leniak 01.06.09, 15:14 czy GwP nadal drukuje w poniedziałki wypotony Januszka? ktoś kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Januszek Re: mam takie pytanie IP: 212.180.160.* 01.06.09, 18:35 twoja stara to wypoton Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: mam takie pytanie 01.06.09, 23:15 może źle zapytałem ponowię zatem czy jeśli kupię poniedziałkowe wydanie Gazety Wyborczej (dawniej Solidarność) to będę narażony na tekst Janusza Palikota na drugiej stronie we wkładce lubelskiej czy nie będę? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: mam takie pytanie 02.06.09, 09:13 Jak się nie podoba - to nie kupuj i nie czytaj. Mnie na przykład nie podoba się "Najwyższy czas" oraz inne UPieRdliwe wypotony, więc nie kupuję ich, nie czytam i czuję się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak hmm dobre samopoczucie nie oznacza zdrowia... 02.06.09, 12:40 nie odpowiedziałeś mi na pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: hmm dobre samopoczucie nie oznacza zdrowia... 02.06.09, 13:00 No dobra, odpowiadam: nie wiem, bo nie czytam.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman leniaku!!! IP: *.centertel.pl 02.06.09, 15:17 znalazłbyś sobie babę, taką że jak byś budził się rano po nocy z nią to nie miał byś we łbie jakichś Palikotów czy innych -otów tylko chciałbyś z babą repetę. A i wódeczki byś się napił - dobrze robi na wapory, odpędza miazmaty, i podroby żwawiej zaczną Ci pracować - nabierzesz życia. Chłopie! ile ty masz lat żeś taki mentalny pierdziel? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: leniaku!!! 02.06.09, 15:48 Może Leniakowi pomoże świecowanie uszu? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: leniaku!!! IP: *.centertel.pl 02.06.09, 15:52 myślisz empi że z nim już tak źle??? :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: leniaku!!! 02.06.09, 17:18 Dlaczego od razu źle?. Świecowanie uszu to zabieg higieniczny bardziej niż leczniczy. Nastrój, atmosfera, terapeutka od świecowania... rozmarzyłem się. Porównajmy to z salonem masażu dla panów, gdzież tym zabiegom do świecowania uszu. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman tylko trzeba by..... IP: *.lublin.mm.pl 02.06.09, 20:45 leniakowi łapki powiązać bo może on "manualny". Odpowiedz Link Zgłoś
leniak żenię się 15 sierpnia 02.06.09, 23:12 z kobietą która... nie mam słów moi mili odpowiednich nawet... poezja byłaby moze odpowiednia? a może jedynie Golden Brown Stranglersów (to chyba bardziej) ... ale wciaż brak mi odpowiedzi na pytanie wszak proste Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: żenię się 15 sierpnia 02.06.09, 23:25 Czyli Leniaku bierzesz ślub kościelny? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak mhm konkordatowy 02.06.09, 23:28 w sumie w KK jeszcze mnie nie zabanowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman no to gratki leniaku :-) IP: *.lublin.mm.pl 03.06.09, 21:07 a kasiorkę dla katabasa masz? Ile teraz za ślub biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: no to gratki leniaku :-) 04.06.09, 09:48 a tu jest problem bo widzisz nie chciał powiedzieć ile... a doswiadczeń nie mam bo to taka pierwsza moja impreza... ... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: no to gratki leniaku :-) 04.06.09, 12:31 Na wsi biorą sporo, bo to i obrót mniejszy i ludzie pokorniejsi - a ci, co mniej pokorni też siedzą ciszej. Na przykład za pogrzeb w mojej rodzinie rok temu wzięto: - za zaświadczenie z parafii stówka; - za mszę i pochówek 8 stówek; - organiście stówka. Nie licząc pozostałych kosztów, które w sumie zamknęły się w 2500PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj lekarz Re: no to gratki leniaku :-) IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 05.06.09, 21:19 tajnosie ile kosztuje miejsce w Lublinie na cmentarzu komunalnym POruwnamy ceny Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: no to gratki leniaku :-) 06.06.09, 11:46 Jak Cię to, pajacu interesi, to se sam sprafć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: no to gratki leniaku :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 10:28 Leniak idź do Dominikanów. Oni nie biora kasy. A tak wogóle...to jestem pod wrazeniem. Przemuś - pewnie będzie jeszcze okazja zeby zło.zyc Wam życzenia, ale już teraz uprzedzam pewne fakty i głośno zycze Wam wszystkiego naj...naj...naj... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: no to gratki leniaku :-) 06.06.09, 10:38 Folkatko gratulacje jak najbardziej Mu się należą za podjęcie decyzji, już dawno temu na forum deklarował swoje uczucia, (mam nadzieję, że to ta sama wybranka);) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: świecowanie 05.06.09, 18:43 Świecowanie pomaga na wszystko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
levii Re: świecowanie 05.06.09, 18:45 I pamiętaj, żeby się wyspowiadać, jak nadepniesz na krzyż z dwóch słomek. Odpowiedz Link Zgłoś