Dodaj do ulubionych

Niedziela tra la la

19.10.03, 13:01
Nie musze nic robić. Tylko lezec do góry brzuchem cały dzień. Żadnej pracy.
No może obiadek trzeba robić... A może spacerek?:> A może książeczka? A może
spotkanie z przyjaciółmi? A może...
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Niedziela tra la la 19.10.03, 13:03
      Ktoś coś kombinuje??? ;)
    • dociek Re: Niedziela tra la la 19.10.03, 13:05
      Było wczoraj takie jedno spotkanie... wieczorkiem!
      • izis_2003 Re: Niedziela tra la la 19.10.03, 13:08
        A te chopy to już mnie zgasiły świnie jedne no! A ja taki poemat o niedzieli
        chciałąm stworzyć
    • Gość: ryża małpa Re: Niedziela tra la la IP: *.lublin.mm.pl 19.10.03, 21:51
      A ja z okazjie pieknej jesieni zrobiłam sobie spacer z ryżą a więc Dolną Panny
      Marii , wlazłam pooglądac świat na więże trynitaską, przeszłam sie POdwalem,
      zajrzałam na targ z badziewiem..ach jak było pięknie i cieplutko :))) A potem
      czytała książeczki :))))) A jutro.....:(((
      • lucy_z Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 00:38
        Małpko, nie jesteś zadowolona z pracy?;)
        Ja niedzielę spedziłam w kiepskim stanie bo jestem mocno przeziębiona i boli
        mnie
        gardło:((
        Czym sie leczyć? Poradźcie...
        :))
        • Gość: wisia Re: Niedziela tra la la IP: 217.97.175.* 20.10.03, 00:45
          gardlo mnie bolalo, i bolalo, i bolalo... bralam antybiotyki i takie rozne
          bajery... ale tak naprawde to tradycyjnie konczy sie tak samo: pomagaja
          tabletki emskie... Sugestia? Zabobony? Czary-mary? No nie wiem... Nic nie
          pomaga, tylko emskie:-)))
          • lucy_z Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 00:47
            Wisiu, też różne świństwa biorę. Emskie również bo w nie wierzę:)
            • Gość: ryża małpa Re: Niedziela tra la la IP: *.lublin.mm.pl 20.10.03, 06:15
              NBAleży wypic ziedrzcowa miksturę : herbate złączyć z prądem i z sokiem
              malinowym . Wieczorem oczywiście żeby nie ziać współ pracownikom :)
              • dociek Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 06:21
                Jeno czoskowe produkty ziania przydają, a prąd płynności mowy pomocny. Posolić
                Emskimi wszak nie zaszkodzi, choć lepsze błogie sprawy odleżenie w spokoju.
                • Gość: ryża małpa Re: Niedziela tra la la IP: *.lublin.mm.pl 20.10.03, 06:25
                  Czy ja się wreszcie dowiem co to sa pigułki emskie??????? Może to jakis cud?
                  A w ogóle jak ja ten dzień przeżyje skoro juz mi niedobrze? A może jakas
                  mikstura na niedobrze?
                  • Gość: Z:Đ Re: Niedziela tra la la IP: *.resetnet.pl 20.10.03, 11:10
                    No właśnie może w końcu ktoś powie coś o tym panaceum na wszelkie zło tego
                    świata, co to za pigułki? :D
                    • Gość: wisia Re: Niedziela tra la la IP: 217.97.175.* 20.10.03, 19:39
                      Eeeeeee... 'emskie' to sa 'emskie' i juz... :-))) Kosztuje toto ze dwa zlote za
                      40 tabletek, jest slone i musujace, ale swietnie oczyszcza gorne drogi
                      oddechowe i ulatwia oddychanie... Niby tylko zwykla woda slona z miasta pod
                      tytulem Ems w Niemczech... rzecz jasna w aptece w tabletkach do rozpuszczania w
                      1/2 szklanki ciplej wody (nie mylic z wódą...!!!)...

Sal Ems Factitium: wskazania ---> pomocniczo w stanach zapalnych drog
                      oddechowych, astmie oskrzelowej.... Ale kto bierze 'emskie' ten sie astmy nie
                      nabawi...
    • ejno Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 20:12
      No i w morde po niedzieli:(((
      • ryza_malpa1 Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 20:17
        ejno napisała:

> No i w morde po niedzieli:(((

Kurza dupa.
        Ale jeszcze tylko jutro, potem trzy dni i juz piątek a potem sobota a potem
        znów niedziela :))
    • ejno Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 20:31
      No no a ja w sobote zaiwaniam bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      • ryza_malpa1 Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 20:35
        Za to dzisleżałaś do góry brzucjhem jak ja i dociek i wisia i czarna (?) i mike
        bladym świtem..........

Łuuuuu..ja nie chcę tak ranooo wstawać jak jeszcze wszędzie jest ciemno i
        wszyscy śopiąąąąąąą...:-(
        • czarna33 Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 20:55
          Wlasnie,czlowiek tu srana sie zrywa:((( a Ta sobie lezy!!Juz nawet nie
          powiem,o ktorej sie dzis zwlekla z lozka coby ludzi nie draznic:)
    • ejno Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 20:59
      Zerwalam sie srana, bladym switem o chyba 12:15 hehehehehehehee.
      • Gość: ryża małpa Re: Niedziela tra la la IP: *.lublin.mm.pl 20.10.03, 21:46
        > Zerwalam sie srana, bladym switem o chyba 12:15 hehehehehehehee.

łoooooooooooo..jak to boli.......
    • ejno Re: Niedziela tra la la 20.10.03, 22:14
      Pomysl sobie Ryza ze ty w sobote wstaniesz takim bladym switem jak ja dzis a
      ja o godzinie 6 bede wylaczala ten cholerny budzik:)))
    • ni.tka Ostatnia niedziela 20.10.03, 23:13
      Może nie zgodnie z myślą przewodnia watku ale tak mi się skojarzyło. Moja
      babcia lubiła Fogga, z nią trochę i ja go polubiłam.

Mieczysław Fogg
      Ostatnia niedziela

Teraz nie pora szukać wymówek
      fakt, że skończyło się,
      dziś przyszedł inny, bogatszy i lepszy ode mnie
      i wraz z Tobą skradł szczęście me.
      Jedną mam prośbę, może ostatnią
      pierwszą od wielu lat,
      daj mi tę jedną niedzielę,
      ostatnia niedzielę,
      a potem niech wali się świat.

To ostatnia niedziela
      dzisiaj się rozstaniemy,
      dzisiaj się rozejdziemy
      na wieczny czas.
      To ostatnia niedziela,
      więc nie żałuj jej dla mnie,
      spojrzyj czule dziś na mnie
      ostatni raz.

Będziesz jeszcze dość tych niedziel miała,
      a co ze mną będzie - któż to wie...

To ostatnia niedziela,
      moje sny wymarzone,
      szczęście tak upragnione
      skończyło się.

Pytasz co zrobię i dokąd pójdę,
      dokąd mam iść, ja wiem...
      dziś dla mnie jedno jest wyjście,
      ja nie znam innego,
      tym wyjściem jest, no, mniejsza z tem.
      Jedno jest ważne - masz być szczęśliwa
      o mnie już nie troszcz się,
      lecz zanim wszystko się skończy,
      nim los nas rozłączy,
      tę jedną niedzielę daj mi.

To ostatnia niedziela
      dzisiaj się rozstaniemy,
      dzisiaj się rozejdziemy
      na wieczny czas.
      To ostatnia niedziela,
      więc nie żałuj jej dla mnie,
      spojrzyj czule dziś na mnie
      ostatni raz.

Będziesz jeszcze dość tych niedziel miała,
      a co ze mną będzie - któż to wie...

To ostatnia niedziela,
      moje sny wymarzone,
      szczęście tak upragnione
      skończyło się.
      • Gość: ryża małpa Re: Ostatnia niedziela IP: *.lublin.mm.pl 21.10.03, 06:32
        Ech...to motyw z mojego ulubionego filmu " Spaleni słońcem" :(
        • dociek Re: Ostatnia niedziela 21.10.03, 06:36
          Zdecydowanie za mało jest piątków, po godzinie piętnastej. Proponuję reformę
          kalendarza!
          • Gość: ryża małpa Zaczynamy odliczanie IP: *.lublin.mm.pl 21.10.03, 15:42
            ..jeszcze tylko 3 razy wstac o 6....
    • ejno Re: Niedziela tra la la 21.10.03, 17:37
      Ja tam musze wstac jeszcze 4 razy o 5 buuuuuuuuuuuuuuuuu
      • izis_2003 Re: Niedziela tra la la 22.10.03, 16:00
        O tak byle do soboty....... Dlaczego człowiek musi pracować?
        • Gość: ryża małpa Re: Niedziela tra la la IP: *.lublin.mm.pl 22.10.03, 16:21
          Jeszcze tylko 2 dni i dentysta....
          • ronja Re: Niedziela tra la la 23.10.03, 08:02
            Ryża, jakiś fluidy czy co - ja też do dentysty za dwa dzionki:D No i czego gęba
            ci się cieszy, ronjasta jedna...
            Niech ktoś wymysli 32 godzinny tydzien pracy i przedłuży łikendziki o jeden
            dzień, plis-plis:)))
            • Gość: ryża małpa Łiiiiłiiiiii Łiiiiiiiiiiii Łiiiiiiiiiiiiiiiii.... IP: *.lublin.mm.pl 23.10.03, 18:23
              Łiiiiiiiiiiiiiiiiikend juz mam :)
              Tzn. zabrałam robote do domu a jutro jestem zwolniona oznacza to że się
              wyśpie jak człowiek i spędze pracowicie dzionek [rzy moim własney, słodkim
              komputerku. Juuuhuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • pepperoni78 Re: Łiiiiłiiiiii Łiiiiiiiiiiii Łiiiiiiiiiiiiiiii 23.10.03, 21:01
                A ja byłem dziś rano u Ciebie w pracy ale nie widziałem się. Cóż, trochę duży
                ten budynek ;) A byłem w sumie tylko w "blue boxie" ;)
    • ejno Re: Niedziela tra la la 23.10.03, 20:32
      Moze troche pozalowania dla pracujacych w sobote cooooooooooo?
      • Gość: ryża małpa Re: Niedziela tra la la IP: *.lublin.mm.pl 23.10.03, 20:44
        OK, pożałuje tych co pracuja w sobotę : biedni , nie wyśpia się, ktos nie śpi
        aby spać mógł ktoś, ojojojooooj....
        • Gość: wisia Re: Niedziela tra la la IP: 217.97.175.* 23.10.03, 21:04
          ryzenka... ty nie badz taka perfidna.... wcale nie zalujesz, tylko sie
          cieszysz:-))) ze to nie Ty :-))))
          • Gość: ryża małpa Re: Niedziela tra la la IP: *.lublin.mm.pl 23.10.03, 22:09
            No pewnie że sie ciesze że nie musze wstawac w sobotę !!!! Ale nie cieszę sie z
            tego , że ktos musi i serdecznie takim współczuję :)
            • Gość: Z:Đ Re: Niedziela tra la la IP: *.resetnet.pl 23.10.03, 22:19
              Gdybyś była tylko Ryża to może i ktoś by dał wiarę w szczerość intencji Twoich
              wypowiedzi, ale skoro jesteś Ryża Małpa to ... hmmmm ... hehehehe :d.
              • Gość: ryża małpa Re: Niedziela tra la la IP: *.lublin.mm.pl 23.10.03, 22:26
                To dyskryminacja ze względu na...no...eee....przynależnośc gatunkową!!!!! I
                rasizm!!!! Masz głowe pełna uprzedzeń - ryża i małpa = wredna i nieszczera?
                Nieładnie, jak kolega Zoh chce wchodzic do Europy z takim Giertychowskim
                światopoglądem???/
                • Gość: wisia Re: Niedziela tra la la IP: 217.97.175.* 23.10.03, 22:32
                  Hahahaha... toz to cala nieprawda o ryzych, odwiecznie krazaca wsrod mitow...
                  nie darmo sie mowi: lis przechera :-))) ze o malpach nie wspomne:-)))
                  wiem cos o tym, jakem ruda:-)))
                  • Gość: Z:Đ Re: Niedziela tra la la IP: *.resetnet.pl 23.10.03, 22:45
                    No dobrze troche się wyprostuję w mej niewiedzy ... i stwierdzę jeden fakt ...
                    Ryża nie ryża, ale czy małpa to nie mnie to oceniać bo na szczęście ( a może
                    nieszczęście) sporadyczność kontaktów nie czyni mej oceny zbyt obiektywnej i
                    popratej jakimiś faktami. Czyli co do małpy to cofam swe słowa :D.
                  • Gość: Z:Đ Re: Niedziela tra la la IP: *.resetnet.pl 23.10.03, 22:47
                    A Ty Wisia ruda? Ech sama słodycz :d ... jak dla mnie :).
    • ejno Re: Niedziela tra la la 23.10.03, 20:50
      Wiedzialam ze na ciebie mozna liczyc, o ja biedna nieszczesliwa.Chyba sete
      walne:)))
      • dociek Re: Niedziela tra la la 24.10.03, 00:56
        Do niczego z tym piątkiem po południu... Mam robotę nawet na sobotę i chyba na
        niedzielę. I tak do końca listopada raczej. A mój domowy komp dogorywa, co
        mnie stresuje dodatkowo. Z braku czasu własnego, szukam płatnego (zarabiam,
        ale skromnie!) sprawnego i wprawnego zastępcy, który wyprowadzi go spowrotem
        na prostą - ew. oferty znajomych na moje gg.
        • Gość: lodbrok Re: Niedziela tra la la IP: *.poczta.lublin.pl / *.poczta.lublin.pl 24.10.03, 10:11
          A ja w sobotę mam pobudkę juz o 5.30. I hajda do stolicy... Cały weekend do
          bani. Wszyscy zapracowani łączmy się w duchu wolnego rynku! A tak niedawno
          śmialiśmy się ze stachanowców...Jak się nie obrócisz dupa zawsze z tyłu - bez
          pracy źle z pracą źle.Łączę się w bólu.
    • Gość: ryża małpa Odliczanie nr 2 IP: *.lublin.mm.pl 26.10.03, 21:16
      Jeszce tylko 5 dni :(
      Jak tak dalej pójdzie to sie uwstecznie i sprowadze moje życie do liczenia
      niedziel :((((
    • ejno Re: Niedziela tra la la 26.10.03, 22:02
      I po niedzieli:(((((((((
      • izis_2003 Re: Niedziela tra la la 26.10.03, 22:49
        ne ne jeszcze godzinka
        • dociek Re: Niedziela tra la la 26.10.03, 23:04
          Wklepaniem na listę osób na literę "Ż" zakończyłem roboczą niedzielę. Za
          godzinę zacznie się już roboczy poniedziałek... Tenże nowy tydzień roboczy
          zakończę jednakowoż inaczej, bo na cmentarzu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka