Dodaj do ulubionych

Rety !!! Srebrny Kamien to baba...

IP: *.unl.edu 17.01.02, 22:32
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Baba, ale z jajami. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:34
      Jak wyzej. Pozdrowionka.
      Pawelek-Diabelek ;->
      • silverstone andrzej 17.01.02, 22:38
        cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :))))
        • Gość: Andrzej Re: andrzej IP: *.unl.edu 17.01.02, 22:41
          silverstone napisał(a):

> cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :))))

Czwarty raz z kolei ? Nie dziekuje, wychodze za Paula.... Simona.
          • Gość: Paul Srebrny Kamien IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:44
            Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> silverstone napisał(a):
            >
            > > cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :))))
            >
            > Czwarty raz z kolei ? Nie dziekuje, wychodze za Paula.... Simona.
            Zawiodles mnie wodzu. Ale moze "podczepie sie" pod Srebrny Kamien, jak mnie
            zechce. Mam pewne kfalifikacje - umiem obchodzic sie z materialami wybuchowymi.
            Pawelek-Diabelek ;->

• silverstone chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 22:52
              ja juz dawno postanowilam starą panną zostać :))) mniej garów do zmywania :))

Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
              >
              > > silverstone napisał(a):
              > >
              > > > cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :))))
              > >
              > > Czwarty raz z kolei ? Nie dziekuje, wychodze za Paula.... Simona.
              > Zawiodles mnie wodzu. Ale moze "podczepie sie" pod Srebrny Kamien, jak mnie
              > zechce. Mam pewne kfalifikacje - umiem obchodzic sie z materialami wybuchowymi
              > .
              > Pawelek-Diabelek ;->
              >

• laura! Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 22:54
                silverstone napisał(a):

> ja juz dawno postanowilam starą panną zostać :))) mniej garów do zmywania :))
                >
                >
                Popieram w ramach garowej wspólnoty
                Słuszną linię ma nasza władza... nad garami, których nie trzeba myc.
                • silverstone Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 22:56
                  no niby tak ale z dtugiej strony ile samemu można myc sobie plecy!!!!

>
                  > Popieram w ramach garowej wspólnoty
                  > Słuszną linię ma nasza władza... nad garami, których nie trzeba myc.

• laura! Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:06
                    zaraz, zaraz kochana.... na takie przyjemności moje progi zawsze szeroko otwarte

optyka spojrzenia i owa otwartość ulega pewnym modyfikacjom w sytuacji garo-
                    tworzenia jako jedynego elementu obecności męzczyzny.....
                    ale takie przypadki wykluczam jako ograniczonosć sytuacji
                    • silverstone Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:11
                      No to w koncu jestem tworcą czy tworzywem????????? Bo nigdy nie wiem :)))))

laura! napisał(a):

> zaraz, zaraz kochana.... na takie przyjemności moje progi zawsze szeroko otwart
                      > e
                      >
                      > optyka spojrzenia i owa otwartość ulega pewnym modyfikacjom w sytuacji garo-
                      > tworzenia jako jedynego elementu obecności męzczyzny.....
                      > ale takie przypadki wykluczam jako ograniczonosć sytuacji

• laura! Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:15

To fakt Silver, nie możemy byc jednocześnie twórcą i tworzywem ;))))

bo inaczej nigdy nie nabierzemy dystansu do męzczyzn ;))))))))))))))
                        • silverstone Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:18
                          wiesz - w tym przypadku to ja mam juz nawet dystans do dystansu :))))

laura! napisał(a):

>
                          > To fakt Silver, nie możemy byc jednocześnie twórcą i tworzywem ;))))
                          >
                          > bo inaczej nigdy nie nabierzemy dystansu do męzczyzn ;))))))))))))))

• laura! Re: chlopaki dajcie spokoj 17.01.02, 23:22
                            silverstone napisał(a):

> wiesz - w tym przypadku to ja mam juz nawet dystans do dystansu :))))
                            >
                            > laura! napisał(a):
                            >
                            czyli doskonała doskonałość...
                            ale uważaj to moze byc mylaca pułapka jak zaprzeczenie zaprzeczenia ;))))))
        • Gość: Paul Niech im gwiazgka pomyslnosci....... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:41
          silverstone napisał(a):

> cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :))))
          Lepiej moze sie najpierw poznajcie..... Andrzej musi lubic tatuaze, ladunki
          wybuchowe, chleb z wazelina, banany i musi miec twarda glowe, zeby puszka z
          groszkiem konserwowym sie dobrze odbijala. Co ty na to Andrzeju? Piszesz sie?
          Pozdrawiam
          Paul
          • silverstone skarzypyta!!!!! 17.01.02, 22:44
            teraz to już na pewno zostanę starą panną.......

> silverstone napisał(a):
            >
            > > cudowny refleks :)))))) chcesz sie ze mna ożenic???????? :))))
            > Lepiej moze sie najpierw poznajcie..... Andrzej musi lubic tatuaze, ladunki
            > wybuchowe, chleb z wazelina, banany i musi miec twarda glowe, zeby puszka z
            > groszkiem konserwowym sie dobrze odbijala. Co ty na to Andrzeju? Piszesz sie?
            > Pozdrawiam
            > Paul

• laura! Re: Niech im gwiazgka pomyslnosci....... 17.01.02, 22:45
            zapomniałeś dodać, że jak zgłodnieje musi polubić żel do mycia rąk zamiast
            masełka ;)))
            • Gość: Andrzej Re: Niech im gwiazgka pomyslnosci....... IP: *.unl.edu 17.01.02, 22:48
              laura! napisał(a):

> zapomniałeś dodać, że jak zgłodnieje musi polubić żel do mycia rąk zamiast
              > masełka ;)))

Ja jednak mysle, ze Srebrny Kamien to chlopisko. Cos mi tak gada.
              Paul, jak pojedziesz tera do Polszy, to przetestuj Srebrnego.
              Potem daj mnie znac.
              Pucio, pucio.
              • silverstone Re: Niech im gwiazgka pomyslnosci....... 17.01.02, 22:53
                To może wyslij tego ktosia do lozeczka grzecznie spac bo od rzeczy plesc zaczyna!

))
                >
                > Ja jednak mysle, ze Srebrny Kamien to chlopisko. Cos mi tak gada.
                > Paul, jak pojedziesz tera do Polszy, to przetestuj Srebrnego.
                > Potem daj mnie znac.
                > Pucio, pucio.

• Gość: Paul Re: Niech im gwiazgka pomyslnosci....... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:55

> laura! napisał(a):
                >
                > > zapomniałeś dodać, że jak zgłodnieje musi polubić żel do mycia rąk zamiast
                >
                > > masełka ;)))
                >
                > Ja jednak mysle, ze Srebrny Kamien to chlopisko. Cos mi tak gada.
                > Paul, jak pojedziesz tera do Polszy, to przetestuj Srebrnego.
                > Potem daj mnie znac.
                > Pucio, pucio.
                Stary, ale ona przyjezdna na wylocie jest, gdzie ja bede jej po calej matce
                Polsce szukac. Gdyby chociaz byla z Lublina, to moj kumpel jest glina i jakos by
                ja znalazl i potem pomogl mi przytrzymac do testowania. Nie czas zalowac roz,
                gdy plona lasy. Mordeczka.
                Paul

• Gość: Paul Wodzu............... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 23:00
                Pisz wczesniej, bo o tej porze, to ja wale na chacjende, zawyc przy swietle
                ksiezyca. Na rajdzie.
                Paul
                • Gość: Andrzej Re: Wodzu............... IP: *.unl.edu 17.01.02, 23:03

> Pisz wczesniej, bo o tej porze, to ja wale na chacjende, zawyc przy swietle
                  > ksiezyca. Na rajdzie.
                  > Paul

Pucio, do fiutra.
                  • Gość: Paul Re: Wodzu............... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 23:07

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                    >
                    > > Pisz wczesniej, bo o tej porze, to ja wale na chacjende, zawyc przy swietl
                    > e
                    > > ksiezyca. Na rajdzie.
                    > > Paul
                    >
                    > Pucio, do fiutra.
                    heheheheheheheheheehhehehe.......
                    Paul, over&out

• ronja Chopaki! 18.01.02, 07:41
                      Piłam ze Srebrnym Kamieniem w Warszawie - jest kobieta w każdym tego słowa
                      znaczeniu.
                      Na moim słowie jak na Zawiszy...
                      • silverstone Re: Chopaki! Ronja 18.01.02, 10:47
                        Dzięki Ronju!!! Juz nie wiedzialam komu sie poskarzyc :))))
                        Ale oni pewnie i tak nie uwierza! Niedowiarki wstretne :))

onja napisał(a):

> Piłam ze Srebrnym Kamieniem w Warszawie - jest kobieta w każdym tego słowa
                        > znaczeniu.
                        > Na moim słowie jak na Zawiszy...

• Gość: laser Re: Chopaki! Ronja IP: *.devs.futuro.pl 18.01.02, 11:09
                          Ronju,naprawdę piłaś z Silver ?
                          To jak ja bym się chciał napić z Silwer,czy z Tobą to co trzeba zrobić ?
                          Tylko o rozwodzie zapomnijcie... (:o)
                          • silverstone laser 18.01.02, 11:50
                            Trzeba wziac żone pod pache i przyjechać na imprezke do Vikinga :)))))))) Dzisiaj np jest :))))

Gość portalu: laser napisał(a):

> Ronju,naprawdę piłaś z Silver ?
                            > To jak ja bym się chciał napić z Silwer,czy z Tobą to co trzeba zrobić ?
                            > Tylko o rozwodzie zapomnijcie... (:o)

• ronja Re: laser 18.01.02, 11:52
                              Ewentualnie wziąć żonę, namówić Lucy, Freon i każdego kto będzie w dany weekend
                              w Lublinie i tam się gdzieś umówić - wówczas Silver się sciągnie!:)
                              • silverstone Re: laser 18.01.02, 11:54
                                hehehe... ja proponuje inna opcje :))))
                                spakowac walizki i zwalic sie na glowe eorowi :))))) kusi mnie ta pomaranczowa lazienka! Nie
                                wspominajac o kulinarnych talentach gospodarza potencjalnej imprezy :))) (no chwalil sie tak
                                przynajmniej)

ronja napisał(a):

> Ewentualnie wziąć żonę, namówić Lucy, Freon i każdego kto będzie w dany weekend
                                >
                                > w Lublinie i tam się gdzieś umówić - wówczas Silver się sciągnie!:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka