azi81 22.06.10, 10:24 No dobra albo ja jakas inna jestem albo ta wyszukiwarka ikea jest do d... Szukam podstawek do jajek a tam znajduje tylko jeden rodzaj :( czy to mozliwe>? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Ikea pytanie 22.06.10, 10:26 no mozliwe. Asortyment na stronie to tylko ułamek etgo co jest w sklepie. Mebli jest więcej, ale takich akceseriów, to jednak nie wrzucają wszystkich Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Ikea pytanie 22.06.10, 11:11 no właśnie nie chciałam wyjść na jakąś inną,ale też szukam pościeli dziecięcej ,chciałam prosić kogoś o kupno i d..a blada też nie ma, mnie się jednak wydawało że kiedyś była lepsza wyszukiwarka Odpowiedz Link
azi81 dupa 22.06.10, 14:48 napisałam do IKEA i odp.ze nie maja w asortymencie takiegoczegos jak podstawka na jajko :( Odpowiedz Link
matizka Re: dupa 22.06.10, 15:02 Podstawowy asortyment Ikei cały jest na stronie - np. co do pościeli dla dzieci to wszystko musi być na stronie, natomiast jeśli chodzi o tzw. dodatki to może ich nie być na stronie, możliwe jest też to, że w jakimś sklepie zamowili podstawki do jajek, a w innym nie, bo tyle dowolności to jeszcze mają:) Odpowiedz Link