chomiuk.marta 19.02.09, 16:31 Jestem z poza Lublina i chciałabym się dowiedzieć czegoś na temat tego ginekologa. A może ktoś mógłby mi polecić dobrego ginekologa pracującego w Luxmedzie? Będę zobowiązana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutka99 Re: gin.Jacek Robak z Luxmedu 19.02.09, 18:06 polecam Ci stronę www.znanylekarz .pl tam znajdziesz mnóstwo opinii. osobiście polecam Ci dr Swatowskiego (Luxmed, pracuje w szpitalu na Staszica). co do dra Robaka - też jest w porządku, ale znam go tylko z pobytu w szpitalu po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: gin.Jacek Robak z Luxmedu IP: *.chelm.mm.pl 20.02.09, 17:58 mi dr Robak wykonywał zabieg, a skierował mnie na wizycie w Luxmedzie. jest ok, kompetentny, rzeczowy i słowny. no i nie uzależnia przebiegu terapii od ....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: gin.Jacek Robak z Luxmedu IP: 212.106.20.* 31.03.09, 12:14 a moze wiecie czy dr. Robak przyjmuje gdzies na nfz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: gin.Jacek Robak z Luxmedu IP: *.chelm.mm.pl 31.03.09, 17:42 nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś