Dodaj do ulubionych

Lek med Piotr Błażukiewicz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 17:06
Poszukuję informacji na temat tego lekarza
Obserwuj wątek
    • Gość: piotruś Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: 212.106.24.* 04.10.08, 22:15
      to szukaj dalej. powodzenia i pozdrówki
      • Gość: 2638 Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 20:17
        Nie bądz taki mądry Piotrusiu, pozdrawiam.
        • Gość: xyz Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.it-net.pl 25.10.08, 20:49
          to zależy w jakim celu informacji. Jestem pacjentka tego lekarza. Lekarz na 6+.
          • Gość: maja Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.pronet.lublin.pl 26.10.08, 08:22
            polecam do prowadzenia ciazy
            • Gość: 2638 Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 16:18
              Mam zamiar zmienić lekarza gin, ponieważ bardzo zawiodłam się na pewnej pani z
              Jaczewskiego, która dwa lata temu prowadziła moją ciążę i nie pomogła mi wtedy
              kiedy najbardziej tego potrzebowałam a miałam wiele problemów zdrowotnych. Ten
              dr wykonywał u mnie cc i słyszałam jak go pacjentki chwalą, osobiście lekarza
              nie znam, ale wydał mi się bardzo opiekuńczy. Jeżeli ktoś może napisać jakim
              jest lekarzem pod względem umiejętności praktycznych, czy posiada dużą wiedzę z
              gin. i poł. odnośnie chorób kobiecych, niepłodności oraz prowadzenia ciąży, czy
              można mu zaufać i spokojnie powierzyć np. prowadzenie ciąży ażeby niczego nie
              zaniedbał i odpowiednio zareagował w przypadku trudności ze zdrowiem. Dziękuję.
          • Gość: 1122 Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.bb.sky.com 30.10.09, 19:50
            lekarz, który nie widzi że dziecko nie ma połowy serca nie jest na 6, wybacz to
            partacz i konował, a poza tym sam jest bez serca
    • Gość: kamiś Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:59
      Doktor przyjmuje w gab na Jana Sawy, ale czy w przychodni przy szpitalu to nie
      wiem, jest specjalistą w przeprowadzaniu zabiegów gin oraz w prowadzeniu ciąży,
      koleżanka była bardzo zadowolona, podejście bardzo profesjonalne.
    • Gość: monik Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 18:08
      Spotkałam tego doktora podczas porodu, wydał mi się bardzo miły i naprawdę
      zainteresowany, nie chodziłam do niego w ciąży ale słyszałam, że nie segreguje
      pacjentek tak jak inni lekarze względem własnych korzyści finansowych z
      gabinetów prywatnych. Wydaje się że każdą traktuje tak samo i to się chwali.
    • Gość: aga Re: Lek med Piotr Błażukiewicz IP: *.bb.sky.com 30.10.09, 19:47
      to nie lekarz tylko konował bierze kase i udaje że nie widzi wady płodu, dopiero kiedy jest juz za późno.....powodzenia w szukaniu
    • martyna_krol Re: Lek med Piotr Błażukiewicz 22.04.10, 12:01
      byłam niedawno u tego lekarza na ul.Zwycięskiej w Luxmedzie na usg, robi dosyć
      dokładnie i szczegółowo opisuje, polecam
    • michalineczkija Re: Lek med Piotr Błażukiewicz 23.04.10, 09:44
      kiedyś byłam u tego lekarza na wizycie przy szpitalu, bardzo fajny facet i do
      tego bardzo dobry lekarz, polecam wszystkim Paniom:)
    • bogusz980 Re: Lek med Piotr Błażukiewicz 07.06.10, 12:46
      moja zona chodziła do tego lekarza na usg ciąży i byliśmy bardzo zadowolenia z
      jego opieki, polecamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka