Gość: qq IP: *.walecznych.net 20.07.09, 12:30 gdzie w lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: najtansze laboratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 15:23 Pytanie co prawda sprzed 2 miesięcy, ale właśnie niedawno stałam przed podobnym problemem. Byłam i polecam NZOZ Serviam na ul. Czwartek 17. Mają co prawda dość tradycyjne podejście do pacjenta (rejestracja przez okienko w drzwiach poczekalni, nie ma wypindrzonych panienek ani automatu z kawą), ale są życzliwi, nie ma kolejek, ceny są przystępne i znają się na swojej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola.maj977 Re: najtansze laboratorium 07.06.10, 12:32 wg mnie jednym z tańszych laboratoriów w Lublinie jest to Luxmedu, maja jakieś tam pakiety badań tu jest link pakiety.luxmedlublin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mrzndrn2 Re: najtansze laboratorium 09.06.10, 10:06 polecam laboratorium Luxmedu, mają przystępne ceny i niedługi czas oczekiwania na wyniki, fajne jest to że maja trzy placówki i zawsze można się dostać bez kolejki w którejś z nich:) Odpowiedz Link Zgłoś