leniak 02.08.09, 00:00 zawikłane to sprostowanie... ale nazwisko Stelmach coś jakby wyjaśnia nie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leniak no bo to sprostowanie :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 01:26 jak pisza tu: Sprostowanie to niełatwe narzędzie "Sprostowanie prasowe wyraża subiektywne stanowisko prostującego, a nie – jak wszelkiego rodzaju przeprosiny w sporach o ochronę dóbr osobistych – przepraszającego. Redaktor naczelny może odmówić jego zamieszczenia w określonych sytuacjach, ale nie może modyfikować jego treści..." tak więc nie tyle sponsorowany co napisany od początku do końca przez jedną ze stron... obiektywny - nie! zawierający prawdziwe informacje - być może! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: no bo to sprostowanie :-D 02.08.09, 04:08 Sprostowanie sprostowaniem... ... ale projekt CSK Stelmacha i Partnerów mi się podoba... i świństwem jest zawieszanie nagród i realizacji wygranego projektu z powodu szwindli związanych ze zdobywcą drugiego miejsca. Tym bardziej, że pamiętam jak jeszcze jako małe dziecko, jadąc z ojcem trolejbusem linii 153 otrzymałem odpowiedź "teatr synku, już kilka lat budują i jeszcze zapewne kilka budują" na pytanie "tatusiu a co to za budynek?", dość powiedzieć, że było to jeszcze przed stanem wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak słowo szwindle 02.08.09, 09:19 w tym przypadku pasuje raczej do tego kto zanizył koszty - chcąc w ten sposób nieuczciwie wygrać przetarg z głównym kryterium ceny które miejsce zajał Stelmach - chyba nie drugie... ... de gustibus... mnie się wydaje że projekt Stelmacha jest do bulu konwencjonalny - pudło z literkami, ale co się komu podoba natomiast sądzę że główna zaleta Stelmachowego projektu czyli te ściany co to mają wyświetlać na zmianę reklamówki PO i film o doskonałym życiu Janusza Palikota, nie zostana zrealizowane jako typowy wodotrysk pierwsze zostaną ze względu na koszty wycięte i wtedy to zostanie czysty beton... ... co do trwania tej budowy... wszyscy to widzimy... Odpowiedz Link Zgłoś