murina 06.05.09, 07:43 oj panie, że tak powiem.... redaktorze. A co to w/g Pana jest "tryb niejawny". Więcej uwagi dla słów które się pisze ...nawet w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edukat Re: Logo, potem system. UMCS chce się wyróżniać IP: *.umcs.lublin.pl 06.05.09, 09:57 no to mamy sensację dnia: najpierw logo a potem system. toż to skandal!!! jestem oburzony... poziomem artykułów w GW:) ale temat - wyjść nie mogę z podziwu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Logo, potem system. UMCS chce się wyróżniać IP: *.enterpol.pl 06.05.09, 15:08 CO za geniusz z tego rektora na koturnach...Udało mi się dotrzeć do założeń logo UMCS- Ma być w nowym logo profil Dąbrowskiego,obok profilu Bukowskiej ma się rozumieć w tle blogosławiąca im Maryśka a wszystko w otoczeniu liści z buraków i brukwi...Wydział chemii zwrócił sie do senatu o zgodę na umieszczenie probówki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuważny Re: Logo, potem system. UMCS chce się wyróżniać IP: *.lublin.mm.pl 06.05.09, 23:08 A kto tam jeszcze o 15.08 pracuje w Rektoracie i skrobie posty? Koturny to on może i ma, na szczęście z głowa jest ok i dlatego wiele pijawek przyssanych do umcs-owskich stołków strasznie trzęsie portkami czego dowodem jest komentarz powyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santorini Re: Logo, potem system. UMCS chce się wyróżniać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 01:28 Szkoda zawracania głowy takimi du...re...mi. Poprawcie strony www UMCS-u, potem poprawcie finanse, zmniejszyc trzeba biurokrację, tę od drobnych zamówień, ogrzewajcie budynki pod koniec zimy bo wyłaczono gdy jeszcze było zimno. Przeprowadzcie lustracje w UMCS, przegoncie TW z grona wykładowców, pogoncie dozorców i dbajcie o otoczenie -vide trawniki rozjechane i zadeptane. To wszystko kieruję do Kanclerza. Odpowiedz Link Zgłoś
best_seler Re: Logo, potem system. UMCS chce się wyróżniać 08.05.09, 20:27 Hmm, studiuję na UMCS-ie i juz od trzech lat uczą mnie, że wprowadzenie logo, to ostatni etap wprowadzania systemu identyfikacji wizualnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKL Re: Logo, potem system. UMCS chce się wyróżniać IP: *.acn.waw.pl 03.10.10, 21:56 A kto Cie takich bzdur na UMCS uczy!?! Ja skonczylem UMCS a od ponad 10 lat zajmuje sie zawodowo identyfikacja i designem i w zyciu nie slyszalem aby o identyfikacji uczyli na UMCS.... to intrygujace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Logo, potem system. UMCS chce się wyróżniać IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.09, 03:02 Z duzym niepokojem stawiam pytanie,czy w UMCS nie ma innych problemow tylko te wyciagane niewiadomo skad "duperele",które slusznie obsmiewa redaktor Reszka w kolejnych artykulach?Czy dla poprawy sytuacji uczelni akurat najwazniejsze jest,jaka czcionka i z jakimi marginesami beda pisane rozne pisma "urzedowe".A moze by tak rozpoczac dyskusje o prawdziwych problemach UMCS? Tylko patrzec, jak znowu p. rektor uzna cos za absolutny swoj sukces na drodze naprawy uczelni,pochwali sie prasie i w sumie wyjdzie jak z masztem na dachu budynku rektorskiego czy organizacją otwartych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santorini Re: Logo, potem system. UMCS chce się wyróżniać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 22:36 Tak, "najważniejsze" głupie logo, najlepiej wymyslone przez studentów z Wydz. tzw. Artystycznego--już oni wymyślą (w domyśle- obsceniczne logo lub takie tzw. "współczesne"). Już poprzedni rektorzy wydumali głupotę w postaci uniwersalnych kart: legitymacja, karta otwierająca drzwi, karta biblioteczna itd,its) Zapomnieli mądrale rektorzy, że po pierwsze nie ma armat--o pardon: nie ma pieniędzy na te "rewelacje, a po drugie : trzeba najpierw NAREPEROWAC koślawe zamki w drzwiach, których za cho...le...rę nie otworzy klucz, nie mówiąc o cudownej, drogiej karcie. A teraz: LOGO, koniecznie zaraz, za forsę, której nie ma za godziny nadliczbowe. OT PRIORYTETY. Odpowiedz Link Zgłoś