Dodaj do ulubionych

praca w advert??

28.07.09, 11:56
Czy ktoś słyszał coś o tej firmie? czym dokładnie się zajmują? czy wypłaty są regularne? (strona internetowa swoją drogą)proszę o opinie i wskazówki. z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Abc Re: praca w advert?? IP: 188.33.59.* 23.10.09, 18:19
      Mam takie samo pytanie, moze ktos wie?????????????
      • Gość: gosc Re: praca w advert?? IP: *.chello.pl 04.02.10, 18:01
        Daj spokoj, latasz po wioskach i naciagasz klientów, jak ci sie nie uda to cie zgnoją az depresji sie nabawisz, wiem bo pracowałem, daj na luz
        • Gość: 6 dni w advercie Re: praca w advert?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:33
          Miałem tam okres próbny ... ogólnie atmosfera w pracy ok, szef umie działać na
          psychikę, także jak coś jest do dupy to ci potrafi wmówić że jest super,
          sprzedawałem zestawy do centrum stomatologi medicum, jeden zestaw 35 zł, 10 dla
          mnie a średnio dzinnie miałem 1,5 także lipa, a praca w cale nie letka latanie
          od 10 do 17, od 6.30 w biurze do 17.30 i zrezygnowałem bo mało kasy ...
    • Gość: tyd Re: praca w advert?? IP: *.lublin.mm.pl 16.08.10, 20:02
      uczciwa firma, wypłaty regularne gorzej z zarobkami ale calkiem mila fajna
      atmosfera , choc trzeba sie nałazic duzo i wysilic zeby miec sensowniejsze pieniadze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka