Dodaj do ulubionych

Paul, gdzie ar ju- tu wodz z nebraski

IP: *.unl.edu 18.01.02, 18:05
gdzie cie wcielo, czy aby cie nie porzesluchiwala niedobra policyja ?
pucio.
Obserwuj wątek
    • silverstone Re: Paul, gdzie ar ju- tu wodz z nebraski 18.01.02, 18:19
      jak poswiecili biedakowi lampa w oczy to predko nie napisze :))))

Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> gdzie cie wcielo, czy aby cie nie porzesluchiwala niedobra policyja ?
      > pucio.

• Gość: Paul Silver, zamykac to my, ale nie nas ;-). Zdrowko. IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 18:31
        • silverstone srutututututu:)))) 18.01.02, 18:33
          nie strasz nie strasz :)))

• Gość: Paul Re: srutututututu - gowno z drutu?;-) IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 18:38
            silverstone napisał(a):

> nie strasz nie strasz :)))
            Bo sie ZESRASZ? ;-))))) Wiesz, musze sobie po polskiemu pisac, zeby nie
            zapomniec, wiec wybacz, silver, kochanie;-))))).
            Paul-niepoprawny, smieszy, tumani, przestrasza i je obrzydliwy lunch z
            kafeterii;-(

• silverstone Re: srutututututu - gowno z drutu?;-) 18.01.02, 18:48
              nie zebym byla niemila, ale moze lekka niestrawnosc ostudzi ci zapal do
              wypisywania glupot! smacznego wiec!

Gość portalu: Paul napisał(a):

> silverstone napisał(a):
              >
              > > nie strasz nie strasz :)))
              > Bo sie ZESRASZ? ;-))))) Wiesz, musze sobie po polskiemu pisac, zeby nie
              > zapomniec, wiec wybacz, silver, kochanie;-))))).
              > Paul-niepoprawny, smieszy, tumani, przestrasza i je obrzydliwy lunch z
              > kafeterii;-(
              >

• Gość: Paul Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.... IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 19:25
                silverstone napisał(a):

> nie zebym byla niemila, ale moze lekka niestrawnosc ostudzi ci zapal do
                > wypisywania glupot! smacznego wiec!
                >
                > Gość portalu: Paul napisał(a):
                >
                > > silverstone napisał(a):
                > >
                > > > nie strasz nie strasz :)))
                > > Bo sie ZESRASZ? ;-))))) Wiesz, musze sobie po polskiemu pisac, zeby nie
                > > zapomniec, wiec wybacz, silver, kochanie;-))))).
                > > Paul-niepoprawny, smieszy, tumani, przestrasza i je obrzydliwy lunch z
                > > kafeterii;-(
                Boze, czyzby znowu to samo? Jestem niepoprawny politycznie, napisalem gowno, i
                teraz dostaje upomnienie.... Moze u mnie to rzeczywiscie stan napiecia
                psychicznego, ale ja nie potrafie byc slodziutki i bezplciowy 24/7. Niestrawnosc
                pewnie mnie czeka, bo nie chcialo mi sie isc na lunch "out" i skozystalem z
                naszej kafeterii, ktora nie cieszy sie dobra slawa, ale to juz taka firmowa
                tradycja zeby nazekac na kafeterie. Pozdrawiam.
                Paul

• silverstone Re: Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.... 18.01.02, 20:03
                  Zawsze mozesz byc slodziutki i plciowy :))))))

\> Boze, czyzby znowu to samo? Jestem niepoprawny politycznie, napisalem gowno, i
                  >
                  > teraz dostaje upomnienie.... Moze u mnie to rzeczywiscie stan napiecia
                  > psychicznego, ale ja nie potrafie byc slodziutki i bezplciowy 24/7. Niestrawno
                  > sc
                  > pewnie mnie czeka, bo nie chcialo mi sie isc na lunch "out" i skozystalem z
                  > naszej kafeterii, ktora nie cieszy sie dobra slawa, ale to juz taka firmowa
                  > tradycja zeby nazekac na kafeterie. Pozdrawiam.
                  > Paul
                  >

• Gość: Paul Re: Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.... IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 20:17
                    silverstone napisał(a):

> Zawsze mozesz byc slodziutki i plciowy :))))))
                    Zrobie co w mojej mocy, kochanie jak ty zaczniesz odpisywac pod postami ;-))).
                    Przeto blagam przenajswietrzy sakrament, Marie-dziewice(?) i was bracia i siostry
                    o modlitwe za mnie, bo bardzo grzesze mowa uczynkiem i zaniedbaniem.....
                    Alllelujaaa, aaaaaaaleelujaaaa, aaaaleelujaaaa.
                    A tera ogloszenia parafialne. Od dzisiaj za kazdy post bedem pobierac od
                    wiernych po 20 zl, bo dach zalepic trza, a i biskupiego mercedesa zatankowac
                    wypada. Pokoj wam wszystkim.
                    Ks. Rydzyk

• Gość: Paul Wodzu wielki hier i em lejting for orders..... IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 18:21
      Bylem zajety jak jasna blyskawica z nieba nad bizonim odchodem. Tera mam lancz.
      ajm gona gol alt tu it samting. lots ap, czif?
      Santo Paulo dela Niu Dzersi da Niu Jork
      • silverstone Paul 18.01.02, 18:32
        a ktora u Ciebie teraz jest godzina????? :))
        • Gość: Paul Silver IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 18:33
          silverstone napisał(a):

> a ktora u Ciebie teraz jest godzina????? :))
          12:34 PM.

• silverstone Re: Silver 18.01.02, 18:49
            wiedzialam ze jakas bez sensu :))

>
            > > a ktora u Ciebie teraz jest godzina????? :))
            > 12:34 PM.
            >

• Gość: Paul Re: Silver IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 18:57
              silverstone napisał(a):

> wiedzialam ze jakas bez sensu :))
              >
              >
              > >
              > > > a ktora u Ciebie teraz jest godzina????? :))
              > > 12:34 PM.
              Na to Paul z oburzeniem - "Nieprawda! Jedyna sluszna".;-)))))
              Paul-Pablo-Pueblo-Pawlowicz-Pawlow -> Pawelek-Diabelek ;->

• silverstone Re: Silver 18.01.02, 19:00
                No to masz klopot :))))) spojrz na zegarek!

> Na to Paul z oburzeniem - "Nieprawda! Jedyna sluszna".;-)))))
                > Paul-Pablo-Pueblo-Pawlowicz-Pawlow -> Pawelek-Diabelek ;->
                >

• Gość: Paul Spojrzalem, dalej jedyna sluszna, bo MOJA!!! ;-))) IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 19:05
                  silverstone napisał(a):

> No to masz klopot :))))) spojrz na zegarek!
                  >
                  > > Na to Paul z oburzeniem - "Nieprawda! Jedyna sluszna".;-)))))
                  > > Paul-Pablo-Pueblo-Pawlowicz-Pawlow -> Pawelek-Diabelek ;->
                  Pytanie: Naj wiekszy dowcip/nieporozumienie w Ameryce Polnocnej
                  Odpowiedz:Kanada.
                  Jeden z zupelnie glupich i niesmiesznych "tutejszych dowcipow". Ale jak podaja
                  pogode, to Kanady....nie ma ;-). Jest caly kontynent i amerykanskie miasta ;-)).
                  Paul

• Gość: Andrzej Re: Spojrzalem, dalej jedyna sluszna, bo MOJA!!! ;-))) IP: *.unl.edu 18.01.02, 19:46

>
                    > > No to masz klopot :))))) spojrz na zegarek!
                    > >
                    > > > Na to Paul z oburzeniem - "Nieprawda! Jedyna sluszna".;-)))))
                    > > > Paul-Pablo-Pueblo-Pawlowicz-Pawlow -> Pawelek-Diabelek ;->
                    > Pytanie: Naj wiekszy dowcip/nieporozumienie w Ameryce Polnocnej
                    > Odpowiedz:Kanada.
                    > Jeden z zupelnie glupich i niesmiesznych "tutejszych dowcipow". Ale jak podaja
                    >
                    > pogode, to Kanady....nie ma ;-). Jest caly kontynent i amerykanskie miasta ;-)
                    > ).
                    > Paul
                    >

I to jest jedyna geografia jakiej penni uczyc. One nation under god. Kropka.
                    Wojowniku Pawelku, czy strzaly gotowe i kunie nakarmione ?
                    Jezli tak, to dzisiaj polujem na Srebrnego Kamienia. Nie mozem dac jej odjechac
                    z rezerwatu w Lublinie.
                    Pucio, Wodz Wielka Kupa
                    • Gość: Paul Re: Spojrzalem, dalej jedyna sluszna, bo MOJA!!! ;-))) IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 19:54

>
                      > >
                      > > > No to masz klopot :))))) spojrz na zegarek!
                      > > >
                      > > > > Na to Paul z oburzeniem - "Nieprawda! Jedyna sluszna".;-)))))
                      > > > > Paul-Pablo-Pueblo-Pawlowicz-Pawlow -> Pawelek-Diabelek ;-
                      > 2
                      > > Pytanie: Naj wiekszy dowcip/nieporozumienie w Ameryce Polnocnej
                      > > Odpowiedz:Kanada.
                      > > Jeden z zupelnie glupich i niesmiesznych "tutejszych dowcipow". Ale jak p
                      > odaja
                      > >
                      > > pogode, to Kanady....nie ma ;-). Jest caly kontynent i amerykanskie miast
                      > a ;-)
                      > > ).
                      > > Paul
                      > >
                      >
                      > I to jest jedyna geografia jakiej penni uczyc. One nation under god. Kropka.
                      > Wojowniku Pawelku, czy strzaly gotowe i kunie nakarmione ?
                      > Jezli tak, to dzisiaj polujem na Srebrnego Kamienia. Nie mozem dac jej odjechac
                      > z rezerwatu w Lublinie.
                      > Pucio, Wodz Wielka Kupa
                      Zwinny Pierd Uciekajacego Niedzwiedzia nakarmic rumaki i miec strzal pelna garsc.
                      Teraz my porwac Srebrny Kamien i uwiezc daleko w Gory Skaliste, gdzie gwalcic,
                      gwalcic, gwalcic i strelac z luku ja i Wielki Wodz. God'ow u nas wiele, ale
                      nationon jedno, jako wielka jest nasza kraina, trawa i drzewami pokryta.
                      Geografie, nauke tajemna i zwodnicza Wielkiemu Duchowi ostawic trza. How,
                      powiedzialem.
                      Puabuelito

• Gość: Pola Re: Spojrzalem, dalej jedyna sluszna, bo MOJA!!! ; IP: *.extern.kun.nl 18.01.02, 20:07
                        Ha! Silver da wam popalic jak sie zjawi...jutro pewnie :))))
                        • Gość: Andrzej Re: Spojrzalem, dalej jedyna sluszna, bo MOJA!!! ; IP: *.unl.edu 18.01.02, 20:09
                          Gość portalu: Pola napisał(a):

> Ha! Silver da wam popalic jak sie zjawi...jutro pewnie :))))

hej, hej Pola, I am waiting for You,
                          hej, hej Paul, I am waiting for You too...
                          • Gość: Andrze Do Pabianito IP: *.unl.edu 18.01.02, 20:12
                            A wywieziem ja Wojowniku w nasze Skalniste czy w Zakopnianym bedziem
                            uczyc pokory ?
                            Wodz Wielka Kupa,
                            Pucio.

• Gość: Pola Endrju IP: *.extern.kun.nl 18.01.02, 20:24
                              No ja jezdem :)
                            • Gość: Paul Re: Do Pabianito IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 20:30
                              Gość portalu: Andrze napisał(a):

> A wywieziem ja Wojowniku w nasze Skalniste czy w Zakopnianym bedziem
                              > uczyc pokory ?
                              > Wodz Wielka Kupa,
                              > Pucio.
                              Wodzu! Musisz zasiegnac rady starszyzny i szamana naszego, jedynego,
                              niestrudzonego, wyuzdanego (pomnij nasze plemienne powiedzenie:"podaj bruzde,
                              podaj bruzde, bo pociagne cie za uzde") nieumytego, zarosnietego, niewyzytego i
                              wiedzy tajemnej pelnego, ze o darze przewidywania nie wspomne. The west is the
                              best, there is danger at the edge of town, down the highway west.... he went to
                              the room where his sister lives & he was looking for his brother....and he walked
                              on down the hall......father...yes son....I want to kill you.....mother....I want
                              to....... Juz mam wizje wodzu.....juz widze...........bla, bla, bla....
                              Nie naduzywaj Wody Ognistej przez nastepne 3 dni, bo ksiezyc bedzie w 2 kwarcie.
                              Masz wolne w dzien murzyna?
                              Puabuelito

• Gość: Andrzej Re: Do Pabianito IP: *.unl.edu 18.01.02, 20:49

> Gość portalu: Andrze napisał(a):
                                >
                                > > A wywieziem ja Wojowniku w nasze Skalniste czy w Zakopnianym bedziem
                                > > uczyc pokory ?
                                > > Wodz Wielka Kupa,
                                > > Pucio.
                                > Wodzu! Musisz zasiegnac rady starszyzny i szamana naszego, jedynego,
                                > niestrudzonego, wyuzdanego (pomnij nasze plemienne powiedzenie:"podaj bruzde,
                                > podaj bruzde, bo pociagne cie za uzde") nieumytego, zarosnietego, niewyzytego i
                                >
                                > wiedzy tajemnej pelnego, ze o darze przewidywania nie wspomne. The west is the
                                >
                                > best, there is danger at the edge of town, down the highway west.... he went t
                                > o
                                > the room where his sister lives & he was looking for his brother....and he walk
                                > ed
                                > on down the hall......father...yes son....I want to kill you.....mother....I wa
                                > nt
                                > to....... Juz mam wizje wodzu.....juz widze...........bla, bla, bla....
                                > Nie naduzywaj Wody Ognistej przez nastepne 3 dni, bo ksiezyc bedzie w 2 kwarcie
                                > .
                                > Masz wolne w dzien murzyna?
                                > Puabuelito
                                >

Zabili czarnego murzyna, by biale murzyny milay co swietowac. W oczy gwizda,
                                ze mam wolne.... stolce, od czasu jak przestalem pic.
                                Ale teraz dla dobra sprawy nie bede chlal, bo ksiezyc sie zbiesi i jeszcze
                                sloncem zajdzie. Kumam jednak, ze lepiej dla sprawy Srebrnego Kamienia bedzie
                                jak ja porwiem z rezerwatu w Lublinie. Latwiej tu przekupic ojczysta ognista
                                niz tu na ziemi przodkow. Co ty na to Psi Huju ?
                                Wodz Wielka Kupa,
                                Pucio.
                                • Gość: Paul Re: Do Pabianito IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 21:00

>
                                  > > Gość portalu: Andrze napisał(a):
                                  > >
                                  > > > A wywieziem ja Wojowniku w nasze Skalniste czy w Zakopnianym bedziem
                                  > > > uczyc pokory ?
                                  > > > Wodz Wielka Kupa,
                                  > > > Pucio.
                                  > > Wodzu! Musisz zasiegnac rady starszyzny i szamana naszego, jedynego,
                                  > > niestrudzonego, wyuzdanego (pomnij nasze plemienne powiedzenie:"podaj bruz
                                  > de,
                                  > > podaj bruzde, bo pociagne cie za uzde") nieumytego, zarosnietego, niewyzyt
                                  > ego i
                                  > >
                                  > > wiedzy tajemnej pelnego, ze o darze przewidywania nie wspomne. The west i
                                  > s the
                                  > >
                                  > > best, there is danger at the edge of town, down the highway west.... he w
                                  > ent t
                                  > > o
                                  > > the room where his sister lives & he was looking for his brother....and he
                                  > walk
                                  > > ed
                                  > > on down the hall......father...yes son....I want to kill you.....mother...
                                  > .I wa
                                  > > nt
                                  > > to....... Juz mam wizje wodzu.....juz widze...........bla, bla, bla....
                                  > > Nie naduzywaj Wody Ognistej przez nastepne 3 dni, bo ksiezyc bedzie w 2 kw
                                  > arcie
                                  > > .
                                  > > Masz wolne w dzien murzyna?
                                  > > Puabuelito
                                  > >
                                  >
                                  > Zabili czarnego murzyna, by biale murzyny milay co swietowac. W oczy gwizda,
                                  > ze mam wolne.... stolce, od czasu jak przestalem pic.
                                  > Ale teraz dla dobra sprawy nie bede chlal, bo ksiezyc sie zbiesi i jeszcze
                                  > sloncem zajdzie. Kumam jednak, ze lepiej dla sprawy Srebrnego Kamienia bedzie
                                  > jak ja porwiem z rezerwatu w Lublinie. Latwiej tu przekupic ojczysta ognista
                                  > niz tu na ziemi przodkow. Co ty na to Psi Huju ?
                                  > Wodz Wielka Kupa,
                                  > Pucio.
                                  Psi Huj dostrzega argumenty Wielkiej Kupy. Kupia wiedza i doswiadczenie mowia
                                  same za siebie, o wielki. W krainie "Po" (nie mylic z "Lim Po Po") ojczyzna to
                                  pierwszyzna, a czysta rzecz oczywista. Psi Huj zastawic sidla w krainie "Po" i
                                  czekac w zasadzka, az Kamyczek pac i prosto do Wielkiej Kupy. Wojownikow napoje
                                  ich rodzima woda ognista z przemytu. Niech tylko namaszcze sie psim sadlem i na
                                  poklep-oklep pognam rumaka wyjac jak skunks na wiosne.
                                  Pueblolito

• Gość: Andrzej Re: Do Pabianito IP: *.unl.edu 18.01.02, 21:28

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
                                    >
                                    > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                                    > >
                                    > > > Gość portalu: Andrze napisał(a):
                                    > > >
                                    > > > > A wywieziem ja Wojowniku w nasze Skalniste czy w Zakopnianym be
                                    > dziem
                                    > > > > uczyc pokory ?
                                    > > > > Wodz Wielka Kupa,
                                    > > > > Pucio.
                                    > > > Wodzu! Musisz zasiegnac rady starszyzny i szamana naszego, jedynego,
                                    >
                                    > > > niestrudzonego, wyuzdanego (pomnij nasze plemienne powiedzenie:"podaj
                                    > bruz
                                    > > de,
                                    > > > podaj bruzde, bo pociagne cie za uzde") nieumytego, zarosnietego, nie
                                    > wyzyt
                                    > > ego i
                                    > > >
                                    > > > wiedzy tajemnej pelnego, ze o darze przewidywania nie wspomne. The w
                                    > est i
                                    > > s the
                                    > > >
                                    > > > best, there is danger at the edge of town, down the highway west....
                                    > he w
                                    > > ent t
                                    > > > o
                                    > > > the room where his sister lives & he was looking for his brother....a
                                    > nd he
                                    > > walk
                                    > > > ed
                                    > > > on down the hall......father...yes son....I want to kill you.....moth
                                    > er...
                                    > > .I wa
                                    > > > nt
                                    > > > to....... Juz mam wizje wodzu.....juz widze...........bla, bla, bla.
                                    > ...
                                    > > > Nie naduzywaj Wody Ognistej przez nastepne 3 dni, bo ksiezyc bedzie w
                                    > 2 kw
                                    > > arcie
                                    > > > .
                                    > > > Masz wolne w dzien murzyna?
                                    > > > Puabuelito
                                    > > >
                                    > >
                                    > > Zabili czarnego murzyna, by biale murzyny milay co swietowac. W oczy gwizd
                                    > a,
                                    > > ze mam wolne.... stolce, od czasu jak przestalem pic.
                                    > > Ale teraz dla dobra sprawy nie bede chlal, bo ksiezyc sie zbiesi i jeszcze
                                    > > sloncem zajdzie. Kumam jednak, ze lepiej dla sprawy Srebrnego Kamienia bed
                                    > zie
                                    > > jak ja porwiem z rezerwatu w Lublinie. Latwiej tu przekupic ojczysta ognis
                                    > ta
                                    > > niz tu na ziemi przodkow. Co ty na to Psi Huju ?
                                    > > Wodz Wielka Kupa,
                                    > > Pucio.
                                    > Psi Huj dostrzega argumenty Wielkiej Kupy. Kupia wiedza i doswiadczenie mowia
                                    > same za siebie, o wielki. W krainie "Po" (nie mylic z "Lim Po Po") ojczyzna to
                                    >
                                    > pierwszyzna, a czysta rzecz oczywista. Psi Huj zastawic sidla w krainie "Po" i
                                    >
                                    > czekac w zasadzka, az Kamyczek pac i prosto do Wielkiej Kupy. Wojownikow napoj
                                    > e
                                    > ich rodzima woda ognista z przemytu. Niech tylko namaszcze sie psim sadlem i n
                                    > a
                                    > poklep-oklep pognam rumaka wyjac jak skunks na wiosne.
                                    > Pueblolito
                                    >

Dobrze mowisz Wielbladzia Wargo, wodki ci dac, hej chlopcy, skoczta no tam
                                    na jednym kulasie po okowite dla Wargi.
                                    To kiedy sie zaczaim na Srebrnego, tera o czy po swiecie murzyna ?
                                    Wudz Dymiace Kupsko
                                    Pucio.
                                    • Gość: Paul Koza do Wodza. IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 21:44

>
                                      > > Gość portalu: Andrzej napisał(a):
                                      > >
                                      > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                                      > > >
                                      > > > > Gość portalu: Andrze napisał(a):
                                      > > > >
                                      > > > > > A wywieziem ja Wojowniku w nasze Skalniste czy w Zakopnian
                                      > ym be
                                      > > dziem
                                      > > > > > uczyc pokory ?
                                      > > > > > Wodz Wielka Kupa,
                                      > > > > > Pucio.
                                      > > > > Wodzu! Musisz zasiegnac rady starszyzny i szamana naszego, jedy
                                      > nego,
                                      > >
                                      > > > > niestrudzonego, wyuzdanego (pomnij nasze plemienne powiedzenie:"
                                      > podaj
                                      > > bruz
                                      > > > de,
                                      > > > > podaj bruzde, bo pociagne cie za uzde") nieumytego, zarosnietego
                                      > , nie
                                      > > wyzyt
                                      > > > ego i
                                      > > > >
                                      > > > > wiedzy tajemnej pelnego, ze o darze przewidywania nie wspomne.
                                      > The w
                                      > > est i
                                      > > > s the
                                      > > > >
                                      > > > > best, there is danger at the edge of town, down the highway west
                                      > ....
                                      > > he w
                                      > > > ent t
                                      > > > > o
                                      > > > > the room where his sister lives & he was looking for his brother
                                      > ....a
                                      > > nd he
                                      > > > walk
                                      > > > > ed
                                      > > > > on down the hall......father...yes son....I want to kill you....
                                      > .moth
                                      > > er...
                                      > > > .I wa
                                      > > > > nt
                                      > > > > to....... Juz mam wizje wodzu.....juz widze...........bla, bla,
                                      > bla.
                                      > > ...
                                      > > > > Nie naduzywaj Wody Ognistej przez nastepne 3 dni, bo ksiezyc bed
                                      > zie w
                                      > > 2 kw
                                      > > > arcie
                                      > > > > .
                                      > > > > Masz wolne w dzien murzyna?
                                      > > > > Puabuelito
                                      > > > >
                                      > > >
                                      > > > Zabili czarnego murzyna, by biale murzyny milay co swietowac. W oczy
                                      > gwizd
                                      > > a,
                                      > > > ze mam wolne.... stolce, od czasu jak przestalem pic.
                                      > > > Ale teraz dla dobra sprawy nie bede chlal, bo ksiezyc sie zbiesi i je
                                      > szcze
                                      > > > sloncem zajdzie. Kumam jednak, ze lepiej dla sprawy Srebrnego Kamieni
                                      > a bed
                                      > > zie
                                      > > > jak ja porwiem z rezerwatu w Lublinie. Latwiej tu przekupic ojczysta
                                      > ognis
                                      > > ta
                                      > > > niz tu na ziemi przodkow. Co ty na to Psi Huju ?
                                      > > > Wodz Wielka Kupa,
                                      > > > Pucio.
                                      > > Psi Huj dostrzega argumenty Wielkiej Kupy. Kupia wiedza i doswiadczenie m
                                      > owia
                                      > > same za siebie, o wielki. W krainie "Po" (nie mylic z "Lim Po Po") ojczyz
                                      > na to
                                      > >
                                      > > pierwszyzna, a czysta rzecz oczywista. Psi Huj zastawic sidla w krainie "
                                      > Po" i
                                      > >
                                      > > czekac w zasadzka, az Kamyczek pac i prosto do Wielkiej Kupy. Wojownikow
                                      > napoj
                                      > > e
                                      > > ich rodzima woda ognista z przemytu. Niech tylko namaszcze sie psim sadle
                                      > m i n
                                      > > a
                                      > > poklep-oklep pognam rumaka wyjac jak skunks na wiosne.
                                      > > Pueblolito
                                      > >
                                      >
                                      > Dobrze mowisz Wielbladzia Wargo, wodki ci dac, hej chlopcy, skoczta no tam
                                      > na jednym kulasie po okowite dla Wargi.
                                      > To kiedy sie zaczaim na Srebrnego, tera o czy po swiecie murzyna ?
                                      > Wudz Dymiace Kupsko
                                      > Pucio.
                                      Stojacy Na Glowie Smierdzacy Wor Kopulujacego W Przedsmiertnych Podrygach Bawola
                                      O Przekrwionych Z Wysilku Galach, dziekuje Dymiacemu Wodzowi za pochwaly i
                                      aprobate. Niebawem czas sie zbierac, szalas roztawic, niewolnice nadstawic, pale
                                      postawic, fajke zapalic, butle przechylic i na spoczynek sie udac. Co za czasy
                                      ze bialy czarnego trzcic musi? A to wszystko przez tego JFK, ktorego za pozno
                                      zabili, a ktory to nieszczesnik takiego bajzlu narobil, ze do dzisiaj kraj
                                      otrzasnac sie nie moze. Nie wiem jak ty, ale ja tego lowelasa, jego rodzinki i
                                      poplecznikow, bialych i czarnych z dubeltowka bym scigal. Ale jak fajrant, to
                                      fajrant, dobte ito. Do Phtorcoo, pa, pa....
                                      Pawelek-Diabelek ;->
                                      • Gość: Andrzej Re: Koza do Wodza. IP: *.unl.edu 18.01.02, 21:49
                                        Ahoj Wojowniku
                                        do pofiutra.
                                        Wudz Smutny Rympal.
                                        Pucio.
                                        • silverstone ja wam dam popalic! 20.01.02, 16:47
                                          wstretne chopaki!!!!
                                          Srebrny Kamien ma was w nosie razem z waszymi kiepskimi jakosciowo pulapkami
                                          hehehehe..... sami conajwyzej mozecie w nie powpadac i to przy wyjatkowo zlym
                                          wietrze!!!!
                                          ide sie obrazac za kombinacje i niecne plany za moimi plecami!
                                          S.
                                          • Gość: Paul Czyjemy sie "popaleni" ;-) IP: *.ipt.aol.com 20.01.02, 23:48
                                            silverstone napisał(a):

> wstretne chopaki!!!!
                                            > Srebrny Kamien ma was w nosie razem z waszymi kiepskimi jakosciowo pulapkami
                                            > hehehehe..... sami conajwyzej mozecie w nie powpadac i to przy wyjatkowo zlym
                                            > wietrze!!!!
                                            > ide sie obrazac za kombinacje i niecne plany za moimi plecami!
                                            > S.
                                            I droga Silver, wszysstko sie bylo wydalo ;-(. Wpadlismy w swoje wlasne pulapki
                                            i wydobyc sie z nich nie sposob. Tera tylko wypada zamknac cie w swoim
                                            rezerwacie i zapic na smierc za rzadowe pieniadze. Ja i Wielki Wodz isc teraz ze
                                            spuszczonymi twarzami i smucic sie wielce. Pozdrowionka.
                                            Pawelek-Diabelek ;->

• silverstone no nie przesadzaj! 21.01.02, 09:56
                                              Rzadowe pieniadze z pewnoscia nie obejmuja leczenia marskosci watroby :))))) a na co mi zjawa, co to
                                              sie zapila???????

pozdr
                                              silver

> I droga Silver, wszysstko sie bylo wydalo ;-(. Wpadlismy w swoje wlasne pulapk
                                              > i
                                              > i wydobyc sie z nich nie sposob. Tera tylko wypada zamknac cie w swoim
                                              > rezerwacie i zapic na smierc za rzadowe pieniadze. Ja i Wielki Wodz isc teraz
                                              > ze
                                              > spuszczonymi twarzami i smucic sie wielce. Pozdrowionka.
                                              > Pawelek-Diabelek ;->
                                              >

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka