abisk1 04.09.08, 07:44 Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola nr 56 na ul. kurantowej Mam tam przenieść dziecko ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataanna16 Re: przedszkole nr 56 11.09.08, 21:11 Moje dwie córki chodziły do tego przedszkola (młodsza w tym roku poszła do 1 klasy). Tak więc przez kilka lat byłam związana z tym przedszkolem i mam o nim jak najlepsze zdanie. Opieka jest bardzo dobra , nauczycielki są miłe, kompetentne ,z serdecznym podejściem do dzieci (przynamniej te 4, które uczyły moje dziewczynki), sympatyczna atmosfera, przemiła pani dyrektor. Tak więc same superlatywy. Gorąco polecam to przedszkole. Dodam również że nie słyszałam nigdy od wielu innych osób, których dzieci również tu chodziły żadnych negatywnych opinii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgoskajeden Re: przedszkole nr 56 15.09.08, 23:13 uwazam ze jest to super przdszkole, jeden moj syn juz zakonczyl edukacje w tym przedszkolu, drugi tam jeszcze chodzi i bardzo chetnie kazdego dnia wychodzi do przedszkola BARDZO DPBRY KONTAKT Z PANIAMI PRZDSZKOLANKAMI polecam Odpowiedz Link Zgłoś