Dodaj do ulubionych

Potrzebuje:)

13.11.03, 20:31
Hellow, potrzebuje pomocy. chce sobie kupic jakas fajna zastawe obiadowa i
ni cholery nie wiem gdzie mam sie udac w Lublinie.Wiem ze naczynia sa w
hipermarketach ale gdzie jeszcze???Moze ktos wie albo zna adresy stron e???
Dzieki za pomoc z gory:))
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: Potrzebuje:) 13.11.03, 20:38
      Na 1-go Maja jest fajny sklep ze szkłem. Idąc od dworca po lewej stronie,
      gdzies koło kiosku ruchu. Bardzo duży jest wybór. Lubię tam zaglądać a przy
      okazji coś zawsze kupuję;))
      • Gość: Selma2003 Re: Potrzebuje:) IP: *.lublin.mm.pl 13.11.03, 21:50
        Też mi przyszedł do głowy ten sklep. Duży wybór porcelany Ćmielów, ale nie wiem
        czy wzornictwo i ceny będą Ci odpowiadać.
        Może warto też zajrzeć do Makro, jeśli chodzi o praktyczne komplety.
    • Gość: wisia Re: Potrzebuje:) IP: 217.97.175.* 13.11.03, 20:53
      sporo ladnej porcelany widywalam (czas przeszly, bo dawno nie zagladalam) w
      sklepie przy ul. Hempla... sa serwisy i naczynia, ktore mozna kupowac na
      sztuki, samej kompletujac sobie potrzebny zestaw...
    • ejno Re: Potrzebuje:) 13.11.03, 20:55
      Chyba nie dodalam ze lepiej zeby to bylo w przystepnej cenie;)Dzieki za pomoc.
      Musze powiedziec ze wczesniej nie kupowalam zastawy obiadowej wiec nie mma
      pojecia gdzie lazic:)
      • Gość: wisia Re: Potrzebuje:) IP: 217.97.175.* 13.11.03, 21:07
        w przystepnej cenie to w hipermarketach znajdziesz te wszystkie arcorocki,
        arcopale i co tam jeszcze chcesz... maja dwie wady: nie sa porcelana i sa
        pakowane w pudlach, wiec czasami zaskakuja... ale na pewno dostajesz do
        skrzynki reklamy, wiec poczatuj na taka reklame i zwykle mozna znalezc jakas
        promocje... porcelana - no coz, ta jest drozsza, ale kompletowana na sztuki juz
        do przelkniecia (cenowo)... udanych zakupow:-)))
    • Gość: ryża małpa Re: Potrzebuje:) IP: *.lublin.mm.pl 13.11.03, 21:06
      Zajrzyj do Galerii Czas w Domu Kupieckim ( dawnej Cepelii) , po lewej stronie
      od wejścia schodkami w dół. Ładne rzeczy choc jak dla mnie za wytworne ( ale
      ja mam wybitnie plebejskie gusta) no i nie za tanie....ale pooglądać można.
      • Gość: lodbrok Re: Potrzebuje:) IP: *.poczta.lublin.pl / *.poczta.lublin.pl 14.11.03, 09:11
        A ja ci polecam hurtownię Marcopol przy końcu ul. Wojciechowskiej. Jest tam
        olbrzymi wybór wszystkiego co potrzebne do domu z zakresu prostego agd, w tym
        również szkła. Sprzedają tam również w detalu, a najlepiej iść w sobotę bo
        wtedy nie ma narzutu. Naprawde warto to miejsce obejrzec bo wybór jest
        przeogromny i ceny zróżnicowane. Jesli znasz kogos kto prowadzi działalność
        gosp. to jeszcze lepiej bo może wziąc cos na fakturę. Są tam dwie hale: jedna
        generalnie ze szkłem, druga z plastikiem. Pozdrówka:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka