Gość: Selma2003 IP: *.lublin.mm.pl 10.12.03, 21:28 Mam prośbę, gdzie w Lublinie można kupić dobry miód pitny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża małpa Re: Miód pitny?? IP: *.lublin.mm.pl 10.12.03, 21:30 Spróbuj w sklepie firomwym APIS - u , jest chyba na Hipotecznej ( boczna Chopina). www.apis.pl/- zobacz sobie, tam jest wszytko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selma2003 Re: Miód pitny?? IP: *.lublin.mm.pl 10.12.03, 21:37 Dzięki serdeczne!!! Informacja podana dalej, dzięki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Miód pitny?? 10.12.03, 21:39 Hm, napisz tylko miod pitny....a Malpa sie odezwie.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio_m Re: Miód pitny?? 11.12.03, 09:05 Zamojska 14 sklep pod szyldem "Miody". Widziałem zacne. Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Miód pitny?? 11.12.03, 09:32 sklep fabryczny APISU porzy ul. Diamentowej - prosto ze źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Miód pitny?? 11.12.03, 09:39 Polecam półtorak. Najlepszy. Trójniak jest "niższy" gatunkowo, przez co bardziej popularny. Smacznego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selma2003 Re: Miód pitny?? IP: *.lublin.mm.pl 11.12.03, 09:48 Dzięki za wskazówki, zależy nam na dobrym gatunkowo, to ma być prezent dla szefa, Francuza, więc trzeba się postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Miód pitny?? 12.12.03, 08:54 ooooo... to w firmowym może ufa Ci się trafić ma takiego póltoraka pakowanego w kamionkowy bukłak.... dziesięcioletni a nawet dwudziestoletni.. no pycha... miód znaczy się, nie bukłak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selma2003 Re: kupiony? wypity? szef zadowolony? (n/t) IP: *.lublin.mm.pl 12.12.03, 10:14 Aaa, zobaczymy, zobaczymy. Po takich instrukcjach zakupu mam nadzieję, że będzie zadowolony. Ale może lepiej kupić jeszcze jedna butelkę i przetestować wcześniej w domu. Dobry humor pracownika powinień świadczyć o pozytywnym wyniku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: kupiony? wypity? szef zadowolony? 12.12.03, 10:19 testuj!! tylko nie na pol godziny przed wyjsciem do pracy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selma2003 Re: kupiony? wypity? szef zadowolony? IP: *.lublin.mm.pl 12.12.03, 10:22 Jasne, ma sie rozumieć, dyscyplina i dyspozycyjność przede wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd miod knajpka?? ;)) 12.12.03, 10:29 jak przyjade w okolicach Wielkanocy prosze wybrac jakies miejsce, gdzie podaja takie miody... bedziemy degustowac i..... wrocimy spacerkiem do domciu podziwiajac "nasze zadupie";)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selma2003 Re: miod knajpka?? ;)) IP: *.lublin.mm.pl 12.12.03, 10:34 Jak najbardziej tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: miod knajpka?? ;)) 12.12.03, 12:08 Gość portalu: Selma2003 napisała: > Jak najbardziej tak!!! wszystko wskazuje na to, ze bedzie to tandem damski pitny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: miod knajpka?? ;)) 12.12.03, 13:01 rena_gd napisała: > jak przyjade w okolicach Wielkanocy prosze wybrac jakies miejsce, gdzie podaja > takie miody... bedziemy degustowac i..... wrocimy spacerkiem do domciu > podziwiajac "nasze zadupie";)) Jeśelijeszcze istnieje, to na Kołłątaja, w bramie - miodosytnia RAMZES ]Bardzo sympatyczne przytulne miejsce ze świetną muzyką, sprzyjające integracji i rozmowom, sympatyczna obsługa i goście tyż. jedna wada- bardzo zadymiona. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: miod knajpka?? ;)) 12.12.03, 13:07 ziedrzec napisał: > jedna wada- bardzo zadymiona. noo chyba w wielkim poscie nie wszyscy rzuca palenie (mowie juz o wielkanocy) i niektorym nie bedzie to specjalnie przeszkadzac... trzeba sprawdzic czy jeszcze istnieje?? kto chetny?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: miod knajpka?? ;)) IP: *.lublin.mm.pl 12.12.03, 13:12 Ja!Ja! Odpowiedz Link Zgłoś