Gość: M IP: 83.238.201.* 03.04.09, 18:16 o jakiej atmosferze mówi Pan Wojciechowski....?????przecież na żużlu nie ma żadnej atmosfery:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Motor Lublin Re: Redstar KMŻ zmierzy się na początek z Orłem Ł IP: *.chello.pl 03.04.09, 20:23 Jeśli atmosferą nazywasz to co jest piłce przy Zygmuntowskich czyli bluzgi, "pozdrowienia do więzienia", kompletny brak przepisów gry przez 90% kibiców i zadymy to gratuluję. Na żużlu jest kulturalny doping, meksykańska fala (na piłce niewykonalne, bo za mało ludzi), normalne relacje z kibicami przyjezdnymi i ludzie, którzy znają się na tym sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skała Redstar KMŻ zmierzy się na początek z Orłem Łódź IP: *.lublin.mm.pl 03.04.09, 20:36 ceny biletów są zapożyczone z Extraligi, uważam,że są za drogie,mimo to uwielbiam ten sport,więc będę nadal chodził,pozdrawiam kibiców czarnej perły z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Na Ekstraligę bilety są po 40-30 zł IP: 83.238.201.* 04.04.09, 09:21 drogi kolego z góry na ostatnim żużlu było mniej ludzi niż na ostatniej piłce.Jeśli żużel jest taki super bezpieczny i rodzinny to czemu upadł.Czemu tak jak na piłce nie było kibicow którzy zapoczątkowali odrodzenie piłki.To fakt że na piłce jest grupa debili któzy niszczą atmosferę i którzy tak naprawdę mają główny wpływ na to co dzieje się na stadionie.A mimo to różnice w 3 lidze piłki i żużla były na korzyść piłki.Kolega chyba pamięta czasy nielsena gdzie chodziło po 15-20 tys.Tyle że od tego momentu żużel tylko raz pobił piłkę na główe w meczu z falubzem oglądanym przez 9 tys ludzi.Wcześniej frekwencja obu klubów dochodziła do max 5 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Lublin Chyba żartujesz IP: *.chello.pl 04.04.09, 16:37 Na ostatnim żużlu czyli na towarzyskim turnieju na jesieni było tyle ludzi co na dwóch ostatnich meczach piłkarzy razem wziętych. Żużel upadł, bo jest drogi, a atmosfera na trybunach nie miała tu nic do rzeczy. Gdyby był problem z awanturami upadłby parę sezonów wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Redstar KMŻ zmierzy się na początek z Orłem Ł IP: 83.238.201.* 04.04.09, 12:35 taka prawda że ten cały kmż to marketingowe zero...dziś w sporwcie liczą się baarwy,herb,tradycja,kibice...kmż ich nie ma.Żałosne jest że chłopczaki wypisują teksty o wicemistrzoistwie polski.......z którym ten cały dziwoląg kmż ma tyle wspólnego co mrówka z słoniem.Albo nazywajcie się Motor i jedzcie pod prwadziwym herbem i barawmi albo zaczynajcie od zera a nie podszywacie się pod coś co nie jest wasze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedway Re: Redstar KMŻ zmierzy się na początek z Orłem Ł IP: 89.167.1.* 04.04.09, 15:18 KMŻ ma tyle samo wspólnego z wicemistrzostwem Polski w 1991 co LKP z datą założenia 1950 więc przestać piep... takie farmazony! Odpowiedz Link Zgłoś