Gość: nieświadoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:24 Gdzie w Lublinie można szybko i sprawnie zrobić badania do prawa jazdy, jeśli na pewno będzie konieczna wizyta u okulisty? Jest takie miejsce, gdzie załatwią jedno i drugie "od ręki"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Badania do prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:40 lux med, tylko badź na czczo bo robia badanie poziomu glukozy pozdrawiam:)i zycze powodzenia na egzaminie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieświadoma Re: Badania do prawa jazdy IP: 89.167.22.* 27.04.09, 08:40 Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Badania do prawa jazdy IP: 193.111.36.* 01.05.09, 23:07 To zależy też od nauki jazdy, ja jak zdawałam to firma w ktorej robiłam prawko zapewniała u siebie na miejscu lekarza ktory robił badania...nie wiem jak u ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieświadoma Re: Badania do prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 09:48 Odnawiam terminowe i diabli mnie biorą, bo poprzednie dostawałam za każdym razem na 5 lat. Co 5 lat korowody, koszty, strata czasu - a wszystko dlatego, że jestem krótkowidzem. W końcu jestem dorosła i bez okularów nie pojadę. Wada już mi sie nie pogarsza, wiec zupełnie nie rozumiem, o co chodzi. Zrozumiałabym, gdyby dawali na 20 ale na 5?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Badania do prawa jazdy IP: 212.182.127.* 14.11.09, 00:24 tak, w Luxmedzie można wykonać te wszystkie badania, dodatkowo test psychoteniczny do prawa jazdy,na test trzeba zgłosić się do godziny 10.00 rano oczywiście, test trwa około 2 godzin, po 30 minutach wynik, trzeba skierowanie do testu zgłaszając się TYLKO na ul. Królewska 11 bo tam jest Medycyna Pracy, ewentualnie trzeba dzwonić pod nr 081532-37-11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PT Re: Badania do prawa jazdy IP: *.neospot.pl 15.11.09, 21:55 ???? test psychotechniczny do prawa jazdy, które jest wydane okresowo, kierowca nie jest zawodowym kierowcA, egazminatorem, instruktorem itd??? a niby od kiedy ustawa o ruchu drogowym i rozporzadzenie minstra zdrowi aw sprawie badan psychologicznych kierowcow to przewiduje? chyba ktos chce zarobic extra kase?!!! Odpowiedz Link Zgłoś