serwetka7 29.01.09, 10:16 Czy możecie polecić dobrego paradontologa lub implantologa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 29.01.09, 13:13 Na periodontologię w Instytucie trafiłam ze stanem zapalnym dziąseł, po paru miesiącach brania antybiotyków i uzyskałam poradę, żebym płukała zęby i dostałam kolejny antybiotyk. Już w prywatnym gabinecie zdiagnozowano przetokę i zalecono natychmiastową resekcję. Więc sama też jestem ciekawa, jacy to dobrzy specjaliści tam pracują:(. Natomiast jeżeli chodzi o implanty, to polecano mi dr Mansurę Mansura?) Rahnama z Instytutu Stomatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
serwetka7 Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 29.01.09, 14:20 Rzeczywiście trafiłaś na kiepskich specjalistów, skoro dali Ci antybiotyki. A tego doktora co polecasz to jest on również polecany odnośnie chirurgii, nie wiem czy to to samo co implanty. Odpowiedz Link Zgłoś
rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 07:37 On się też zajmuje implantami. Tak mi przynajmniej powiedziano. A że dzisiaj będę u niego z wizytą, to po prostu zapytam:). Odpowiedz Link Zgłoś
serwetka7 Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 11:23 A czy możesz napisać z czym idziesz i jakie będą efekty.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 12:27 Napiszę Ci wieczorem na priva, na pocztę gazetową:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto IP: *.nplay.net.pl 30.01.09, 14:08 Też poproszę:)jako żywo zainteresowana "tematem" o stresie nie wspomnę:( Odpowiedz Link Zgłoś
rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 16:43 Niestety dr Rahnama nie wstawia implantów:(. Szukamy dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 17:29 Znalazłam w sieci taki gabinet: Maślanko G. Gabinet stomatologiczny - Protetyka, chirurgia twarzowo - szczękowa, implanty * 20-043 Lublin, al. Racławickie 34 * Tel.: 0 81 533 54 86 Wiem również, że ta pani doktor przyjmuje również w Klinice Stomatologicznej. Czy ktoś może udzielić jakiejś informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
elgoog Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 15.03.09, 17:06 W Instytucie Stomatologii można wstawić sobie implanty? Jaki jst ich koszt? Odpowiedz Link Zgłoś