Dodaj do ulubionych

dr Piotrowska - dermatolog

IP: *.chello.pl 28.11.08, 19:23
Witam ,

czy ktos z Was leczyl sie u tej Pani ? warto ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.it-net.pl 30.11.08, 09:03

Zanim trafiłam do niej, poznałam wielu ponoć cenionych dermatologów -
      tylko ona podeszła do sprawy poważnie, z zaangażowaniem maksymalnym.
      Bardzo miła, ciepła i naprawdę nie olewa problemów, przepisując "na
      oko" medykamenty!

Polecma
      • Gość: Alicja Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.nette.pl 02.12.08, 23:31
        A gdzie przyjmuje ta pani doktor?
        • Gość: Magda Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.chello.pl 03.12.08, 11:01
          w special medzie na weteranow
      • omi123 Re: dr Piotrowska - dermatolog 28.12.08, 17:26
        lekarka sympatyczna, to prawda ale wciska leki od przedstawicieli
        niekoniecznie tanie, uwazajcie.
      • Gość: gość Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: 212.182.127.* 14.11.09, 00:10
        czy masz na myśli dr Piotrkowską-...z weteranów? choć przepisuje
        zawsze ten sam lek(robiony na receptę, być może z róznym składem dla
        poszczególnych dolegliwości kosztujący do 10 zł) to zawsze pomaga
    • latino_ggeerl Re: dr Piotrowska - dermatolog 04.12.08, 16:56
      równiez polecam- special med na weteranów
      • ewelka240 Re: dr Piotrowska - dermatolog 15.12.08, 11:21
        Super pani doktor. Przez kilka miesięcy leczono mi dziecko na grzybicę...
        poszliśmy do dr Piotrowskiej zrobiła badania, wykluczyła grzybicę i przypisała
        robiony lek na łojotokowe zapalenie skóry...po dwóch dniach stosowania wszystko
        znikło. A dodatkowo bardzo miła i sympatyczna:) Szczerze polecam:)
        • Gość: justysia Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.chello.pl 15.12.08, 15:39
          a czy wizyta tam jest bezpłatna?
          • ewelka240 Re: dr Piotrowska - dermatolog 15.12.08, 17:27
            Bezpłatna, na NFZ. Czeka się bardzo krótko. Zadzwoniłam we wtorek a w czwartek
            mieliśmy wizytę. Dodatkowe badania w laboratorium robią na Hipotecznej, a
            następnego dnia jest już wynik.
    • Gość: eee Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:29
      Mogłabym prosić o jakieś bardziej szczegółowe informacje na temat dr
      Piotrowskiej? (imię, telefon, gdzie przyjmuje,)
      • Gość: adasd Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.nplay.net.pl 18.06.09, 06:23
        Marianna Piotrowska-Bat
        przyjmuje na Weteranów 46
        przychodnia CenterMed (kiedyś się nazywało Special-Med)
        tel. 81-533-82-65 lub
        81-533-82-66
        • Gość: tinka Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: 212.160.111.* 14.12.09, 16:02
          Witam.
          A może był ktoś u tej Pani doktor z trądzikiem? mam z tym poważne problemy
          robiłam już prawie wszystko lecz nic nie pomaga :( kupa kasy stracona a efektów
          żadnych... nie jestem z lublina ale szukam dobrego dermatologa który mi pomoże
          błagam poradźcie
          • Gość: x Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.nplay.net.pl 14.12.09, 18:58
            proponuję Borzęckiego
            • Gość: lala Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.13, 11:37
              a ja Borzęckiego odradzam, byłam u niego i nie pomogło niestety, na Hipoteczną też chodziłam, ale tam też słabo, polecam Panią Piotrowską-Bat, naprawde warto :)
          • Gość: kasienka2406 Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.chello.pl 17.12.09, 22:31
            Polecam bardzo panią doktor Piotrowską! Od 2 lat borykałam się z
            okoloustnym zapaleniem skory (dermatoza okołoustna) po pierwszej
            wizycie Pani dr postawiła właściwą diagnozę i podjęła odpowiednie
            leczenie (trwało ok 2 m-cy). Po trądziku ani śladu:)
          • mariposa_rubia Re: dr Piotrowska - dermatolog 14.01.10, 19:44
            Byłam na 4 wizytach i nie jestem zadowolona z efektów. Trądzik jak był tak jest,
            z tym że mniej jest ropnych wyprysków a więcej zwykłych. Nie zaproponowała
            wymazu ze zmian, a przepisała już dwa antybiotyki - unidox (30 tabletek) i
            tetralysal (16, jestem w połowie opakowania). Płyn robiony a aptece nie pomógł,
            żel Epiduo - bardzo drogi - tylko w pierwszych dniach stosowania, teraz
            Aknemycin - wysusza, ale nie zmniejsza zmian. Obawiam się, że na kontrolną
            wizytę się nie wybiorę, bo z całym szacunkiem, ale pani doktor nie ma na mnie
            pomysłu :(
            • Gość: justynatina2 Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: 212.160.111.* 18.01.10, 21:52
              Ja właśnie mam podobnie za parę dni będzie moja 3 wizyta... jak na razie
              wielkich efektów nie ma ja największy problem mam z plamami po trądziku :(( a
              samych w sobie pryszczy nie aż tak dużo ale ciągle wyłażą mi nowe. Boję się, że
              już nic mi nie pomoże a moja twarz wygląda okropnie :(
              • Gość: x Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.nplay.net.pl 19.01.10, 09:36
                moja córka chodzi do dermatologa w Wawie w klinice Noszczyk,jeżeli
                nie pomoże jej antybiotyk to doktor zaproponowała leczenie czymś z
                wit.A,czytałam ostatnio w Samo zdrowie czy podobnym pismie,że jest
                to ostateczna metoda na leczenie trądziku i bardzo skuteczna.
                • Gość: justynatina2 Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: 212.160.111.* 19.01.10, 15:25
                  ja mam do lublina 130 km... a do Warszawy ok 300 ;/ a kosztowne bardzo te
                  zabiegi? czy leki?
                  • Gość: x Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.nplay.net.pl 21.01.10, 20:04
                    ta odległość to faktycznie duża,nie masz kogoś bliżej?
                    Borzęcki jest faktycznie dobry a dzisiaj siedząc w kolejce do niego
                    słyszałam jak dziewczyna plecała dr Pawluczuk,świetnie działa
                    przepisana przez nią mikstura spirytus+gliceryna,dziewczyna efekt
                    firmowała własną twarzą,faktycznie zero trądziku a podobno miała
                    straszny i antybiotyki i inne wynalazki nie działały,wydała na nie
                    sporo pieniędzy
                    • Gość: tinka Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: 212.160.111.* 01.02.10, 18:51
                      Na razie zostanę przy Piotrowskiej bo powoli widzę efekty...
                      Może pomoże..
                      • Gość: on Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.13, 11:40
                        no ludzie bez przesady nie oczekujcie efektów po 2-3 tygodniach, cierpliwości na efekty trzeba poczekać :)
                        • Gość: Anka Re: dr Piotrowska - dermatolog IP: *.ennet.pl 13.08.13, 12:48
                          Polecam dr.Piotrowską.Z własnego doświadczenia.
    • adamej1973 Re: dr Piotrowska - dermatolog 04.08.20, 13:51
      PILNIE potrzebuję kontaktu do Pani dr Piotrowskiej. Najlepiej nr telefonu. Z góry bardzo dziękuję - można pisać na priv - Adamej1973@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka