pablolbn 28.07.09, 11:56 Czy ktoś słyszał coś o tej firmie? czym dokładnie się zajmują? czy wypłaty są regularne? (strona internetowa swoją drogą)proszę o opinie i wskazówki. z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Abc Re: praca w advert?? IP: 188.33.59.* 23.10.09, 18:19 Mam takie samo pytanie, moze ktos wie????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w advert?? IP: *.chello.pl 04.02.10, 18:01 Daj spokoj, latasz po wioskach i naciagasz klientów, jak ci sie nie uda to cie zgnoją az depresji sie nabawisz, wiem bo pracowałem, daj na luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6 dni w advercie Re: praca w advert?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:33 Miałem tam okres próbny ... ogólnie atmosfera w pracy ok, szef umie działać na psychikę, także jak coś jest do dupy to ci potrafi wmówić że jest super, sprzedawałem zestawy do centrum stomatologi medicum, jeden zestaw 35 zł, 10 dla mnie a średnio dzinnie miałem 1,5 także lipa, a praca w cale nie letka latanie od 10 do 17, od 6.30 w biurze do 17.30 i zrezygnowałem bo mało kasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyd Re: praca w advert?? IP: *.lublin.mm.pl 16.08.10, 20:02 uczciwa firma, wypłaty regularne gorzej z zarobkami ale calkiem mila fajna atmosfera , choc trzeba sie nałazic duzo i wysilic zeby miec sensowniejsze pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś