mk7 01.04.09, 00:29 Należało by dodać, a właściwie napisać, że akcja została zainspirowana przez użytkowników portalu Browar. biz, List Protestacyjny można podpisać na portalu Piweczko.org, a Bractwo Piwne przyłączyło się do tej akcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kishar Re: Piwosze protestują przeciw planom Perły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 01:27 Miałem właśnie to napisać ale zostałem widzę uprzedzony a tu jest stosowny link do petycji: piweczko.org/pl/petycje/pokaz/2 Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Piwosze protestują przeciw planom Perły 01.04.09, 14:09 Podpisałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii Piwosze protestują przeciw planom Perły IP: 80.48.47.* 01.04.09, 19:15 w ramach sprostowania tzw. polskości browaru: Głównymi akcjonariuszami w spółce Perła - Browary Lubelskie S.A. są amerykańsko-kanadyjski fundusz inwestycyjny Southbeach Developments Limited i duński koncern piwowarski Royal Unibrew... apeluję o dziennikarską staranność Odpowiedz Link Zgłoś