Dodaj do ulubionych

Instytut Stomatologii- paradontolog, implantolog?

29.01.09, 10:16
Czy możecie polecić dobrego paradontologa lub implantologa.
Obserwuj wątek
    • rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 29.01.09, 13:13
      Na periodontologię w Instytucie trafiłam ze stanem zapalnym dziąseł, po paru
      miesiącach brania antybiotyków i uzyskałam poradę, żebym płukała zęby i dostałam
      kolejny antybiotyk.
      Już w prywatnym gabinecie zdiagnozowano przetokę i zalecono natychmiastową resekcję.
      Więc sama też jestem ciekawa, jacy to dobrzy specjaliści tam pracują:(.
      Natomiast jeżeli chodzi o implanty, to polecano mi dr Mansurę Mansura?) Rahnama
      z Instytutu Stomatologii.
      • serwetka7 Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 29.01.09, 14:20
        Rzeczywiście trafiłaś na kiepskich specjalistów, skoro dali Ci
        antybiotyki.
        A tego doktora co polecasz to jest on również polecany odnośnie
        chirurgii, nie wiem czy to to samo co implanty.
        • rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 07:37
          On się też zajmuje implantami. Tak mi przynajmniej powiedziano. A że dzisiaj
          będę u niego z wizytą, to po prostu zapytam:).
          • serwetka7 Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 11:23
            A czy możesz napisać z czym idziesz i jakie będą efekty.Dzięki.
            • rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 12:27
              Napiszę Ci wieczorem na priva, na pocztę gazetową:).
              • Gość: x Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto IP: *.nplay.net.pl 30.01.09, 14:08
                Też poproszę:)jako żywo zainteresowana "tematem" o stresie nie
                wspomnę:(
                • rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 16:43
                  Niestety dr Rahnama nie wstawia implantów:(.
                  Szukamy dalej...
                  • rendell Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 30.01.09, 17:29
                    Znalazłam w sieci taki gabinet:
                    Maślanko G. Gabinet stomatologiczny - Protetyka, chirurgia twarzowo - szczękowa,
                    implanty

* 20-043 Lublin, al. Racławickie 34
                    * Tel.: 0 81 533 54 86
                    Wiem również, że ta pani doktor przyjmuje również w Klinice Stomatologicznej.
                    Czy ktoś może udzielić jakiejś informacji?
          • elgoog Re: Instytut Stomatologii- paradontolog, implanto 15.03.09, 17:06
            W Instytucie Stomatologii można wstawić sobie implanty? Jaki jst ich
            koszt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka