 5 godzin po wyjściu pół ciała sparaliżowane, bóle głowy i jeszcze inne gorsze akcje Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia 31.08.08, 14:20 tylko ciekawe że busiarz na linii Lublin - Gdańsk dorobił się kilku Sprinterów i dużego Mercedesa. No ale ciebie nie stać na hektary, więc co tu o Sprinterach gadać. Jesteś z Wrocławia więc nie znasz takiego pojęcia w ekonomii jak nisza. Co z tego że większość osób jeździ do Gdańska pociągiem, wystarczy kilkanaście osób które chcą pojechać busem żeby dało się na tym zarobić. Ale wrocławski "znawca" zamiast znaleźć sobie taką niszę i zarabiać setki tysięcy złotych woli bluzgać na busiarza, bo busiarzowi się powiodło, a wrocławianin nie ma nawet kasy na hektary pod Parczewem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: 83.16.171.* 01.09.08, 12:23 To wcale nie jest dziwne, jak ktoś przewozi ludzi w takim ścisku i oszczędza na czym się da (kosztem pasażerów) to się dorobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: *.lublin.enterpol.pl 01.09.08, 18:59 czy ktoś tych ludzi wciąga na siłę do busa? Jak komuś ciasno to won z busa i sprawa załatwiona. To raczej pokazuje jak beznadziejna jest kolej, skoro ludzie wolą jechać w ścisku busem niż śmierdzącym pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zp3 Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia 01.09.08, 21:15 Ja ostatnio rano w sobate na trasie Warszawa - Lublin mijałem sie z busem do Gdyni tak ok 9.30 ? Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia 01.09.08, 21:46 tak ludzie wolą jechać, że prywaciarzy nie stać ani na ZUS ani na umowę o pracę dla swoich kierowców, pewnie prywaciarz jak zarobi 1200zł na rękę na miesiąc to już szczęśliwy na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: *.lublin.enterpol.pl 01.09.08, 23:02 tak tak pewnie busiarza co zarabia 1200 zł miesięcznie stać na nowego Sprintera buhahahahahahahahahahahahahahahahaha jak ty coś napiszesz to od razu widać ze jesteś z Wrocławia taki kretynizm bije z twoich wypocin Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia 01.09.08, 21:40 setki tysięcy? buhahhahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahaahahahahhahahahaaha ależ się uśmiałem:))))) ciebie nawet na ZUS nie stać, hehehe, ty to potrafisz rozbawić sama moja łazienka jest zapewne więcej warta niż twoja cała ziemia pod Białorusią, a co do niszy, tak to ją zagospodarowałeś - niszę głuptactwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itp itd Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: *.it-net.pl 01.09.08, 22:01 wracałem tym busem w ubiegłym roku z Gdańska, przeżyłem 8 godzin, nie było komfortowo ale to było jedyne połączenie z Gdańska ok 20, na pociąg trzeba było czekać ponad 3 godz. także jak ktoś musi to ok. ale czy takie połączenie jest dobre w stronę Gdańska/Gdyni ? nie wiem, raczej bym nie skorzystał jeśli nie ma się znajomych na Wybrzeżu, inaczej jest się skazanym na czekanie na cuchnącym dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: *.lublin.enterpol.pl 01.09.08, 23:03 o właśnie - bus wpasował się w lukę na rynku - jeżeli ktoś ma czekać 3 godziny na śmierdzący pociąg to oczywiste że pojedzie busem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Bus/autobus Lublin - Gdynia IP: *.lublin.enterpol.pl 01.09.08, 23:01 gdybyś nie był idiotą ekonomicznym to już dawno kupiłbyś hektary. A tak pozostaje ci bezsilne bluzganie w swojej śmierdzącej łazience na ludzi sukcesu jakimi są busiarze. Odpowiedz Link Zgłoś