Dodaj do ulubionych

skorki-do redakcji

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 16:12
male pytanie glownie do redakcji
dlaczego sprawa oplacania pogotowia przez "grabazy"
wyplynela dopiero teraz choc ten proceder funkcjonuje dobre 15 lat ?
Obserwuj wątek
    • kropka. Re: skorki-do redakcji 09.02.02, 18:54
      Spytaj policji.
      Ignor poproszę.
      • Gość: mial Re: skorki-do redakcji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 20:58
        kropka. napisał(a):

> Spytaj policji.
        > Ignor poproszę.a to dlaczego ????????????
        • kropka. Re: skorki-do redakcji 09.02.02, 21:00
          bo zadajesz durne, prowokacyjne pytania. Po co?
          • Gość: mial Re: skorki-do redakcji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 21:07
            bo mnie to ciekawi przy czym nie wnikam w sama afere jej skutki prawne moralne
            i etyczne ....

chodzi mi oto dlaczego teraz pomimo iz juz kilka razy wyplywaly takie
            informacje bylo to tajemnica poliszynela
            • kropka. Re: skorki-do redakcji 09.02.02, 22:01
              Dobra. Wyjaśnię. W duzym uproszczeniu pewnie było tak:
              Takich tajemnic mamy od czorta. Tylko ci, co reagować na nie powinni, nie
              reagują. Dlaczego? Zapytaj policji, UOP czy kto tam jest od reagowania i za
              reagowanie bierze pieniądze.
              Zaczęło się od tego, że nowy dyrektor pogotowia zgłosił chyba jakies pół roku
              temu do odpowiednich służb, że nie jest dobrze. Dlaczego tak późno? Nie wiem.
              Może przestraszył sie skali? Może zorientował się, że dochodzi do morderstw?
              Może przestraszył sie o własna skórę? Nie mam pojecia. Podobno zgłosił gdzie
              trzeba, ale znów nie reagowali. No to poszedł do gazety. Jak sie znam na zyciu,
              to gazecie włos się zjeżył na głowach wszystkich redaktorów i nie tylko. I nie
              należy sie dziwić. Mozliwe, że dziennikarze dali cynk odpowiednim słuzbom, bo
              te słuzby nieco sie ruszyły. Chwała Bogu, jeszcze dziennikarzy sie boją.
              Ale żaden dziennikarz nie napisze, że pogotowie bierze łapówki, jesli nie ma
              niezbitych dowodów. W końcu dziennikarz nie szaleniec, bo takie oskarżenie pod
              obraze publiczną podpada. A zbieranie dowodów w takich sprawach nie jest rzeczą
              łatwą ani miłą. Więc troche musiało potrwać. Pewnie gazetowi prawnicy też
              sprawdzali. Jak już napisali, to co sie okazało? Że wszystkiemu winien kto?
              Dziennikarze.
              Czy cos wyjaśniłam? Jesli nie, to moge jasniej, ale wątek jak nic na oślej
              ławce wyląduje, bo nie wydzierżę :)
    • Gość: ???????? Re: skorki-do redakcji IP: *.toya.net.pl 09.02.02, 23:24
      Sorry ale z trochę innej beczki.
      Patora ty smutasie. ODP nigdy nie było poprzednikiem pogototowia. Poucz się
      trochę o historii służby zdrowia - ignorancie.
      Pozdrowionka na KRZYWY RYJ>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka