Dodaj do ulubionych

Palikot i koty w Biłgoraju.

11.01.09, 18:02
Jak myślicie, dlaczego pan Palikot obraża bez żadnych konsekwencji
prezydenta, premiera i innych polityków i jak dotąd nie dostał za to
wyroku?

A oto ostatnie jego wypowiedzi i zachowania:

1. "Czy Jarosław jest Jarosławą? Czy Jarosław Kaczyński jest
kobietą – jak zasugerowała kilka dni temu Nelly Rokita?" - pyta w
swoim blogu w Onet.pl Janusz Palikot. Wśród bliźniaków jednojajowych
często jedno z nich jest homoseksualistą. Tak przynajmniej twierdzą
medycy.

2. Uważam prezydenta Lecha Kaczyńskiego za chama.
patrz.pl/filmy/palikot-prezydent-to-cham
3. Koszulki (Jestem z SLD, Jestem gejem).

4. Konferencje z wibratorem .

5.Dziennikarki Napisały więc do polityka sms-a, że będą czekać w
czwartek koło godziny 17. Na to Palikot odpisał: „Ale nago i po dwu
butelkach wina”.

Obserwuj wątek
    • Gość: diagnosta Re: Palikot i koty w Biłgoraju. IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 21:18
      Palikot to wielki wstyd dla Lubelszczyzny.
      • Gość: ja Re: Palikot i koty w Biłgoraju. IP: *.resetnet.pl 11.01.09, 22:11
        Tak - ja także wstydzę się za jego wypowiedzi i domagam się od
        organów ścigania aby było resepktowane prawo polskie.Za obraze
        prezydenta powinna być poważna kara.
        • tajnos.agentos Re: Palikot i koty w Biłgoraju. 12.01.09, 07:10
          Słusznie. Za komuny też była. Nie możetak być, by byle kto kalał
          symbole i godził w sojusze.
    • nabucco1954-54 o ho ho! 11.01.09, 21:30
      jaka wrazliwa osoba!!! Tylko czy Palikot kłamie?A ze kontrowersyjny?
      Z bydłem należy gadać językiem dla bydła zrozumiałym slicznoto.
      KPW???
      • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 11.01.09, 22:12
        Radziłbym Tobie, abys uważał co piszesz.
        • tajnos.agentos Re: o ho ho! 12.01.09, 07:10
          ...Bo co?
          • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 12.01.09, 07:25
            Bo w internecie nie jesteś anonimowy.
            • qqbek Re: o ho ho! 12.01.09, 13:24
              Gość portalu: ja napisał(a):

> Bo w internecie nie jesteś anonimowy.

To samo tyczy się pszenno-buraczanych forumowiczów o poglądach zbliżonych do
              PiS-uaru.
              Czemu to prawica mogła wieszać psy na Wałęsie i Kwaśniewskim (o Jaruzelskim nie
              wspomnę) a teraz odbiera to prawo Palikotowi?
              Palikot jest chamski w swych metodach (może innych nie zna), ale jest także
              posłem na Sejm, wybranym w demokratycznych wyborach.
              Zarówno el Kaczora jak i imć Palikota osądzą Polacy w trakcie kolejnych wyborów.
              Z sondaży zaś wynika wprost, że to nie Prezydent ma szansę na ponowną elekcję.
              Razi mnie świński ryj w telewizji... ale choć raz nie jest on przynajmniej
              przytwierdzony do tułowia (czego nie można powiedzieć o niektórych z niedawnych
              koalicjantów PiS). Razi mnie robienie z polityki hucpy i imprezy... ale styl to
              daleko lepszy niż babranie się w kwitach miast rządzenia.

A co do mojej anonimowości... nie raz już na tym forum pisałem... i sądzę, że
              uważny jego czytelnik i tak ma już zgrubne pojęcie o tym kim jestem i gdzie
              mieszkam... z tym, że mnie to akurat nijak nie przeszkadza :)
              • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 12.01.09, 17:58
                Odkąd sięgam pamięcią Kaczyńscy nigdy nie powiedzieli na innego
                polityka publicznie , że jest chamem albo pedałem albo że się
                prostytuuje. Niestety panu Palikotowi to się zdarza.
                To że zmieniasz nicki co chwilę żeby coś naskrobać świadczy
                właśnie , że masz kilka twarzy.
                • wampir-wampir Re: o ho ho! 12.01.09, 18:04
                  Jarkacz mówił publicznie o prostytuujących się prawnikach, kolego
                  sympatyczny. A przy okazji ja też uważam prezydenta za chama...
                  Demokracja jest, wolno mi ;-)))
                  • Gość: do wampira Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 12.01.09, 18:48
                    Informuję Ciebie - że ten wpis został wysłany na adres biura
                    prasowego Prezydenta RP. Adres e-mail: biuroprasowe@prezydent.pl i
                    zapewniam , że nie żartuję. Może to Ciebie coś nauczy i nie będziesz
                    już anonimowy w internecie...Pozdrawiam...
                    • tajnos.agentos Re: o ho ho! 13.01.09, 08:23
                      Twoje biuro może mi "skoczyć" tam, gdzie Ty możesz mnie w doopę
                      pocałować.:P
                    • wampir-wampir Re: o ho ho! 13.01.09, 17:29
                      Z niecierpliwością czekam na kontakt z biura kurdupla. Z
                      niecierpliwością wielką...;-)))
                      • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 13.01.09, 23:29
                        Sprawa została zgłoszona więc może się doczekasz...
                        • pollion1 Re: o ho ho! 14.01.09, 06:32
                          kolaborant ,donosiciel ,kapuś,menda i świnia - won od naszego stolika!
                          a donoś sobie dam ci nawet moje nazwisko i świński ryj na drogę
                          • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 14.01.09, 08:13
                            Łamiesz regulamin forum , obrażasz prezydenta RP, jego kancelarie i
                            ogólnie siejesz zamęt. Takich jak Ty powinno się stawiać pod sąd bo
                            zdaje ci się że jak w internecie piszesz to możesz wszystko.
                • Gość: g osc z wlkp Re: o ho ho! IP: *.icpnet.pl 12.01.09, 18:07
                  Jako mieszkaniec Poznania a ur w Bilgoraju wstydze sie cza takiego
                  czlowieka ,w dodatu ten czlowiek dla miasta regionu zrobil 0 wstyd
                  tylko filozof nauczyl sie opluwac a na tymk cierpi jego rodzina
                  nmieszkancy calej Lubelszczyzny za wyjatkiem kilku przyglupasow i
                  dresiazu z rozumem piwoszy z pod jkiosku czy stadionow z
                  wykrzyknikiem dokopac mu .
                  • Gość: ja opinia platformy IP: *.resetnet.pl 12.01.09, 18:50
                    Po ostatnich wypowiedziach Janusza Palikota będą wobec niego
                    wyciągnięte konsekwencje - powiedział szef klubu PO Zbigniew
                    Chlebowski. Jego zdaniem, Palikot "chodzi po bardzo cienkiej,
                    wąskiej granicy".

- Uważam, że język, jakiego użył, jest językiem, który nie zyskuje
                    akceptacji w PO, w związku z tym na pewno będziemy zastanawiać się,
                    nie pierwszy raz, nad konsekwencjami - powiedział Chlebowski.

• Gość: platforma nowak z po napisal... IP: *.resetnet.pl 12.01.09, 22:51
                      Nowak: to wstyd, przepraszam wyborców PO
                      Jest mi wstyd. Przepraszam panią Gęsicką i wszystkich wyborców
                      Platformy Obywatelskiej - powiedział Sławomir Nowak z PO w TVN24 o
                      wypowiedziach Janusza Palikota o minister Gęsickiej.
                      Nowak z Kancelarii Premiera powiedział, że sam czuje się obrażony
                      słowami Janusza Palikota.
                • tajnos.agentos Re: o ho ho! 13.01.09, 08:21

> To że zmieniasz nicki co chwilę żeby coś naskrobać świadczy
                  > właśnie , że masz kilka twarzy.

Syniu, do kogo to było? Może do tego nieanonimowego?:DDD
                • qqbek Re: o ho ho! 14.01.09, 14:27

> Odkąd sięgam pamięcią Kaczyńscy nigdy nie powiedzieli na innego
                  > polityka publicznie , że jest chamem albo pedałem albo że się
                  > prostytuuje. Niestety panu Palikotowi to się zdarza.
                  > To że zmieniasz nicki co chwilę żeby coś naskrobać świadczy
                  > właśnie , że masz kilka twarzy.

To proszę sięgnąć do ich wypowiedzi na temat p.Wachowskiego, ministra w
                  gabinecie prezydenta Lecha Wałęsy.
                  Panu Palikotowi zdarzyło się mieć niewyparzoną gębę i zadać głośno kilka pytań
                  dotyczących rzeczy, co do których wiele osób ma już od dawna wyrobione zdanie.
                  Nazwanie Minister Gęsickiej polityczną prostytutką może i piękne nie było... ale
                  w świetle przedstawionych na poparcie tej tezy danych (tzn. znacznych
                  rozbieżności pomiędzy danymi z konferencji Pani Minister a faktycznym
                  wykorzystaniem środków z UE) nie wydaje się już tak dziwne.
                  Pytanie zaś o preferencje seksualne 59-letniego mężczyzny, który nigdy nie był w
                  stałym związku z kobietą i nadal mieszka z matką i kotem na Żoliborzu jest być
                  może niestosowne... lecz biorąc pod uwagę to, że miał (i nadal sobie takowy
                  uzurpuje) wpływ na losy całej Polski - jest częściowo zasadne.
                  Co do mnie zaś: nie zmieniam nicków, od 5 lat piszę na tym forum pod jednym i
                  tym samym. Jeżeli fakt, że więcej niż jedna osoba na tym forum może mieć poglądy
                  inne niż Ty a zarazem zbieżne ze sobą jest dla Ciebie, wydaje się Tobie
                  niewiarygodny, to polecić mogę dobrą poradnię zdrowia psychicznego.
                  • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 14.01.09, 23:24
                    Tobie i Twoim nickom życzę szybkiego powrotu do zdrowia a także
                    wyższej merytoryki bo Twój poziom wypowiedzi sięga poziomu bardzo
                    niskiego, nie będę się zatem do niego zniżał.
                    • qqbek Re: o ho ho! 15.01.09, 13:22

> Tobie i Twoim nickom życzę szybkiego powrotu do zdrowia a także
                      > wyższej merytoryki bo Twój poziom wypowiedzi sięga poziomu bardzo
                      > niskiego, nie będę się zatem do niego zniżał.

To wyślij chociaż donosik do Kancelarii... proszę... na prawdę nie jestem
                      tajnosem i zasługuję na osobny donos:P
                      A jeżeli mowa o sprawach merytorycznych- w poprzednim poście chyba dość jasno
                      napisałem, dlaczego Palikocie wypociny uważam za zasadne, lecz podane w
                      niestrawnej formie.
                      Ty zaś czepiasz się Palikota, bo jest on drzazgą w oku PiS. Powiem jedno, PiS
                      powinno się cieszyć z obecności Palikota w PO, bo dzięki jego marnemu stylowi
                      oszołomy pokroju Jacka Kurskiego czy Ziobry nie wydają się aż tak odchylone od
                      normy, jak są w rzeczywistości.
                      Usunąć jednak Palikota z PO się nie da, bo to podważyłoby wiarygodność partii
                      opowiadającej się w końcu za wolnością słowa... gdyby Palikot był w PiS a nie
                      PO, to dawno by już się z tą partią pewnie pożegnał, bo w PiS obowiązuje
                      regulaminowy kaganiec na pysk i absolutna wierność wodzowi Jarosławowi, wiecznej
                      dziewicy (vide przypadek Dorna).
                      • tajnos.agentos Re: o ho ho! 16.01.09, 08:24
                        qqbek napisał:

> To wyślij chociaż donosik do Kancelarii... proszę... na prawdę nie
                        jestem
                        > tajnosem i zasługuję na osobny donos:P

On Ci i tak nie wierzy, bo to jest taka jego idee fixe oraz mania
                        prześladowcza, a w ogóle to nie donos, tylko "obywatelska
                        postawa".:)))
                        • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 16.01.09, 09:21
                          Jeżeli zauważam jak na moderowanym forum jakiś człowiek niskiej
                          postawy moralnej obraża prezydenta RP to wybacz, ale nie będe
                          udawał, że jestem ślepy. Jeżeli masz jakieś "ale" to najpierw naucz
                          się zasad kultury osobistej a potem zasad współżycia społecznego.
                          Palikot także powinien się nauczyć powyższych zasad, bo to wstyd
                          słuchać jego wypowiedzi...
                          • tajnos.agentos Re: o ho ho! 16.01.09, 09:49
                            Kultury osobistej, to ja się oduczyłem już dawno, a zrobiłem to pod
                            wpywem forumowych "prawiczków", którzy od lat z uporem maniaków
                            wprowadzają w życie tak zwaną "moralność Kalego", zupełnie nie
                            przejmując się nastrojami normalnych ludzi.:P
                            • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 16.01.09, 10:41
                              Dla mnie ty jesteś "forumowym prawiczkiem", a Twoje zachowania
                              odbiegają od normy społecznej.
                              • tajnos.agentos Re: o ho ho! 16.01.09, 11:01
                                Wali mnie to. Jak się podoba, to napisz donos i wyślij gdzie trzeba.
                          • qqbek Re: o ho ho! 17.01.09, 13:29
                            To Tobie, człowieku małej wiary, za to wielu nicków należałoby się trochę ogłady.
                            Po pierwsze- argumentum ad personam... zamień je proszę na te bardziej "ad rae".
                            Cytowane przez Ciebie zasady współżycia społecznego mają także zastosowanie do
                            forów internetowych. Jedną z nich jest omawianie rzeczy będących tematem
                            dyskusji. Nie leżą w tej dziedzinie zaś personalne "wycieczki" i nieudolne próby
                            poniżenia dyskutujących z Tobą osób w sposób wulgarny i w niczym nie odbiegający
                            od stylu p.Palikota. Tym bardziej, do dyskusji na forum nie powinny się zabierać
                            osoby, które jak Ty, po wyczerpaniu argumentów rzeczowych, starają się
                            zastraszać interlokutorów, grożąc im donosami. Jeżeli osławiona krótka lista
                            Prezydenta miałaby zawierać nazwiska wszystkich, którzy z imć Kaczyńskim się
                            raczą nie zgadzać, a brata bliźniaka p.Prezydenta uważają za dziwaka, to nie
                            zeszyt a opasłe archiwum p.Prezydent po sobie potomnym pozostawiłby.
                            Co do zaś braku anonimowości w Internecie, to ten fakt najlepiej udowodnili
                            Tobie administratorzy forum. Twój adres IP pojawiał się przy przynajmniej 4
                            nickach. Jeżeli zaś podejrzewasz, że jestem tajnosem, to zwróć się do
                            administracji forum o wyjaśnienie tej sprawy, miast pomawiać mnie o to
                            publicznie. Mam stałe łącze i stały adres IP, czasami piszę też z pracy
                            (jednakowoż ze stałego łącza i stałego adresu IP) więc nie będzie najmniejszego
                            problemu w ustaleniu, że nie jestem tajnosem :)
                            Pozdrawiam i życzę szybkiej poprawy.
                            • Gość: ja Re: o ho ho! IP: *.resetnet.pl 17.01.09, 13:32
                              Rozumiem , że znalazłeś się w kłopoliwej sytuacji i teraz chcesz się
                              wybielić. Ty mnie szukasz po IP, a ja nie muszę. Zapewniam Ciebie,
                              że wystarczy mi Twój bełkot i już wiem kim jesteś...
                              • qqbek Re: o ho ho! 17.01.09, 13:47

> Rozumiem , że znalazłeś się w kłopoliwej sytuacji i teraz chcesz się
                                > wybielić. Ty mnie szukasz po IP, a ja nie muszę. Zapewniam Ciebie,
                                > że wystarczy mi Twój bełkot i już wiem kim jesteś...

Znów "ad personam"... nadal życzę poprawy i pozdrawiam.
                                Czekam także na jakieś rzeczowe argumenty... na razie na próżno.
                              • tajnos.agentos Re: o ho ho! 17.01.09, 14:02

> Rozumiem , że znalazłeś się w kłopoliwej sytuacji i teraz chcesz
                                się
                                > wybielić. Ty mnie szukasz po IP, a ja nie muszę. Zapewniam Ciebie,
                                > że wystarczy mi Twój bełkot i już wiem kim jesteś...

Potwierdzam, pajacu: on nie jest tajnym agentem, a ja nie jestem
                                kukubkiem.:DDD
    • el36 Re: Palikot i koty w Biłgoraju. 12.01.09, 23:21
      A czym to się różni od wypowiedzi o " ciemnym ludzie,który to kupi"?
      • Gość: zawieszenie Re: Palikot i koty w Biłgoraju. IP: *.resetnet.pl 13.01.09, 09:34
        Szef klubu PO Zbigniew Chlebowski poinformował, że na dzisiejszym
        posiedzeniu zarządu Platformy będzie rekomendował czasowe
        ZAWIESZENIE Janusza Palikota. Według niego, będzie to dobry
        sprawdzian dla posła PO.
        Tym razem Janusz Palikot przekroczył nie tylko granice dobrego
        smaku, ale również granice dobrego wychowania i musi liczyć się z
        poważnymi konsekwencjami - powiedział Chlebowski w TVP Info.

• Gość: o i doczekał się.. Re: Palikot i koty w Biłgoraju. IP: *.resetnet.pl 14.01.09, 08:16
          Janusz Palikot otrzymał największą karę, jaką mógł otrzymać,
          następną będzie wyrzucenie z Platformy, a bardzo bym tego nie
          chciał - powiedział w radiowych "Sygnałach Dnia" Zbigniew
          Chlebowski, szef KP PO.
          Wczoraj zarząd Platformy Obywatelskiej podjął decyzję o udzieleniu
          Palikotowi nagany i odwołaniu go z funkcji szefa komisji Przyjazne
          Państwo.
          • krt_czart Naruszasz Netykietę !!! 15.01.09, 16:32
            j1a, ja, do wampira, platforma, zawieszenie, o i doczekał się -
            • Gość: ja do czarta IP: *.resetnet.pl 16.01.09, 13:26
              proszę o informacje jaką netykietę narusza nick: J1A. Czekam na
              informacje.
              • empi Re: do czarta 16.01.09, 13:31
                zanim kolega Ci odpisze. Stale na forum piszesz pod różnymi nickami
                w jednym wątku. Wielokrotnie zwracałem Ci na to uwagę. Tym naruszasz
                zasady netykiety. Ponadto miejsce na podanie nicka nie jest miejscem
                na komentarze w stylu " o i doczekał się" itd.
                pzdr.
                • Gość: ja Re: do czarta IP: *.resetnet.pl 16.01.09, 13:38
                  Proszę o podanie w takim razie zapisu netykiety która mi zabrania
                  uzywaniu różnych nicków. Nie podszywam się pod nikogo, a nicków moge
                  mieć kilka chyba , że wprowadziłeś jakiś zakaz o którym netykieta
                  nie pisze.
                  • Gość: ja Re: do czarta IP: *.resetnet.pl 16.01.09, 13:44
                    Radziłbymn także abyś ty i Twój kolega czart jako opiekuni społeczni
                    forum zapoznali się po pierwsze z pojęciem "podszywanie" a po drugie
                    z netykietą, a dokładnie z zapisem : "Nie obrażaj i nie atakuj
                    personalnie swoich rozmówców. " Ten zapis powinien Wam pozostać w
                    pamięci jeżeli chodzi o obrażanie mnie i prezydenta RP.

Podszywanie się to podawanie się za inną osobę, Gdy dana osoba
                    zauważy, że ktoś inny podaje się za nią, powinna ona skontaktować
                    się z najbliższym posterunkiem policji, podać swoje dane, szczegóły
                    dotyczące dokumentu tożsamości i, o ile zezwala na to prawo krajowe,
                    złożyć odciski palców i zdjęcie.

• empi Re: do czarta 16.01.09, 13:54
                    Rozpocznij edukację od podstaw, tak więc: Netykieta . Piszesz w tym samym wątku pod różnymi nickami
                    wprowadzając w błąd lub z chęci oszukania współdyskutantów.
                    pzdr.
                    • Gość: ja Re: do empi IP: *.resetnet.pl 16.01.09, 14:02
                      Nie jesteś ani trochę kompetentny, poza tym jesteś stronniczy.
                      Składam wyrazy współczucia w związku z ostatnimi wypowiedziami
                      palikota na Twoje ręce czyli na ręce wyznawcy pana palikota, Na
                      pewno wstyd ci teraz że go popierasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka