zavalisty 04.09.09, 08:51 Crossowcy jeżdżący po lasach, postawa radnych ,krętaczenie z torem doprowadziło, że na Cross szlak mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
api44 Re: Radni nie pozwolili zabrać kasy na motocross 04.09.09, 09:04 Crossowców też trafia, ale ludzka zawiść. Piszesz, że jeżdżą po lasach a jednocześnie nie zgadzasz się na tor ?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Kto nie pozwolił? Nazwiska! 06.09.09, 18:38 Którzy to szkodnicy uznali, że należy wywalać środki na łomot, smród i niszczenie zdrowia zawodników. Przy czym ci jeźdźcy nie będą przecież żadnym wzorem zachowania dla młodzieży... Jeśli chcą sobie jeździć, to niech sobie wykupią jakieś miejsce, gdzie nie będą przeszkadzać ludziom i nie zniszczą przyrody. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a`propos smrodu IP: *.lublin.mm.pl 06.09.09, 19:56 Kadzidło Ci zaszkodziło Robercik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zavalisty - każdego szczebiaka.... IP: *.centertel.pl 04.09.09, 09:10 na "rajdówce" uważasz za crossowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman oczywiście szczeniaka, IP: *.centertel.pl 04.09.09, 09:12 mam "pomysła": na środku zalewu usypać wyspę a na niej zrobić tor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedny nauczyciel. Biedny Lublin. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:23 Lublin jest biedny z dwu powodów: 1). brak pieniędzy, 2). nawet gdy są to "wadze" (to tow. kierownik Federowicz) chcą budować ....kolejkę napowietrzną nad Lublinem. Czy to był 1. IV.? Bieda, dzieci głodne, rezygnacja z koniecznych remontów, modernizacji bo w Lublinie najważniejsze co? Tor moto i kolejka napowietrzna. A i.....pałac dla marszałka na Grottgera i Żwirki- Wigury. To te "mądre" decyzje "wadz" Lublina. WSTYD mi za was- nieudacznicy z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kain Re: Biedny Lublin. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:51 A gdzie Ty widzisz te głodujące z biedy dzieci? Bo ja się spotkałem tylko z dziećmi które są głodne, bo rodzicom się śniadania nie chce zrobić. Czemu podatnicy mają na to płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
deks21 Radni nie pozwolili zabrać kasy na motocross 04.09.09, 11:49 W porównaniu z innymi dyscyplinami sportowymi 500 tysi na tor to drobne pieniążki. Może warto sobie uświadomić, że KM Cross promuje Lublin w całym kraju i zagranicą. I robi to bardzo skutecznie, sezon się jeszcze nie skończył a jeden z zawodników jest mistrzem Polski, trzech zdobyło tytułu wicemistrzów, ponadto nieprzerwanie od trzech lat są KLUBOWYMI MISTRZAMI POLSKI. Gdzie mają trenować młodzież, w klubie stale ćwiczy 30 dzieciaków. Co środa o godz. 17 na ul. Rusałka każde dziecko może spróbować swoich sił na motocyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiernytomasz666 Re: Radni nie pozwolili zabrać kasy na motocross 04.09.09, 13:30 bo to ku...dołek jest nie miasto...pozdro dla wszystkich fanów mx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kain Drobne 500000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:52 To w takim razie niech na tę drobną kwotę złożą się crossowcy i radni którzy ich popierają. Przecież Piątek biedny nie jest. Tym bardziej że to on na tym torze będzie zarabiał. Lubelscy judocy też promowali region i to dużo lepiej a jakoś nie uchroniło ich to przed wywałką z Lublinianki (na której miasto ma dużo do powiedzenia). Więc może traktujmy wszystkie sporty po równo. BTW to na czym ta promocja ma niby polegać? Znaczy co na niej zyskuje miasto? Że ludzie się dowiadują, że coś takiego jak Lublin istnieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
api44 motocross 04.09.09, 14:28 korzyści mogą być bardziej wymierne, niż tylko to, że ktoś dowie się o Lublinie :) Posiadając tor,dobrych zawodników i zorganizowany klub można rozgrywać Mistrzostwa Świata. A to gwarantuje przyjazd kibiców, którzy korzystają z hoteli, restauracji itp. Wówczas można zwrócić uwagę na miasto, jego zabytki i atrakcje. Brakuje tego pierwszego - toru. I dobrze,że działacze motocrossu nie dają zepchnąć tego tematu do lamusa Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: motocross 04.09.09, 14:33 Może tor formuły 1 na ulicach Lublina. Przynajmniej drogi będą lepsze i będzie służyć wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kain sny o potędze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 19:44 Proponuję spotkanie z autorem pomysłu na kolejkę linową. Mistrzostwa świata są równie prawdopodobne co olimpiada zimowa w zakopcu parę lat temu. Aczkolwiek miłego wciskania bajek. BTW jakby mistrzostwa świata były prawdopodobne to Piątek nie musiałby sępić kasy od miasta tylko bez problemu znalazłby sponsorów którzy mu by te marne pieniądze wyłożyli. Zresztą powiedz mi, dlaczego będąc tak bogatym człowiekiem sam nie wyłoży kasy na ten tor? Przecież go stać, a jak ściągnie MS to mu się zwróci po wielokroć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman dlaczego nie wyłoży kasy? IP: *.lublin.mm.pl 05.09.09, 10:08 bo to cwaniak wykorzystujący stanowisko żeby się ustawić Odpowiedz Link Zgłoś
api44 nie pozwolili zabrać kasy na motocross - i dobrze 05.09.09, 12:25 Przez takich, którzy myślą jak Kain nic nie ma szansy powstać w Lublinie.Znasz jednego czy drugiego człowieka? posłuchałeś kiedyś z jakich pobudek angażuje się w motocross? czy tylko powtarzasz,co napisał inny "mądrzejszy", że jak ktoś prowadzi interes,a później działa w mieście,to tylko po co żeby wyciągnąć coś dla siebie? Przyjdź do ratusza, na trening, pogadaj z ludźmi, a później wyciągaj wnioski... p.s. czy to nie Kain zabił Abla z zawiści ...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kain Re: nie pozwolili zabrać kasy na motocross - i d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.09, 14:54 Skoro nie chce nic dla siebie to czemu ma być tak, że prywatny klub sportowy ma się utrzymywać z publicznych pieniędzy? Czy widziałeś żeby jakaś firma paintballowa domagała się żeby im poligon kupić? Chcecie sobie jeździć? Ok, ale róbcie to za własne pieniądze. Ja Ci ręki do kieszeni nie wkładam żeby finansować moje hobby, więc bądź uprzejmy postępować tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś