ziedrzec 10.10.03, 09:02 Pamiętam o Was, pamiętam i tęsknię niemożebnie, przebywając na obczyźnie... w stolicy, znaczy się.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: Pozdrowienia dla Forumowiczów 10.10.03, 13:28 Ziedrzcu, ale ze stolycy do Lublina nie jest daleko - ja już za 1,5 godzinki wskakuje do atubusa;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pozdrowienia dla Forumowiczów 10.10.03, 13:33 Pozdrawiam Cie Jędrku:)) Od czasu do czasu napisz cos więcej! Ronja ma rację, toż to rzut beretem od nas ta Warszawa. Teoretycznie to mozna i codziennie dojeżdżać do pracy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Pozdrowienia dla Forumowiczów IP: *.it-net.pl 10.10.03, 13:42 Tylko trzeba mieć za co... Pozdrawiam i ja , hej! . Widzę, że humor sie poprawił, zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodbrok Re: Pozdrowienia dla Forumowiczów IP: *.poczta.lublin.pl / *.poczta.lublin.pl 10.10.03, 13:56 Ziedrzcze, nareszcie sie odezwałeś! Wpadaj do nas częściej i na dłużej. Pozdrawiam serdecznie bo forum bez ciebie jakby trochę uboższe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pozdrowienia dla Forumowiczów IP: *.lublin.mm.pl 10.10.03, 14:13 Nie jakby tylko napewno. Je równiez zuboże forum o swoje liczne epistoły, "zaczełam bowiem pracować ;"-)" Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Pozdrowienia dla Forumowiczów 10.10.03, 15:15 Serdeczne pozdrowienia i obyś jak najszybciej powrócił z tego wygnania na obczyźnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pozdrowienia dla Forumowiczów 10.10.03, 18:00 Ładnie to tak milczeć a my wszyscy siem o Ciebie zamartwiamy. Prosze co jakiś czasu napisac: żyję i oddycham Jędrek. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Pozdrowienia dla Forumowiczów 10.10.03, 21:28 A Nasz Lublin jedynie trwa i nie wiem już na co czeka, Panie NaczRed :-( Odpowiedz Link Zgłoś