eaze 10.03.04, 20:53 Pani Doktor, Chciałbym się umówić do Pani na wizytę. Gdzie mam się zgłosić. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: potrzebna wizyta 22.03.04, 17:51 Witam Panie Maćku, informacje na temat gabinetu, w którym przyjmuję znajdzie Pan w swojej skrzynce pocztowej. Pozdrawiam i zapraszam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
jadziekpiek Re: adres Dr. Oksany 22.03.04, 22:26 Witam koleżeństwo, nie wiem kiedy Pani doktor się odezwie i czy długo będziesz czekał na jej informację. Jest zdaje się dosyć zapracowana. Ja byłam u niej w gabinecie i trochę się tam ludzi do niej kręci. Ala warto było. Juz zresztą o tym pisałam. I dla tego bez skrupułów podaję jej adres. Dr. Oksana Zarewicz przyjmuje w gabinecie dermatologii leczniczej i estetycznej, up. Puławska 29. Zapisy telefoniczne tel 6468969. Zdaje się, że ostatnio trzeba trochę poczekać, aż przyjmie, bo jest w tym gabinecie tylko 2 lub 3 dni a sporo ludzi ją odwiedza. Ja osobiście polecam. Po prostu, mi bardzo pomogła Odpowiedz Link Zgłoś