jola.iza1 01.07.09, 11:36 i szlag mnie trafi:) Nie dość, że upał to jeszcze święto; od unii do unii. Dziesięciu poliTcjantów na stu metrach. A ja? Ja się nie liczę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech.niedzielski Re: Jeszcze trochę 01.07.09, 11:38 jola.iza1 napisała: > i szlag mnie trafi:) > Nie dość, że upał to jeszcze święto; od unii do unii. > Dziesięciu poliTcjantów na stu metrach. > A ja? Ja się nie liczę? Nie narzekaj. W końcu chroni Cię 9 służb specjalnych + policja + SOK + służba kościelna pod wezwaniem św. Szymona Słupnika ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jeszcze trochę 01.07.09, 11:46 lech.niedzielski napisał: Nie narzekaj. > W końcu chroni Cię 9 służb specjalnych + policja + SOK + służba > kościelna pod wezwaniem św. Szymona Słupnika ! Mnie??? A przed czym, kim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Jeszcze trochę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 23:37 nie łudźmy się,dla tych służb jesteś zerem! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jeszcze trochę 02.07.09, 16:47 Autor: jola.iza1 01.07.09, 11:46 lech.niedzielski napisał: Nie narzekaj. > W końcu chroni Cię 9 służb specjalnych + policja + SOK + służba > kościelna pod wezwaniem św. Szymona Słupnika ! Mnie??? A przed czym, kim?? Już "une tam wiedzom" .... . Odpowiedz Link Zgłoś