Gość: Paul Baba, ale z jajami. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:34 Jak wyzej. Pozdrowionka. Pawelek-Diabelek ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone andrzej 17.01.02, 22:38 cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: andrzej IP: *.unl.edu 17.01.02, 22:41 silverstone napisał(a): > cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :)))) Czwarty raz z kolei ? Nie dziekuje, wychodze za Paula.... Simona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Srebrny Kamien IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:44 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :)))) > > Czwarty raz z kolei ? Nie dziekuje, wychodze za Paula.... Simona. Zawiodles mnie wodzu. Ale moze "podczepie sie" pod Srebrny Kamien, jak mnie zechce. Mam pewne kfalifikacje - umiem obchodzic sie z materialami wybuchowymi. Pawelek-Diabelek ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 22:52 ja juz dawno postanowilam starą panną zostać :))) mniej garów do zmywania :)) Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > silverstone napisał(a): > > > > > cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :)))) > > > > Czwarty raz z kolei ? Nie dziekuje, wychodze za Paula.... Simona. > Zawiodles mnie wodzu. Ale moze "podczepie sie" pod Srebrny Kamien, jak mnie > zechce. Mam pewne kfalifikacje - umiem obchodzic sie z materialami wybuchowymi > . > Pawelek-Diabelek ;-> > Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 22:54 silverstone napisał(a): > ja juz dawno postanowilam starą panną zostać :))) mniej garów do zmywania :)) > > Popieram w ramach garowej wspólnoty Słuszną linię ma nasza władza... nad garami, których nie trzeba myc. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 22:56 no niby tak ale z dtugiej strony ile samemu można myc sobie plecy!!!! > > Popieram w ramach garowej wspólnoty > Słuszną linię ma nasza władza... nad garami, których nie trzeba myc. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:06 zaraz, zaraz kochana.... na takie przyjemności moje progi zawsze szeroko otwarte optyka spojrzenia i owa otwartość ulega pewnym modyfikacjom w sytuacji garo- tworzenia jako jedynego elementu obecności męzczyzny..... ale takie przypadki wykluczam jako ograniczonosć sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:11 No to w koncu jestem tworcą czy tworzywem????????? Bo nigdy nie wiem :))))) laura! napisał(a): > zaraz, zaraz kochana.... na takie przyjemności moje progi zawsze szeroko otwart > e > > optyka spojrzenia i owa otwartość ulega pewnym modyfikacjom w sytuacji garo- > tworzenia jako jedynego elementu obecności męzczyzny..... > ale takie przypadki wykluczam jako ograniczonosć sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:15 To fakt Silver, nie możemy byc jednocześnie twórcą i tworzywem ;)))) bo inaczej nigdy nie nabierzemy dystansu do męzczyzn ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:18 wiesz - w tym przypadku to ja mam juz nawet dystans do dystansu :)))) laura! napisał(a): > > To fakt Silver, nie możemy byc jednocześnie twórcą i tworzywem ;)))) > > bo inaczej nigdy nie nabierzemy dystansu do męzczyzn ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:22 silverstone napisał(a): > wiesz - w tym przypadku to ja mam juz nawet dystans do dystansu :)))) > > laura! napisał(a): > czyli doskonała doskonałość... ale uważaj to moze byc mylaca pułapka jak zaprzeczenie zaprzeczenia ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Niech im gwiazgka pomyslnosci....... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:41 silverstone napisał(a): > cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :)))) Lepiej moze sie najpierw poznajcie..... Andrzej musi lubic tatuaze, ladunki wybuchowe, chleb z wazelina, banany i musi miec twarda glowe, zeby puszka z groszkiem konserwowym sie dobrze odbijala. Co ty na to Andrzeju? Piszesz sie? Pozdrawiam Paul Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone skarzypyta!!!!! 17.01.02, 22:44 teraz to już na pewno zostanę starą panną....... Gość portalu: Paul napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :)))) > Lepiej moze sie najpierw poznajcie..... Andrzej musi lubic tatuaze, ladunki > wybuchowe, chleb z wazelina, banany i musi miec twarda glowe, zeby puszka z > groszkiem konserwowym sie dobrze odbijala. Co ty na to Andrzeju? Piszesz sie? > Pozdrawiam > Paul Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Niech im gwiazgka pomyslnosci....... 17.01.02, 22:45 zapomniałeś dodać, że jak zgłodnieje musi polubić żel do mycia rąk zamiast masełka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Niech im gwiazgka pomyslnosci....... IP: *.unl.edu 17.01.02, 22:48 laura! napisał(a): > zapomniałeś dodać, że jak zgłodnieje musi polubić żel do mycia rąk zamiast > masełka ;))) Ja jednak mysle, ze Srebrny Kamien to chlopisko. Cos mi tak gada. Paul, jak pojedziesz tera do Polszy, to przetestuj Srebrnego. Potem daj mnie znac. Pucio, pucio. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Niech im gwiazgka pomyslnosci....... 17.01.02, 22:53 To może wyslij tego ktosia do lozeczka grzecznie spac bo od rzeczy plesc zaczyna! )) > > Ja jednak mysle, ze Srebrny Kamien to chlopisko. Cos mi tak gada. > Paul, jak pojedziesz tera do Polszy, to przetestuj Srebrnego. > Potem daj mnie znac. > Pucio, pucio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Niech im gwiazgka pomyslnosci....... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:55 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > laura! napisał(a): > > > zapomniałeś dodać, że jak zgłodnieje musi polubić żel do mycia rąk zamiast > > > masełka ;))) > > Ja jednak mysle, ze Srebrny Kamien to chlopisko. Cos mi tak gada. > Paul, jak pojedziesz tera do Polszy, to przetestuj Srebrnego. > Potem daj mnie znac. > Pucio, pucio. Stary, ale ona przyjezdna na wylocie jest, gdzie ja bede jej po calej matce Polsce szukac. Gdyby chociaz byla z Lublina, to moj kumpel jest glina i jakos by ja znalazl i potem pomogl mi przytrzymac do testowania. Nie czas zalowac roz, gdy plona lasy. Mordeczka. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Wodzu............... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 23:00 Pisz wczesniej, bo o tej porze, to ja wale na chacjende, zawyc przy swietle ksiezyca. Na rajdzie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wodzu............... IP: *.unl.edu 17.01.02, 23:03 Gość portalu: Paul napisał(a): > Pisz wczesniej, bo o tej porze, to ja wale na chacjende, zawyc przy swietle > ksiezyca. Na rajdzie. > Paul Pucio, do fiutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Wodzu............... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 23:07 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > Pisz wczesniej, bo o tej porze, to ja wale na chacjende, zawyc przy swietl > e > > ksiezyca. Na rajdzie. > > Paul > > Pucio, do fiutra. heheheheheheheheheehhehehe....... Paul, over&out Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Chopaki! 18.01.02, 07:41 Piłam ze Srebrnym Kamieniem w Warszawie - jest kobieta w każdym tego słowa znaczeniu. Na moim słowie jak na Zawiszy... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Chopaki! Ronja 18.01.02, 10:47 Dzięki Ronju!!! Juz nie wiedzialam komu sie poskarzyc :)))) Ale oni pewnie i tak nie uwierza! Niedowiarki wstretne :)) onja napisał(a): > Piłam ze Srebrnym Kamieniem w Warszawie - jest kobieta w każdym tego słowa > znaczeniu. > Na moim słowie jak na Zawiszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Chopaki! Ronja IP: *.devs.futuro.pl 18.01.02, 11:09 Ronju,naprawdę piłaś z Silver ? To jak ja bym się chciał napić z Silwer,czy z Tobą to co trzeba zrobić ? Tylko o rozwodzie zapomnijcie... (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone laser 18.01.02, 11:50 Trzeba wziac żone pod pache i przyjechać na imprezke do Vikinga :)))))))) Dzisiaj np jest :)))) Gość portalu: laser napisał(a): > Ronju,naprawdę piłaś z Silver ? > To jak ja bym się chciał napić z Silwer,czy z Tobą to co trzeba zrobić ? > Tylko o rozwodzie zapomnijcie... (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: laser 18.01.02, 11:52 Ewentualnie wziąć żonę, namówić Lucy, Freon i każdego kto będzie w dany weekend w Lublinie i tam się gdzieś umówić - wówczas Silver się sciągnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laser 18.01.02, 11:54 hehehe... ja proponuje inna opcje :)))) spakowac walizki i zwalic sie na glowe eorowi :))))) kusi mnie ta pomaranczowa lazienka! Nie wspominajac o kulinarnych talentach gospodarza potencjalnej imprezy :))) (no chwalil sie tak przynajmniej) ronja napisał(a): > Ewentualnie wziąć żonę, namówić Lucy, Freon i każdego kto będzie w dany weekend > > w Lublinie i tam się gdzieś umówić - wówczas Silver się sciągnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś