Gość: 2638 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 17:06 Poszukuję informacji na temat tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotruś Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: 212.106.24.* 04.10.08, 22:15 to szukaj dalej. powodzenia i pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2638 Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 20:17 Nie bądz taki mądry Piotrusiu, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.it-net.pl 25.10.08, 20:49 to zależy w jakim celu informacji. Jestem pacjentka tego lekarza. Lekarz na 6+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.pronet.lublin.pl 26.10.08, 08:22 polecam do prowadzenia ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2638 Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 16:18 Mam zamiar zmienić lekarza gin, ponieważ bardzo zawiodłam się na pewnej pani z Jaczewskiego, która dwa lata temu prowadziła moją ciążę i nie pomogła mi wtedy kiedy najbardziej tego potrzebowałam a miałam wiele problemów zdrowotnych. Ten dr wykonywał u mnie cc i słyszałam jak go pacjentki chwalą, osobiście lekarza nie znam, ale wydał mi się bardzo opiekuńczy. Jeżeli ktoś może napisać jakim jest lekarzem pod względem umiejętności praktycznych, czy posiada dużą wiedzę z gin. i poł. odnośnie chorób kobiecych, niepłodności oraz prowadzenia ciąży, czy można mu zaufać i spokojnie powierzyć np. prowadzenie ciąży ażeby niczego nie zaniedbał i odpowiednio zareagował w przypadku trudności ze zdrowiem. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1122 Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.bb.sky.com 30.10.09, 19:50 lekarz, który nie widzi że dziecko nie ma połowy serca nie jest na 6, wybacz to partacz i konował, a poza tym sam jest bez serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamiś Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:59 Doktor przyjmuje w gab na Jana Sawy, ale czy w przychodni przy szpitalu to nie wiem, jest specjalistą w przeprowadzaniu zabiegów gin oraz w prowadzeniu ciąży, koleżanka była bardzo zadowolona, podejście bardzo profesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 18:08 Spotkałam tego doktora podczas porodu, wydał mi się bardzo miły i naprawdę zainteresowany, nie chodziłam do niego w ciąży ale słyszałam, że nie segreguje pacjentek tak jak inni lekarze względem własnych korzyści finansowych z gabinetów prywatnych. Wydaje się że każdą traktuje tak samo i to się chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.bb.sky.com 30.10.09, 19:47 to nie lekarz tylko konował bierze kase i udaje że nie widzi wady płodu, dopiero kiedy jest juz za późno.....powodzenia w szukaniu Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_krol Re: Lek med Piotr Błażukiewicz 22.04.10, 12:01 byłam niedawno u tego lekarza na ul.Zwycięskiej w Luxmedzie na usg, robi dosyć dokładnie i szczegółowo opisuje, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
michalineczkija Re: Lek med Piotr Błażukiewicz 23.04.10, 09:44 kiedyś byłam u tego lekarza na wizycie przy szpitalu, bardzo fajny facet i do tego bardzo dobry lekarz, polecam wszystkim Paniom:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusz980 Re: Lek med Piotr Błażukiewicz 07.06.10, 12:46 moja zona chodziła do tego lekarza na usg ciąży i byliśmy bardzo zadowolenia z jego opieki, polecamy Odpowiedz Link Zgłoś