nowakkk14 22.06.08, 19:47 Ratunku!!!Po zastosowaniu Seborenu na włosy,wskutek nieostroznego stosowania,wykwitły mi plamy na twarzy w kolorze brunatnym.Prosze o rade czym je zlikwidowac, gdyz paskudnie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaludyna Re: PLamy na twarzy 24.06.08, 16:59 hmm, moze cytryna ew. mocniejszy kwasek cytrynowy? peelingi? Odpowiedz Link Zgłoś
nowakkk14 Re: PLamy na twarzy 28.06.08, 23:08 Lekarz polecił mi krem Novate,ale po 4 dniowym zastosowaniu żadnej poprawy. Błagam o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kaludyna Re: PLamy na twarzy 29.06.08, 14:47 Kurcze wspolczuje. idz do dermatologa, jesli bylas to idz do innego. Ta masc/krem to przeciez lek na choroby skory a nie na przebarwienia. co za matoly z tych lekrzy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nieco8 Re: PLamy na twarzy 17.07.08, 22:28 Polecam Thiospot (do kupienia w aptekach)- wielu osobom pomaga. To chyba jedyny tak skuteczny preparat. Ponadto koniecznie zachnij stosować na twarz filtry przeciwsłoneczne. Jeśli Thiospot nie pomoże, to niestety mam przykrą wiadomość, zostaje tylko piekielnie drogi Cosmelan - zabieg w gabinecie dermatologa. Efekt jest spektakularny, ale niestety trzeba go podtrzymywac stosując praktycznie cały czas krem Cosmelan. Niestety plamy to paskudna przypadłość, nie ma na nie naprawdę skutecznego środka dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś